• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar bir bakabilir misiniz..??‍♀️‍♀️

Ülkemin memuruna bak yürü be kim tutar seni. İş yerinde boş vakti oluyormuş da nasıl dolduracağını gelmiş kadınlar kulübünde soruyor. Ülkeye, halkına çok yararlı bir kamu çalışanısın belli. Liyakat had safhada. Çalışkanlık desen o biçim. Kafa zaten zehir. Helal.

Gerçekten sacmalamissiniz .Soru çözmüşte boş oturmak hakkiymis ayıp yani.(sizin gibilerin yüzünden memurların adı çıkıyor yazık ). Ve çoğu memurluk da sizinki gibi değil ne yazık ki .

Pardon da bu terbiyesizce konuşma hakkını nerden buluyorsunuz.. siz nesiniz acaba.. ne yararınız oldu bu ülkeye..
Belli ki mühendislerin çalışma şartlarından haberiniz yok..illa size tek tek anlatmam mı lazım..
5 senedir sahada çalışıyorum ve sardenya mıdır nedir çalışkanlıktan bahsediyor..ayıp be..

Son düzenleme:
Pardon da bu terbiyesizce konuşma hakkını nerden buluyorsunuz.. siz nesiniz acaba.. ne yararınız oldu bu ülkeye..
Belli ki mühendislerin çalışma şartlarından haberiniz yok..illa size tek tek anlatmam mı lazım..
5 senedir sahada çalışıyorum ve serdanya mıdır çalışkanlıktan bahsediyor..ayıp be..
Terbiyesizce konuşmuyorum ne hakaretim var size söyleyin. Hiç hoş değil boş boş oturuyorum cunku soru çözdüm o zaman örgü öreyim. Ben sizin soylediklerinize karsin söylüyorum elestirilirsiniz burada doğal olarak.

Terbiyesizce konuşmuyorum ne hakaretim var size söyleyin. Hiç hoş değil boş boş oturuyorum cunku soru çözdüm o zaman örgü öreyim. Ben sizin soylediklerinize karsin söylüyorum elestirilirsiniz burada doğal olarak.

Örgü mü öreyim dedim ben çarpıtmayın.. öğleden sonra işim hafifliyor ve boş zamanımı bi şekilde değerlendirmek niyetindeyim..
ayrıca öğlene kadar sahada oluyorum mutlu olacaksanız bunu da belirteyim yani..

Örgü mü öreyim dedim ben çarpıtmayın.. öğleden sonra işim hafifliyor ve boş zamanımı bi şekilde değerlendirmek niyetindeyim..
ayrıca öğlene kadar sahada oluyorum mutlu olacaksanız bunu da belirteyim yani..
Ben niye mutlu olayım benim derdim ne ki sizle ... Ben sizin için söylüyorum dışardan yazdığım gibi anlaşılıyor.Bakın bütün memurlar öyle gibi algı olusuyor.Bende memurum ama kelle koltukta yaşıyorum.Tabiki sizinki daha rahat olabilir farklı meslek gruplarına mensubuz sonuçta ama konu hoş değil benim şahsi fikrim. Çözüm bulduysanız kapattırın konunuzu (isterseniz) sıkmayın tatlı canınızı.

Back
X