• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar size özel sorum var????

DERT DEĞİL BU TABİ .
bu dert değil diyen sizsiniz.. demekki bdv ye ait değil. bunu sizde biliyorsunuz. bende önce ilşkilere taşıdım. ama en doğru yerin aile evlilik kısmı olduğunu görüp oraya taşıdım

DERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?

ahahaha sen dinlenmeyi börek türü olarak mı görüyorsun?
ben börek türünü sadece misafir gelince yaparım. dinlenmek için de kitap okurum

çalışıyorum hamurda açmam börekte yapmam eşiminde hiç böyle talepleri yoktur çok canımız isterse dışarda yeriz böyle uğraştırıcı börek ve mantı gibi şeyleri kocişim bana kıyamaz ben yapmak istesem o yaptırmaz

Ben yemek yapmayı sevdiğim için canımız bir şey istiyorsa yaparım üşenmem normalde de artık hafta içi çalışmanın yanı sıra hafta sonları da kursa gittiğim için vakit yok bu aralar yapmıyorum o yüzden.

Çalışınca tabi ki zor oluyor ama imkansız olmuyor tabi :)

Hele hele 4 yaşında bir oğlunuz var ise canı pasta istedi ise o gün uyumadan yediremez iseniz gece 2 ye kadar uğraşıp pasta yapabilirsiniz :) Elbette çalışınca bir şeyler eksik oluyor.Ben evde iken bile sürekli buzluğum da börek olurdu şimdi yok onu bile sarıp koyamıyorum.Bu yüzden yaşasın tava böreği diyorum :D :D :D

Back
X