Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten memurlara değil canım bu yardım işçi aileler sadece ..Beni de seçin 5000 kişi içine. Bu arada özel sektoedrde calisanlar dahil mi?
canım asgari ücretle çalışanlara verilecekmiş bu yardımVermesin bence devlet
versede yaranamaz vermese zaten yaranamiyor
benim yigenim calisiyor 3000 tl maas aliyor
3000 de kocası aliyor
versinler 1000 tlsini bakiciya..5000 tl ile gül gibi gecinirler
ben ev hanimiyim ..benim kocam calisiyor 2000 tlye
ben 2000 tl ile 2 cocuguma bakip ev gecindiriyorum
cift maas alan rahat rahat verir bakici parasini
o 5000 kiside yararlanamasin
kari koca esek gibi calisip 2bin lirayi goremeyenler icin bu uygulama. Evine 6bin girene yok. Kadinlar is gucune katilsin devlet ekonomisine katki saglasin diye.Vermesin bence devlet
3000 de kocası aliyor
Bu yardım bebek bakıcısı ücreti için. Siz ev hanımıysanız bebeğinize niye bakıcı baksın ki? Yani ortada bir haksızlık yok.İki çocuklu bi evhanımıyım,ikisinide tek başıma büyüttüm sadece eşimle beraber,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık.Konuya gelince yanlış anlaşılmasın çalışan annelere yardım yapılmasın demiyorum ama biraz da tek maaşla geçinen ailelere devlet bu tür destekleri yapsa nolur?Bu bnce haksızlık bi yardım yapacaksanız eğer bütün annelere yapın!
İki çocuklu bi evhanımıyım,ikisinide tek başıma büyüttüm sadece eşimle beraber,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık.Konuya gelince yanlış anlaşılmasın çalışan annelere yardım yapılmasın demiyorum ama biraz da tek maaşla geçinen ailelere devlet bu tür destekleri yapsa nolur?Bu bnce haksızlık bi yardım yapacaksanız eğer bütün annelere yapın!
O zaman calisan kadinlar cocuk yapsin.evde olanlar yapmasin.ne kadar sacma bir uygulama.bu nasil cocuga tesvik.madem bisey yapiosun herkeze yap.adaletsiz dunyaa...
Vermesin bence devlet
3000 de kocası aliyor
Bu yardım bebek bakıcısı ücreti için. Sizler ev hanımıysanız bebeğinize niye bakıcı baksın ki? Yani ortada bir haksızlık yok. Yani hem evde oturacaksiniz hem de cocugunuza bakici bakacak oyle mi?ev hanımlarınada maaş versin...bütün çalışan kadınlarada...tek çocuklulara da maaş versin... çok çocuklularada...işsizlerede versin...yatalak hastalara veriyorda ayaktakilere niye vermiyormuş...yani ya herkese her şartta maaş versin,yada hiç kimseye vermesin,böyleside neymiş adaletmi![]()
Bu yardım bebek bakıcısı ücreti için. Sizler ev hanımıysanız bebeğinize niye bakıcı baksın ki? Yani ortada bir haksızlık yok. Yani hem evde oturacaksiniz hem de cocugunuza bakici bakacak oyle mi?
Bir de sonuçta bircok calisan kadin keyfinden calismiyor, eve para yetmedigi icin calisiyor. Onlar esek gibi calisirken ev hanimlarina haybeden maas baglanmasi adil mi olur sizce? Eli kolu tutan her kadin erkegin kazandigi para yetmiyorsa calisabilir. Asil magdurlar hem is,hem ev, hem cocuklarina yetisirken yipranan calisan kadinlar. Bana ev hanimlarinin magduru oynamasi garip geliyor. Bir kadin ev hanimiysa erkegin parasi tum aileye yetiyor demektir, yok yetmiyorsa sorarlar ev hanimina ''O halde neden calismiyorsunuz?'' diye. Emeksiz yemek olmaz.
Ay cok pardon ya coklu alinti yapinca sen de arada kaynamissin. Yorumunu bastan sona okudum simdi, ahaha cok iyi yazmissin.canım bende ironi yaptım zaten.![]()
aaa öyle deme saraylım ak sarayı satıp(!)öderler belkıYav hic kimse bu degirmenin suyunu sormuyor... 5000 anneye ayda 1000 Tl kac para eder? Bu parayi devlet hangi kaynaklardan oder? Daha gecen sene Arinc secimlerden once "biz gidersek yeni gelen hukumet maaslari uc ay odeyemez' demisti. Batik bir ulke demektir bu.. Secimler yakin galiba, 5000 aile en az 10000 oy demek... Borclan yavrum, sat, farbrikalar ormanlar bittiyse, limanlar bittiyse askeriyenin kiyidaki el degmemis arazilerini sat, beton beton ustune yasamaya alisikiz artik... Tarlalari, zeytinlikleri sat, termik santralciler de para kazansin, sen de.. Tarim bitsin, koylu surunsun, onemli degil.. devletin mali deniz, yemeyen domuz..
