• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calisan asosyal...

canım eşim evlendğimden beri bebek çok istiodu.ben de ay evllk oturttrsak bi sene filan olmasın diodum.hiç korunmadık ama bebiişimiz de olmadı.snra tüplerimn kapalı olduğunu fark ettik.tedavi tüp bbek ile çocuk sahibi olduk nasıl karar verdk ya da verdm mi nilmyrm.hep genç olma isteği vardı bende.iyi ki de var bebeğim :)herkese hayrlı zamdna hyrlı evlat nasip etsin Rabbim
Amin canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın zamanlarda gelir

bende gurbetteyim samimi bi arkadaşım vardı o da ben evlenince samimilik pek kalmadı başkada kimsem yok Allahtan çalışıyorum kafamı dağıtıyorum en azından gerçi samimi dertlerini anlatabileceğin biri olmalı memleketimdeki eski arkadaşlarımla da sürekli konuşulmuyo telefonda bazen canım sıkılıyo saat kaç olmuş herkes evli barklı bu saatte aranmaz ki diyorum gerçi kimseyede dertlerimi yansıtmak istemiyorum ailem gerçek dostlarım benim mutlu olmamı istiyorlar çünkü, halalarım dostlarım telefonda konuşurken iyimisin mutlumusun derken ağlıyorlar bende oyüzden onlara dert dökemem sürekli birilerine dert dökmek için birilerinide arayamam az çok beni anlayan bi arkadaş vardı yanımda oda şimdi doğum izninde bazen çatlıyorum

Evlenince sevdiğin kişiyle çok mutlu olursun diye düşünüyorum ama başka şeylerde gerekiyormuş :(( hayat zor ya

Evliliğin ilk zamanlarında hicc kimseye ihtiyacım yokmuş gibi ve eşim herseye yeterli gibi hissediyordum ama biraz zaman geçince sıkılıyor insan sonuçta bayanım ve bir hemcinsimle konuşma ihtiyacı hissediyorum farklı insanlar tanımak onlarla sohbet etmek istiyorum zaten utangaç bir yapım vardı ve bu durum beni iyice içine kapanık bir hale getirdi

Ben de aksine teke tek muhabbetleri daha çok severim daha aktif olurum.
Bazen kalabalıklar da güzel gerçi ama başbaşa olunca daha derinine inebiliyorsun karşındaki insanın.
Bence sizin en başta çözmeniz gereken olay özgüven sorununuz. Onun için seminerler falan araştırın. Kişisel gelişim kitapları da belki farkındalık yaratabilir.
Çevreyi düşünmeden önce kendinizde değişiklik yapmak için adım atmalısınız.

Ben de aksine teke tek muhabbetleri daha çok severim daha aktif olurum.
Bazen kalabalıklar da güzel gerçi ama başbaşa olunca daha derinine inebiliyorsun karşındaki insanın.
Bence sizin en başta çözmeniz gereken olay özgüven sorununuz. Onun için seminerler falan araştırın. Kişisel gelişim kitapları da belki farkındalık yaratabilir.
Çevreyi düşünmeden önce kendinizde değişiklik yapmak için adım atmalısınız.
Evet bunun bende farkındayım bazen başlıyorum araştırmaya ama sonra devamı gelmiyor bırakıyorum peşini

Evet bunun bende farkındayım bazen başlıyorum araştırmaya ama sonra devamı gelmiyor bırakıyorum peşini

O zaman şikayet etmeye gerek yok.
Adım yoksa çözüm de yok çünkü.
En iyisi değiştirmek için uğraşmadığımız bir şeyi olduğu gibi kabullenip mutlu olmaya çalışmak. ^^

işe gülümsemekle başlayın bence. gülümsemek kapıları açar. ayrıca erkeklerden çekinme nedeninizi irdeleyin bence. belki de onlar sayesinde yeni arkadaş çevreleri oluşturacaksınız..

Back
X