• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayan Olup Vijdan Azabı Duymak

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
Ayyy kızlar şuan gerçekten çok kötü oldum kızımın saat 11,00 de toplantısı var anaokuluna gidiyor normalde annem ya da eşim gider toplantıya ama kızım hala uyuduğu için annem bırakıp gidemiyor eşim geceden geldi uyuyor ben de çalıştığım için ofiste şuan tekim velhasıl kelam toplantıya gidemiyoruz çocuğum kimsesiz gibi ayy çok mutsuzum şuan

oluyor böyle durumlar.. ve duydugun vicdan azabı da çok normal. bu tür durumları ben de çok abartıyorum. aslında sadece annelik güdüleriyle olaylara duygusal bakıyoruz biraz da. relax ol dicem ama dile kolay tabi. mesela ben şu an yerinde olsam eşimi uyandırırdım...

Çocuk cok uzun saat uyumuyor mu ? Okula gıtmeden bıraz evde acılmaya aksamda erken yatmaya ıhtıyacı olur. Hemde sız esınızle basbasa zaman gecırebılırsını mesela.

Vıcdan azabına gelınce 5 senedır cekıyorum

Uzun yıllar anaokulu nda çalışmış, çalışan bir anne olarak emin olun oradaki her birey sizi çok iyi anlayacak
İşten izin alamadığı için gelemeyen velilerime kahve eşliğinde toplantıda olanları anlatıyordum ve onlara ayrı bir sempati duyuyordum.
Vicdan azabı çekmenize gerek yok siz çalışıyorsunuz, eğlence içinde gitmiyor değilsiniz.
Çocuğunuz kesinlikle sahipsiz değil, siz gece 3'e kadar oturup sabah 12'ye kadar yatan bir anne değilsiniz ki vicdan azabı çekesiniz.

olan olmuş

ben de kız uyuyor deyince bir başka çocuk sandım

yani çocuğun etkinliği değil sadece toplantı

bu kadar dert etmeyin

çocuğun aktif olduğu etkinliklerde bulunmak daha önemli

ben de anlamadım ama madem babası evde kızınız neden annenizde

siz sabah annenize bıraksanız ee uyanmış olması gerekir

yani eşiniz evde uyuyorsa kız da onunla uyuyabilir

en azından bugünlük öyle olabilirdi

kızınızın hayatını bir an önce saatlere göre düzenleyin

hatta seneye sabahçı yapın da düzenli yaşasın yavrucak

bir de kızınız uyanık olsa idi anneniz onu kime bırakacaktı

yani şimdi de uyurken ona bıraksaydı

siz vicdan azabı çekmeyin de anlatılanlarda oturmayan bir şeyler oldu sanki

Uzun yıllar anaokulu nda çalışmış, çalışan bir anne olarak emin olun oradaki her birey sizi çok iyi anlayacak
İşten izin alamadığı için gelemeyen velilerime kahve eşliğinde toplantıda olanları anlatıyordum ve onlara ayrı bir sempati duyuyordum.
Vicdan azabı çekmenize gerek yok siz çalışıyorsunuz, eğlence içinde gitmiyor değilsiniz.
Çocuğunuz kesinlikle sahipsiz değil, siz gece 3'e kadar oturup sabah 12'ye kadar yatan bir anne değilsiniz ki vicdan azabı çekesiniz.

gerçekten çok teşekkür ederim beni anlamış olmanıza çok sevindim

olan olmuş

ben de kız uyuyor deyince bir başka çocuk sandım

yani çocuğun etkinliği değil sadece toplantı

bu kadar dert etmeyin

çocuğun aktif olduğu etkinliklerde bulunmak daha önemli

ben de anlamadım ama madem babası evde kızınız neden annenizde

siz sabah annenize bıraksanız ee uyanmış olması gerekir

yani eşiniz evde uyuyorsa kız da onunla uyuyabilir

en azından bugünlük öyle olabilirdi

kızınızın hayatını bir an önce saatlere göre düzenleyin

hatta seneye sabahçı yapın da düzenli yaşasın yavrucak

bir de kızınız uyanık olsa idi anneniz onu kime bırakacaktı

yani şimdi de uyurken ona bıraksaydı

siz vicdan azabı çekmeyin de anlatılanlarda oturmayan bir şeyler oldu sanki

canım eşim gece işe gidince kendi evim de kalmıyorum annemlerde kalıyorum ki sabah kızımı kaldırıp uykusunu dağıtmayayım diye kızım uyanınca annem kahvaltısını yaptırıp okula götürüyor okul kendi evime uzak annamlere yakın

Ben anlamadım ya. Annen kızınla beraber annende eşin evde uyuyor. Eğer eşin evdeyse kızın neden annende. Annene giderken uyanmadı mı uykusundan hadi diyelim kız uyandı anane toplantıya gitti kıza kim bakacak. Bide toplantı şimdi mi belli oldu da eşinin haberi Yok. Kafamda deli sorular

Sizi cok iyi anliyorum 5 yildir cekiyorum bu azabi ben.gecen sene bende toplantisina gidemedim teyzemizde gitmedi baba da yok bizde cok uzulmustum.ama tam okula gidicekken uyaniyor kuzunuz sersem olur hicbirsey anlamaz.benmkide 12 de yatiyor ama 9-10 gibi kalkar en geç

Back
X