- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
çalışan bayan arkadaşlar, çalıştığınızın tümünü aile bütçesine mi verirsiniz, yani tüm paralar ortak mı, yoksa bir kısım kendinize ayırıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışan bayan arkadaşlar, çalıştığınızın tümünü aile bütçesine mi verirsiniz, yani tüm paralar ortak mı, yoksa bir kısım kendinize ayırıyor musunuz?
sizdede ne cimrilik var sanki babanızın evindede yiodunuz parayı tabi hesaplar ortak olcak
NE PARDON SANKİ BAŞKASININ KOCASIDA YADA KOCANIZ SİZİ DÖVÜYOR AYRILMAK İSTİOSUNUZ NE DEMEK ÇALIŞIOSAM BENIM PARAM O EVDE KİM YAŞIOSA ONLARIN PARASIDIRPardon???![]()
NE PARDON SANKİ BAŞKASININ KOCASIDA YADA KOCANIZ SİZİ DÖVÜYOR AYRILMAK İSTİOSUNUZ NE DEMEK ÇALIŞIOSAM BENIM PARAM O EVDE KİM YAŞIOSA ONLARIN PARASIDIR
lafın gelişi dedim arkadaşımız evde tek basına yaşıyorda sanki parayı kendine ayırıyorKim ayrılmak istiyor arkadaşım?
Kim kimi dövüyor ayol?
Kim ayrılmak istiyor arkadaşım?
Kim kimi dövüyor ayol?
lafın gelişi dedim arkadaşımız evde tek basına yaşıyorda sanki parayı kendine ayırıyor
ayneenenn öyleeeeeeeeeeeeeeBİR EV,YAŞAM ALANI ORTAK Kullanıyorsa,harcamalarıda elbette ortak karşılacak
ihtiyaç dorultusunda da gerekli harcama yine ortak yapılır
ben karşıyım ayrı,ya da saklanan paraya
dpnot:ha eşin baskıcı,her şeye alıma-satıma karışan bir tipse.paranı oldugu gibi dışarda yiyorsa,kuruş vermem o da ayrı.yani görecelidir