• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çalışan belli bi kariyere sahip kadınların evde söz hakkı daha mı fazla oluyor erkek daha mı ilgi alaka özen gösteriyor yoksa erkek yine bildiğini mi yapıyor;? yorumlarınızı bekliyorum başlığı yanlış yazmısım ev hanımı diyecektim arkadaşlar:)

Kocan merhametli bir insansa çalışmasanda seni el üstünde tutar .Bencilin tekiyse çalışsanda bir şey değişmez.Yine yapacağını yapar.Üstüne hem evde hem işte çalışarak iki kat yorulursun.

Kesinlikle fark var kendi ayaklarının üzerinde durmak tabikidr bambaskaa

Kocan merhametli bir insansa çalışmasanda seni el üstünde tutar .Bencilin tekiyse çalışsanda bir şey değişmez.Yine yapacağını yapar.Üstüne hem evde hem işte çalışarak iki kat yorulursun.

bu kesinlikle doğru eşin karakterine bağlı ama eşin ne kadar iyi bir insan olsa da çalışmanın özgürlüğü çok farklı. örneğin geçen gün salonumuza süs aldım, fiyatı da ortalamanın üzerindeydi ve bebek bekliyoruz bu aşamada çalışmasam eşimden para istesem hayatım biraz bekleyelim önceliklerimiz filan derdi, haklıydı belki de ama o süsü de uzun zamandır arıyordum şimdi almasam bir daha bulamıcam. aynı şekilde mutfağa aldığım ıvır zıvırlar, kendime aldığım kıyafetler çoğu kendi maaşımdan gidiyor ama hepsini eşime sorsam hepsi için ondan para istesem üzülür kendine stres yapar

Back
X