5 kuruş vermem maaşımdan enayimiyim ben kesin yarın öbür gün bir şeyler olur boşanma aşamasına geliriz şimdiden kendimi koruma altına almam lazım erkek milletine güven olmaz.
Eşinde herşeyi ben yapıyorum havasında gezmiyor canım, evlilik = maddi manevi ortaklık zaten
iyi yapıyorsunz.ne kadr aldığımız bilmemesi lazım belki de . hemen herşeyi önlerine seirnce kıymeti kalmıyor sanırım.
zoruma giden bi de evde biçok şeyi benden beklemesi. eve de el süresim gelmiyor. ben başlarsam ev işine yardm et dersem eder ama bu mecburiyet hissi var ya, insanı herşeyden soğutuyor.en yakınm, ablamn eşi de ablam ev hanımı olmasına rağmen her h.sonu evi baştan aşağı süpürür, ablama yardm eder.eşim evde yaptığı yardmları da dillendiriyor sonradan. bana bi hediye alsa da dillendiriyo.görgüsüz giib geliyor bana artık. maaşı da çok iyi.
5 kuruş vermem maaşımdan enayimiyim ben kesin yarın öbür gün bir şeyler olur boşanma aşamasına geliriz şimdiden kendimi koruma altına almam lazım erkek milletine güven olmaz.
canım benim sen haklısın evet. ama eşin bunları seni üzmek için yapmıyor bence, bak ben ne iyiyim diye göstermeye çalışıyor. çocuk gi,bi yani. sende de ki evet aşkım ne güzel şeyler aldın, çok beğendim vs. ama sonra yavaştan yavaştan ihtiyaçlarını sen al, ütüsüydü vırtıydı zırtıydı. o da konuşamasın.
araba da önemli diil kimin üstüne olduu, zaten her şey ortak 2002 den beri. ha o ha sen farketmiyor ki. isterse hepsini üstüne yapsın. sen ihtiyaclarından vazgecme, hepsini al, kalanını ona verirsin.
maddi olarak sorun şu bu arkadaşların yeni cocukları olacak tup bebek yaptırdılar, 10 bin tl civarı para harcadılar ellerinden
ama ondan sonrasına paraları yok, anca 2 maaş. E o cocuga alıncak onca sey varken kızın annesi babası ve kardeşi var
gunde 4 paket sigara iciyorlar toplamda, bu durumda kucuk bir hesapla aylık sigara paraları 800 tl civarı, ama aldıkları maaş
2100 tl (3 kişinin). , ev kirada (ayda 700 tl), telefon, yakıt derken tabiki sıkışınca her ay 150-200 tl arkadaşdan istiyor kızın
anası. Sigaralarından da vazgecemiyorlar, arkadaş bu yuzden kocasıyle surekli atışıyor, , ailene sigara parası veremem ben artık diyen kocası, cık o zaman işden enazından işsizim kocam bakıyor veremem dersin demiş. Arkadaş bu yuzden kocasıyla şu an küs.
oluyor tabii ama o da bana güvenmediğini söylüyor yarın evi terkedecekmişim gibi davranıyor bir şekilde ara yolu tutturuyoruz ama kendimi ezdirmeye niyetim yok erkeğin görevidir ev geçindirmek ben maaşımdan vermek zorunda değilim.
oluyor tabii ama o da bana güvenmediğini söylüyor yarın evi terkedecekmişim gibi davranıyor bir şekilde ara yolu tutturuyoruz ama kendimi ezdirmeye niyetim yok erkeğin görevidir ev geçindirmek ben maaşımdan vermek zorunda değilim.
süpersinnnvallahi burda yazılanlara inanamıyorum. ben maaşımı (bu benim param demekten utanırım eşime karşı ya) sonuna kadar yuvama harcarım. asla lafı olmaz. ama eşim de ne hikmetse araba yı üstüme yapar. birikimimiz senin bankanda dursun der.....
evlilik böyledir benim için. o benim 3 günlük 3 yıllık eşim değil ki. 2 dünya saadetim.
paranın lafı olur mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?