- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
Çin de eminim gezilecek görülecek çok yer vardır ünlü yemekleri vardır kocaman bir liste yap gittiklerinizin yanına tik atarsınkısa günü birlik geziler de olur ben hafta sonu kaçamaklarına 2-3 saatlik gidip gelebileceğimiz yerleri de ekliyorum mesela araç ayarlayabiliyorsa şirketten ses çıkarmıyor
Ben evlendiğimden beri eşime dışarıdan poğaça börek almayı yasak ettim yani bekarken yiyordu ama artık yememesi için kendim yapmaya başladımEşim kalkar kalmaz kahvaltı yapamıyor yapsaydı evde kahvaltı hazırlardım ama aradan 1 saat falan geçmesi gerekiyor bu sebeple iş yerinde yemesi için sandviç hazırlıyorum peynir+domates+salatalık+zeytin falan arada değiştiriyorum çeşitleri kaşar salam ekliyorum böyle böyle sıkılmıyor da ekstradan tost yaparım kaşarlı onu da çok yer iş yerinde iyi oluyor. İlk aylar poğaça börek çok yaptım evde kendim poğaça yapıyordum bir kaç gün yiyince sıkılıyordu artık sandviç yiyor ondan hiç sıkılmıyor daha da sağlıklı evde yapabiliyorsan poğaça börekte olur en azından içine ne eklediğini biliyorsun dışarıdakilere güvenemem yağları çok ağır
Evde kahvaltı yapıyor olsaydık yumurta haşlaması omlet falan hayat kurtarırdı kahvaltılıklar çok basit koy masaya sonra kaldır kaplarıyla beraber bitti gitti sadece çay demlemek için 15 dakika falan erken uyanman gerekebilir meyve suyu içerse canına minnet
![]()
var tabi burada gezilecek yapilacak seyler benim biraz arastirmam gerekiyor, yemek konusunda biraz sorun canim, bize hitap etmiyor, Turkiye'deki cin yemekleri gibi degil burada cok degisik seyler yiyorlar... en fazla yiyebildigimiz seyleri cin eristeleri, tavuk vs. yoksa herseyleri domuzla yapiyorlar. o yuzden avrupa amerika yerlerine gidiyoruz genelde.
aynen disarda yok zaten pogaca borek vs. yufkada yok burada ben bulamadim yani

oyle olsa cok kolay olur kahvalti yapicagimiz zaman cikarir isitirim.
bugun ilk haftaici kahvaltimizi yaptik esim hazirladi, cay demledi , yumurta kirmis peynir zeytin oyle guzeldi valla keyifli oldu bayada. haftada 2 gun yapalim boyle. benimde aklima aksamdan tost hazirlayip dolaba koymak geldi sabah direk tost makinesine atariz yaninda meyve suyuyla aynen cok fazla tercihi yok yeterki bi 2 gun biseyler yiyelim, diyoki sabah sohbet etmek bisiler yemek evde cok guzelmis