aynı canım aynı.. bak sen bebişde bekliyosun yinede buda bir + senin için. benim oda yok. bazen düşünüyorum ne kadar sene sonra ailemin yanındaki çevrem gibi bi çevre edinirim diye. eşimi sıkıştırıyorum sürekli arkadaşlarından düzgünleri evlileri ile tanışalım oturup kalkalım diye. tek tük tanıştık ama eşim çok yoğun olunca akşam misafirliğide yapamıyoruzki düzgünce.arabada yok gidemiyoruz heryere. evlenelide herkeste bi kusur bulur oldum o da benim sıkıntım sanırım. eşimde diyor sen geçimsizsin o zaman her denilen sana batıyor diyor. Ama evleneli oldu böle. önceden valla böle değildim ya :) burda herkes imalı laf sokuyor kusur eksik arıyor. eleştiriyor hava atıyor. o da bana iğrenç geliyor. öle yapan insanla muhabbet istemiyorum. komşumla bile tartıştım

sürekli kocasının yakışıklılığını anlatıyordu. bileziklerini gösterip gösterip ay çok var diyodu ya

ya çok olsun bendekinden on kat fazla olsun ama gösteriş gibi görmemiş gibi davranıyodu.
gelip gidip bildiğin laf sokuyodu. ilk zamanlarımdı evlilikte bide vallahi psikolojimi bozmuştu inan. kendisi buralıydı, e eş dost akraba dolu haliyle. ay senin kimsen gelmiyormu. bana her gün gleirler bi sürü çeşit yaparım ikram yaparım beğenirler çok beğenirler Size niye kimse gelmiyor yaaa sen eve tıkılıp kalma iki insan yüzü gör balkonda oturda diyodu.
Elbet bende karşılık veriyodum ama sinir bozucu yani.
onu geçtim afedersin ama namus konusunda imalı konuşmaya başladı.
Bunlar eşinin ayakkabısı mı, hımmm eşin mi var evde.. içerde mi... e yok diyorum ... ama kimin o zaman bu ayakkabılar.. yani saçma değilmi imalı hımm mımmm demeler sence. sonra sürekli tepeden bişey silkip durunca çamaşırlarım serili iken şorrrr balkon yıkayınca çamaşırları batırınca artık tartıştım.
aynı şeyleri hissediyoruz inan. bende bak nasıl dertliyim yalnız değilsin baksana neler neler var konuştukca döküyom herşeyi

sen kaç yaşındasın?