çalışan bayanlar maaşınızı ne yapıyorsunuz??

5 kuruş vermem maaşımdan enayimiyim ben kesin yarın öbür gün bir şeyler olur boşanma aşamasına geliriz şimdiden kendimi koruma altına almam lazım erkek milletine güven olmaz.

kesin boşanma aşamasınamı gelirsiniz..böle düşünüosanız siz zaten evliliğinizi bitirmişiniz kafanızda...

Eşinde herşeyi ben yapıyorum havasında gezmiyor canım, evlilik = maddi manevi ortaklık zaten

benımkı borcları benım yaptıgımı ıdda edıyor acıkcası takan kım
yenı evlıyız evımız var yenı gectık ısteklerım var dıyıp ısın ıcınden cıkıyorum
uzemem kendımı valla

maddi olarak sorun şu bu arkadaşların yeni cocukları olacak tup bebek yaptırdılar, 10 bin tl civarı para harcadılar ellerinden
ama ondan sonrasına paraları yok, anca 2 maaş. E o cocuga alıncak onca sey varken kızın annesi babası ve kardeşi var
gunde 4 paket sigara iciyorlar toplamda, bu durumda kucuk bir hesapla aylık sigara paraları 800 tl civarı, ama aldıkları maaş
2100 tl (3 kişinin). , ev kirada (ayda 700 tl), telefon, yakıt derken tabiki sıkışınca her ay 150-200 tl arkadaşdan istiyor kızın
anası. Sigaralarından da vazgecemiyorlar, arkadaş bu yuzden kocasıyle surekli atışıyor, , ailene sigara parası veremem ben artık diyen kocası, cık o zaman işden enazından işsizim kocam bakıyor veremem dersin demiş. Arkadaş bu yuzden kocasıyla şu an küs.

Son düzenleme:

Benim her zaman kenarda param olmalı ki kendimöi güçlü hissedeyeyim. Kimseye muhtaç olmaktan hoşlanmam. Benim babamda annem ev hanımı olmasına rağmen herşeye yardım ederdi eşim öyle değil sorumsuz ama alıştırmaya çalışıyorum beceremezsem durum değişebilir. Ben çok hediye alırım eşimde öyle ama bırak dillendirmeyi şunu aldım bak derse bile kafasını kırarım.

Sabit bir maaşım yok. Kazandıgım paranin "bana gore" gerekli kısmını esime veriyorum. Geri kalanı kenara atıyorum . Esimin kredi kartını kullanıyorum. Ayrıca verdigim paradan da bir kısmını nakit olarak alıyorum tekrar.

Ben esler arasında para mevzusunun olmamasından yanayım. Tabi erkeğin de basa kalmaması lazım. Benim esim yapmaz ama yapar gibi oldugu anda da lafı ağzına tikarim konusyurmam.

5 kuruş vermem maaşımdan enayimiyim ben kesin yarın öbür gün bir şeyler olur boşanma aşamasına geliriz şimdiden kendimi koruma altına almam lazım erkek milletine güven olmaz.

Canım özür dileyerek yazıyorum söylediklerinde kısmen haklısın ama bu tüm erkekler için geçerli değil bence.Evet her bayanın kenarda belli bi miktar parası olması lazım ama sen biraz fazla tepki vermişsin gibi..bu düşüncen eşinle aranızda sorun olmuyor mu

oluyor tabii ama o da bana güvenmediğini söylüyor yarın evi terkedecekmişim gibi davranıyor bir şekilde ara yolu tutturuyoruz ama kendimi ezdirmeye niyetim yok erkeğin görevidir ev geçindirmek ben maaşımdan vermek zorunda değilim.

doğru söylüyorsun belki de çocukluk yapıyor ve pohpohlanmayı çok seviyor. özellkle maddi konularda ve işinde başarılısın denmesine bayılır. ama ben de uğraşamam,moralimi bozuyor,sabrımı zorluyor.benim çok ihtiyaçlarım olmuyor ki burda pek alışverş yapmıyorum.üstelk ben onsuz bişey yapmak istemiyorum hiçbişeyn paylaşmadıktan sonra kıymeti yok benm için ama o da dillendirince onun haricinde bi yaşama zorluyor beni.bu çocukluğu yapmasın bi daha die aklıma böyle bi yöntem geldi. tabi getirisi götürüsü ne olur bilemiyorum.

