• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar size özel sorum var????

anladığım kadarıyla herkes hazır yapıyor ama eşim hazırdan anlıyor kendı elinle hamur açınca beğeniyor.tamam oda güzel diyor ama o daha güzelmiş :KK43:
Hee sen bütün hafta çalış haftasonu iş güç dinlenme arasında bir de hamur aç yufka aç :D seninkinin kafa biraz güzelmiş. O kadar çalışıp da bana yufka aç diyen olsa hazır yufkadan bile yapmam gider Börek alır koyarım. : D seninkine bi titreme gelmesi lazım. Anlıyormuş bi de hazır yufkayı hımmm paşazade.

Hee sen bütün hafta çalış haftasonu iş güç dinlenme arasında bir de hamur aç yufka aç :KK70: seninkinin kafa biraz güzelmiş. O kadar çalışıp da bana yufka aç diyen olsa hazır yufkadan bile yapmam gider Börek alır koyarım. : D seninkine bi titreme gelmesi lazım. Anlıyormuş bi de hazır yufkayı hımmm paşazade.
evet galiba baya paşazade benimki :D

valla bu kadar işin üstüne el açmasını gedecek börekçiden alıp yiyecek...:)

evet galiba baya paşazade benimki :KK70:
internetten hazır yuufkayla Börek tariflerine bak. En Güzeli yufkaların arasına yapacağın karışımı sürünce oluyor. 2 bardak süt, 2 yumurta, 1 bardak yağ. Bu üçünü çırp, yer yufka katının arasına her yeri ıslanacak şekilde yaydır. Ara kata içini koy. Ilk önce ilk yufkanın kenarlarını dışarı sarkıt ama, en son tüm için bitince üzerine yumurta sarısı sürmeden o dışarı sarkmıttıklarını böreğin üzerine katla. Yumurtanı sür, çörek otu susam serp,170 derecede üzerini kızartmana kadar pişir.

yaprak sarma yine börekten kolay ben hem bilmiorum hiç denemedim illaki yemek yapılcak tatlı olur ama börek uğraştırıcı şeyler eline sağlık bu arada
sen bana yaprak sar , ben sana borek yapayım :kk77:

hazır yufka var artık hamur açan kalmadı gibi bişey annem bile hazır yufkadan yapıyor börekleri ama bizim evde yasak benim koca ibreyi 125 e vurdu ot yediriyorum bol bol bide bitki çayları soğutup bir dikişte içiyor zehir veriyorum sanki :D

ben normalde 6 gun calisan biriydim eve bazen aksam 11 de 12 de geldigim oluyordu sirf esim seviyor diye gece hamur yugurup borek yada pogaca yapardim gunduzleride yemegmi hazir oyle giderdim ise veya aksamdan sarma yaptigimda pisirir dolaba koyardim esim sadece isitip yerdi.. bos gunumdede mesela manti yapardim ugrastirici yemekler yapardim..

Ben yapmiorum çünkü sadece pazarları izinli oluyorum zaten esimde seçmez çok öyle seylerii onun için sıkıntı da olmuo pekkk ;)

börek hamuru ELDE mi açılıyor!!!!!!?????? :KK57::KK57::KK57:

ben hollandada kaliyorum kucuk yerlerde ve buyuk sehire gitmedigin surece yufkaymis baklava hamuruymus hic birsey bulamazsin annemlerde zaten seneler once geldigi icin kendi baklavasini kendi su boregini yapar hic hazir kullanmamistir cunku o zamanlar daha yokmus.. bizde ondan oyle ogrendik simdi bulunmaya basladi sagda solda .. o yonden tr dekiler cok sansli ben burda hazirda alamiyorum esim bazen diyor ise gittiginde baska adamlar geliyormus buyuk sehirden borek corek getiriyorlarmis ee yazik degilmi adama cani cekiyor napalim bende hazir yufka bulursam yapiyorum yoksa su boregide yapmisligim oldu.. annemde her bayramda ev yapimi baklava yapar cevizli diger gunleride tatli isterse esim sekerpare yapiyorum.. zaten mantimizi pogacamizi kendimiz yapip buzlaga atip istedigmizde cikartip yiyoruz sarmayida aksamlari sariyorum diger gune hazir oluyor.. bazende hic zamanim olmuyor veya canim yemek yapmak istemiyor pizza atiyoruz firina :)
ahh canim su boregi cekti simdi :))

Siz bana pasta kek kurabiye yapin onlarla aram hic iyi degil ben size istediginiz dolma manti el acmasi borek yapiyim :kk77:

Back
X