olur canım iyi olur bende deodorant sevmiyorum kullanmayınca bitmedi
ben krem kullanırdım bir zamanlar kıyafetıme göre parfum kokum vardı
Bu konu bana iyi gelmedi kendimi sorgular oldum
şimdi eve gidicem yaptıklarımı yarın anlatırım canım hayatımızı bir yoluna koyalım
kızım bizimle niye paylaşmadın bunca zamandır sen bakem
Temizlik duzeniniz benimkine benziyor. Pazartesi salon sali cocuk odasi carsamba yatak odası koridor banyo perşembe tekrar başa dönüyorum. Gündüz çok gezdigim icin böyle bi duzen oturttum. Yemek yapmak falan derken ancak günde bir yeri yapabiliyorum. Elimde çok yavaş çok dip köşe yaparım üstten temizliği hiç sevmem.
bende kendimi sorguladım ve sabah duştan sonra krem sürdüm
oo harikasınBende bugün biraz makyaj yaptım kendimi iyi hissediyorum
dün duş aldım ama krem yine süremedim. şimdi ellerime krem sürdüm
Dün mutfak antre lavabo banyo gözden geçirildi.
bugün ütü, yatak odası ve oturma odası var. yemek pişerken hallederim hepsini
teşekkür ederim canımgünaydınnn
yeni topiğin sana ve evine hayır getirsin canımm
kolay gelsin canımbende senden etkilendim ve sabah oğlumun odasını topladım öğle arasıda süpürecem
oo harikasın
ben akşam pek bi iş yapmadım, sadece oturma odasında halının üzerinde battaniye serili , onu çırpıp yeniden serdim, birde yemek ve mutfak toparladım
sabah duştan sonra banyoyu üstünkörü silip yıkadımancak yetiştim iş yerine :))
canım bende hamileliğimden önce her tür krem vs. losyon kullanırdım ama hamile kalınca bir çok şeyi sorgular oldum :) annelik içgüdüsü sanırım, özellikle karbonat çok işime yaradı, diğer gül suyuda gayet güzel bir esans :Hafta sonuna dagınıklık istemiyorum o yüzden olabildiğince toparlıyorum
verdiğin tarifleri uygulıcam canım bende kimyasal tonik sevmiyorum yapış yapış oluyor sanki cildim
merhaba hoşgeldiniz, ben hafta sonu iş yapmak istemiyorum, hiç çocuklarıma vakit kalmıyor çünkü, sizin bir kızınız varsa daha rahat yaparsınız, uyuduğunda sizde benim gibi oda oda temizlersiniz,BENDE SİZDEN İLHAM ALMALIYIM.Her akşam işten eve giderken bu akşam kızım uyuyunca salonu yok orayı burayı temşizliycem diyroum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
banaaaaa ilham verinnnnnn
Kahveyi bende yapmıştım kayısı yagıda kullanıyordum.canım bende hamileliğimden önce her tür krem vs. losyon kullanırdım ama hamile kalınca bir çok şeyi sorgular oldum :) annelik içgüdüsü sanırım, özellikle karbonat çok işime yaradı, diğer gül suyuda gayet güzel bir esans :
ayrıca ben vücut kremi yerine arada bir bebe yağı kullanıyorum, her zaman kullanmaya fırsatım olmuyor tabi
dün maskelerden konuşmuştuk,
ben kahve içdiğim de telvesini yüzüme maske olarak uygularım arada, birde bildiğin doğada bulunan kil var, onu az bir su ile ıslatıp maske olarak cildime kullanıyorum :) tabi çok nadir zamanlarda,
hatırlamışken bu akşam kil maskesi yapayım cildime
hayırlısıyla olur bebişin inşallah canım, işte o zaman sende bir çok şeyi sorgular olacaksın, çok güzel heyecanlar, Allah isteyen herkese nasip etsin.Kahveyi bende yapmıştım kayısı yagıda kullanıyordum.
bebe yağı bende kullanabilirim de evdeki losyonlar bitince
1-2 aya kadar bizde bebek düşünüyoruz nasipse canım
evi düzenlesem gerisi kolay şeyler.
şimdilik boş odaya süpürge ütü koyuyorum bavulum ve ayakkabılarım varda daha sonra onları nereye koycam
hayırlısıyla olur bebişin inşallah canım, işte o zaman sende bir çok şeyi sorgular olacaksın, çok güzel heyecanlar, Allah isteyen herkese nasip etsin.
ben yatak odasının bir köşesine ütü masamı ve süpürgemi koyuyorum, bavullarımı gardrobun üzerine koyuyorum, 3-4 ay oldu bu eve taşındım, ondan önceki evimde 1 odam ıvır zıvır odasıydı maalesef, şimdi hepsini aktif kullanıyoruz
Ben çalışıyorum ama cok dolu olan bir ev hanimiyimçalışıyor musun peki, zor oluyor mu akşam temizlik yapmak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?