Çalışan Bayanların Kulübü

kızlar biz sallandık bayağ deprem oldu bugece tetikte uyuruz artık bizim evde ahmet mete ışık ara yazanesinden beter telefonlar hiç susmadı

canım ben felaket tellalı gibiyim anında uçuyorum sokağa bizim ev en üst kat ama mahallede ilk kaçan ben oluyorum daha öncede yangın çıkmıştı bizim evde kardeşimi kaptığım gibi saniyede kaçtım
allahım daha beterlerinden koru yarabbim :18:

bursada da çok hissedildi tvnn üstünde ki herşey yere düştü duvarlar çatırdadı yaa

ltffff dyunnnn
34 yaşındayım bir kızım var metotraksat kullandığım için 2 yıl bebek yapmıycaktım neyse şubatta aldığım norlevo adet düzenimi bozdu 50 gündür adet olamıyorum lekelenme hariç diye dr farlutal verdi ama çok gergin ve sinirli oldum diye bir adetten başka içmedim şimdi biberiye civanperçemi kekik papatya çayı içiyorum bugün başladı dün dr olgun yumurtan var bi tane demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum adetten sonra doğum kontrol hapı kullan dedi dr ama ben istemiyorum bitkilerle tedavi edebilirmiyim kendimi sizce adetim düzelir mi (( çok oldum biliyorum ama uyuyamıyorum bile çok gerginim haplardan bıktım Allah 'ım yardım etsin tüm dertlilere bigü adetim gelmiyceni hiç düşünemezdim hep 21 yada 25 günde gelirdi norlevo bozdu niye mi buraya yazdım çünkü baktım burada beni anlayan bulunur işyerinde bile duramıyorum kafayı yiycem çalışan bayan artık düşünür bayan oldu bende ltf yardım edin bana

selam kızlar, nasılsınız, epeydir gelemedim. julia geldi mi askerin?
eşimin tayini çıktı kızlar, doğuya gidiyor. bizi 2 yıllık bi ayrılık bekliyor. askere gidip gelecekmiş gibi ben de gün sayacağım artık. allah korusun sağ salim dönsün bana, nolur siz de dualarınızı eksik etmeyin bizim için.
2 yıl boyunca nasıl kafayı yiyeceğime şahit olacaksınız bu gidişle

hayırlısı olsun canım ama sende gitsene onunla 2 yıl az bi zaman değil.
beraber bitirin bu süreyi dönün yeniden :26:

selam kızlarrrrrrrr hiç bitmek bilmiyor işler ya yapmak da istem,yorummmm

bu sınavlarda beni yedi bitirdi bir gireydim sınava çk rahatlıcam yani..

son 4 günnn sabırrrr allahım bir girrip kurtulaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…