çalışan bayanlar bakabilir mi ?

Bizim zaten ödemeler bizim elimeze para geçmeden hepsi banka hesabından kesiliyor. Biz birbirimizden hesap sormayız naptın falan diye, mesela tişort, giyim falan aldık mı zaten anlatırız şunu bunu aldım diye sohbet ederiz. Ama dediğim gibi 10, 20 liralık şeyler bunlar. Pahalı şeylere beraber karar verip alırız.

20 tl için bu kadar şey çok fazla. .
Neler aldığımı görür ama bu kadar ne canım. .
:bicak:

Ne sevimsiz muhabbetler ya... Calisiyorsunuz bir de.

Kendi anasina harcama yapsaydiniz yine bozulacak miydi acaba.

8 yillik evliyim bunun 4 yilinda calistim esim bir gun maasimi ,nereye ne verdigimi nasil harcadigimi sormadi cok sukur.simdi calismiyorum surekli disaridayiz yeriz iceriz asla karismaz ki ben alisverisi de cok severim,dugunumuzde takilan altin,bilezik ve paralari da hic sormamisti mesela onlar senin istedigini yap dedi ben de hesabima yatirdim.bu muhabbetleri yapan kocalari gordukce sukrediyorum halime

Çalısmiyorum eşim maasinin hepsini bana birakir atiyorum mutfak esyasi aldim 80 tl falan söylemem cunku umrunda olmaz. Çaydanlik aldim mesela en son gunler sonra çay demledim onda neden cayin tadi degisik dedi porselende demledim dedim. Porselen çaydanlik mi aldin ne zaman aldin diye sormadi bile.:işsiz:

Back
X