evlimisiniz? evli değilseniz çok ön yargılısınız. daha evlenmeden boşanmayı kafanızdan geçirriseniz bu ililşkiyi nasıl yürüteceksinizki. hayat müşterektir. bende isterim eşim milyarlarca para kazansın benim maaşım bende kalsın ama malesef hayat şartlarından dolayı olmuyor. her erkek bir değil bunuda unutmayın...

ebis_01, zaten boşanma durumunda mahkeme sana nafaka ve tazminat verecek kocanın mal varlıgı ve maaşı uzerinden
o yuzden bu şekilde bencil davranman erkegin canını sıkabilir. erkegin gorevi mi evi gecindirmek, sen bu kafayla gidersen
cok uzun evli kalmazsın onu diyim. Hani nerde kadın-erkek eşitliğ, ailende kesin bu şekilde boşanmalar oldu yada yakın
cevrende ve bu şekilde dusunmene sebep oldular.

gul_koc, "Tabi erkeğin de basa kalmaması lazım." bu cumleni tam anlayamadım sanırım eksik yazdın yada ben anlayamadım.

Son düzenleme:

bence damat haklı...aile resmen kızlarını sömürüyor..ailede aile olması lazım...köstek değil destek lazımm

acıkcası maasımdan her ay 100 lıra bana gızlı kalsa hosuma gıder
dermı demezmı bılemeıcemde bende mesela eve esım yokken cıps cola sıgara falan fıstık her cuma gunu pazardan ucumuze corap alıyorum
bız herseyımızı yazarız kım ne aldı naptı dıye
ben o kısımları hep oglana atıyorum oyuncak aldım dıye

vallahi burda yazılanlara inanamıyorum. ben maaşımı (bu benim param demekten utanırım eşime karşı ya) sonuna kadar yuvama harcarım. asla lafı olmaz. ama eşim de ne hikmetse araba yı üstüme yapar. birikimimiz senin bankanda dursun der.....
evlilik böyledir benim için. o benim 3 günlük 3 yıllık eşim değil ki. 2 dünya saadetim.
paranın lafı olur mu hiç

kusura bakma ama bencillik bu..erkek evini geçindirmekle yükümlüdür..kadın isterse verir..ama eşi zor durumda kalıosa kadın vermiosa bencildir..
erkek olsa böle eşim olsa bende güvenmez boşardım..

ben tamamen maaşımı eşime veriyorum eşime araba parası biriktiriyoruz.eşim bana karşı çok anlayışlı her ihtiyacımı gık demeden fazlasıyla karşılıyor.Bence eşinle aranızda böyle şeylerin olmaması lazım. eşine böyle düşncelerin olduğunu belli etme aranız fena bozulabilir

Son düzenleme:
süpersinnn

Mesela bazen eşimden gizli ( daha doğrusu söylemeye gerek duymuyorum) oğluma aileme kardeşime hediyeler alırım. Eşim fazla oyuncağa kıyafete falan karşıdır sadece kendine çok fazla kıyafet alır bende oğluma biirşey beğendiğimde almazsam rüyalarıma girecek kadar etkilenirim kendimi kötü hissederim her gördüğünü alanlardanım :) kenarda param olması bu yüzden bana şarttır

şu an çalışmıyorum ama çalışmaya başlayacağım yakında..ve önce bir ev alırız ..ortak..maaşımızdan artan kısımla..kredi çekip aydan aya öderiz..yıllar sonra kredi borcumuz bitincede eve birşeyler yaparız..çocuklarımız büyür biraz daha ..ve hep evim için harcarım..kendime yeni kıyafetler alırım..şimdi bile alsam neden aldın demez zaten ama çalışınca başka olur herşey,,

herşey çocuklarım için ..

bence de erkek evi geçndrmek zorunda ama ben hiç sorun etmedm ki maaşımı görmemeyi. erkek geçndrmek zorundayı da hiç hissettrmedm eşime. zoruna gtmesn maaşım var die dikleniyorum hissetmesn herşeyimi onla paylaşıyorum bu sıcaklığı hissetsn die hiç sesimi çıkarmadım.
kenara para ayrmak da beni gererdi. yani gizli saklı şeylerdn hiç hoşlanmazdım ama ayırıcam sanırım artık. üstelk bu saatten sonra da arabayı kendi üzerine yaptrması bile acayip batmaya başladı. ben kullanıyorum arabayı, üstelk ortak mal kanunu da var ama yine sinirlerim çok bozuluyor bana sormadan kendi üstüne alması. üstelk tek metelik altınım kalmadı. olayları büyütmeden arabayı bana geçirmesini nasıl istiiicem bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…