Yok canim, daha Cankaya kosku yerine 250 odali Cumhurbaskanligi sarayi yaptiracaklarmis, ihtisam son hiz devam... En sonunda fena toslayacagiz da bakalim ne zaman...aaa öyle deme saraylım ak sarayı satıp(!)öderler belkı![]()
Ben ev hanimlarina maas baglnsin bakici tutulsun demedimki zaten.medem cicuga tesvik var ortada.bu herkez icin gecerli olsn dedim.ev hanimlari icinde tesvik edici farlki kanunlar cikartabilirler.ayrica her calismayan kadinda durumu iyi diye calismio degildir.sartlarini durumunu sadece kisi bilir.Bu yardım bebek bakıcısı ücreti için. Sizler ev hanımıysanız bebeğinize niye bakıcı baksın ki? Yani ortada bir haksızlık yok. Yani hem evde oturacaksiniz hem de cocugunuza bakici bakacak oyle mi?
Bir de sonuçta bircok calisan kadin keyfinden calismiyor, eve para yetmedigi icin calisiyor. Onlar esek gibi calisirken ev hanimlarina haybeden maas baglanmasi adil mi olur sizce? Eli kolu tutan her kadin erkegin kazandigi para yetmiyorsa calisabilir. Asil magdurlar hem is, hem ev, hem cocuklarina yetisirken yipranan calisan kadinlar. Bana ev hanimlarinin magduru oynamasi garip geliyor. Bir kadin ev hanimiysa erkegin parasi tum aileye yetiyor demektir, yok yetmiyorsa sorarlar ev hanimina ''O halde neden calismiyorsunuz?'' diye. Emeksiz yemek olmaz.
Evet ama soz konusu maas bebek bakicisini karsilamak amaciyla baglanacak, haberde yaziyor. Bir ev hanimina neden bebek bakicisi ucreti verilsin ki? Bu hamlenin yapim nedeni de cocuga tesvik degil, calismaya tesvik. :) Bakin proje ismine: 'Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi'Ben ev hanimlarina maas baglnsin bakici tutulsun demedimki zaten.medem cicuga tesvik var ortada.bu herkez icin gecerli olsn dedim.ev hanimlari icinde tesvik edici farlki kanunlar cikartabilirler.ayrica her calismayan kadinda durumu iyi diye calismio degildir.sartlarini durumunu sadece kisi bilir.
ev hanımlarına da para veriliyor aslında canımAy cok pardon ya coklu alinti yapinca sen de arada kaynamissin. Yorumunu bastan sona okudum simdi, ahaha cok iyi yazmissin.Valla yorumlara cok sinirlendim. Biz esek gibi calisalim ama evimize 2 maas giriyor diye devlet bize degil ev hanimlarina bakici parasi versin. Hayir bir de bir ev hanimi kendi cocuguna da bakamiyacaksa....
Bizim ulkede bir calisan kadin nefreti var. Bizim cografyada bagimsizi guclu kadinlar sevilmez pek o yuzden sanirim.
Arti 3 cocuk muhabbeti.daha gecende haberlerde tekrarladi.ve pzaman calisan kadin yadq cqlismayan diye ayirmadi.yani isin ozu yine cocuga tesvikEvet ama soz konusu maas bebek bakicisini karsilamak amaciyla baglanacak, haberde yaziyor. Bir ev hanimina neden bebek bakicisi ucreti verilsin ki? Bu hamlenin yapim nedeni de cocuga tesvik degil, calismaya tesvik. :) Bakin proje ismine: 'Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi'
Yani amac kadin istihdamini arttirmak, fazla cocuk dogurtmak degil.:)
bu yardımları almanın 40 tane kuralı var..memur olmayacaksın,evin olmayacak üstüne,vs vs,partiden olmak gerekmi bilmiyorumBen ev hanimlarina maas baglnsin bakici tutulsun demedimki zaten.medem cicuga tesvik var ortada.bu herkez icin gecerli olsn dedim.ev hanimlari icinde tesvik edici farlki kanunlar cikartabilirler.ayrica her calismayan kadinda durumu iyi diye calismio degildir.sartlarini durumunu sadece kisi bilir.
Iyi de bu konu yukarida adi gecen proje ile ilgili. Dolayisiyla yorumlar da o projeyle ilgili olmali. Ve bu projenin amaci kadin istihdamini arttirmak. Sizin dediginiz sey yapilirsa kadin istihdami artmaz azalir, herkes ev hanimi olur. Haberi okuyun. Amac kadinlarin cocuk ugruna calisma hayatindan kopmalarinin onune gecmek. Zengin bir ulke degiliz. Devletin verdigi oncacik parayi da birakin da asgari ucrete kole gibi somurulen isciler alsin. Kadinlar da kocalarinin eve getirdigi para yetmiyorsa bir zahmet calissin, 3 kurus para icin merdiven silen 50'lik teyzeler enayi mi?Arti 3 cocuk muhabbeti.daha gecende haberlerde tekrarladi.ve pzaman calisan kadin yadq cqlismayan diye ayirmadi.yani isin ozu yine cocuga tesvik![]()