- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
aynen canım ya tıpatıp vala iş aksam uzanma yemek tv bu kkadar
tatlım bende tv falan da yok eve geliyorum yemek hazır olana kadar azıcık yatıyorum yemek yiyip yatıyorum hep tabi birazda sorunlarım var ondan bi salı akşamı osmanı izliyorum annemlerin yanında o kadar öyle
anladım canım benim inşallah geçer bu sıkıntılı döneminhepimiz monotonuz genelde napalım,ömür geçip gidiyor vala
yedim geldim julıacımhadi git ye yemeğini afiyet bal şeker olsun
tmm da daha bizimkiler gelmedi çıkamıom yemeği :97:
kızlar sabah bi çıktık 9 da geldik eve dışarlar okadar kalabalıktıki tost makinası aldım komşuanneme arçelikten bizim burda alışveriş merkezi var oraya bi girdik beynim döndü kalabalıktan anneme dedim hemen çık fenalık geçirecemheryer tıklım tıklımdı
amann bu anneler gününü icat edenin varya 150 milyona patladı bana
julia 21 canım :) bugün dolaşmaktan topuklarım acıdı pudra rengi baber beğendim çok güzel onu alıcam bitanede platformlardan alıcam boyu 1.80 olur onlarla hiç sevmiyorum sırık gibi ne öyle ama herkes süper olur senin fiziğine diyo
seninki kısa dönemlerden ozaman canım :) bende asker yolu bekleyemeden ayrıldıkyani bende bişey yok ayrılmak zorunda kaldık unutamıyorum daha yeni ayrıldık 1,5 ay oldu :2:
uzun hikaye canım biz kendi sorunumuz yüzünden ayrılmadık aramız çok iyiydi araya başka bişey girdi bende ayrılmak zorunda kaldım çok seviyorum ama bitti benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?