cnım benim ya sana uzun uzun cevap vericem:)
öncelikle eşim benim hakkımda n düşünür mantığından bi kurtul bu şekilde bu iş yürümez:) kendimden biliyorum:)
ve bnen eşimi bırak teyzemin annemin komşumun arkadaşımın hem ev hem iş hem bebek mükemmel olamazsan hakkımda ne düşünürler mükemmel olmalıyım mantıgındaydım :) am bitti
yeni mantığım şu eşim evi dağıtıp bana yardım etmezse asıl ben o zman onun hakkında çok kötü şeyler düşünürüm!!!!!!!! nokta!!!!!
eski ben:sabah 8 de işe giderdim akşam 5 de gelirdim hemen yemekleri ocağa koyardım,süpürge açardım evi süpürüdüm bir gün siler bir gün silmezdim,sonra doğru tuvalet banyo ya yıkardım ovalardım hemen toz alırdım ve bi odanın camını silerdim çamaşırım varsa makinaya atardım ama genelde perşembe günü yıkar cuma günü ütü yapıp kaldırrıdım bu hergün hemen hemen aynıydı değişmezdi
akşam 7 de eşim gelirdi sofrayı hazırlardım yemek yenirdi kaldırırdım yediğimiz yeri hızlıca siler yada süpürürdüm , balkonu şipşak yıakr bulaşıkları makinaya atar bua rada ocağa çay suyu koyardım sonra hemen fırını mutfak dolaplarının yüzeyini siler bide mutfak camını siler çayımıda alıp içeri geçerdim:) bebek olduktan sonra saat 14.00 de geliyodum önce bebeğimle ilgilenip uyutup bu işleri yapıodum eğer keyfimö yerindeyse kek falanda yapardım çayın yanına:) peki ben hem çalışıyorum para kazanıyorum hem yemek yapıyorum hem çocuğumla ilgileniyorum eşim olcak şahsiyet napıyo ''hayatım yardıme dilcek bişey varmı? diye soruyodu biliyoki yok!!!!!! yapmıyoduda ,,,e ben hem bunları yapıcam hemde benim hakkımda ne düşündüğünü düşünüp beynimimi yorcam ohoooooooooooo geçti o günler
bunların karşılığı annanemin ellerine benzeyen eller
eskiden yılda 50 tane okuduğum kitap sayısı 8 e düştü
yorgunluktan sabahları erken kalkamıyodum
kendime vakit ayıramıyodum
yeni ben:saat 14.00 de eve geliyorum ben işteyken çocuğa sabahları eşim bakıyo geldiğimöde ben alıyorum yavruyu:) yemek olayı eğer nohut ısladıysam eşime pişirmesini rica ediyorum bende gelince pilav salata yapıyorum:) bulaşıkları gene ben makinaya koyyorum ama temizlerini dizmek,biten sıvı sabunları doldurmak,tuvalet kâğıdını yenilemek,yağdanlığa sıvıyağ doldurmak,pantolonları ütülemke eşimin asli vazifesi,arada bi süpürge açmasınıda rica ediyorum
eğer kek falan yapcaksam çocuğa bakacak mamasını yedirecek bu şartla yapıyorum
temizlik konusunada gelince ayda bir bi abla gelip köşe bucak cam kapı temziliyo artık ilk 2 haftada bir aldım ama şimdi ayda bir alıyorum geri kaşlan zmandada ben 3 günde bir süpürge çaıyorum tuvalete girdikçe hemen çaşaır suyu döküp yıkıyorum lavaboyu flan
eskisi kadar temizmiyim hayır!!! pismiyim hayaır orta halliyim
artık gezebiliyorum ayda en kötü 3 kitap bitirebiliyorum
artı bide össye tekrar hazırlanıyorum
film izliyorum
SABAHLARIDA ERKEN KALKABİLİYORUM ÇÜNKÜ YPRULMUYORUM
oğluma vakit ayırıyorum
kimin hakkımda ne düşündüğüde beni zerre kladarda ilgilendirmiyor
aile içi ve çok sevdiğim özel arkadşlaırm hariç misafirde kabul etmiyorum artık!!!!!!!!!
ÖZELİM,DEĞERLİYİM,KENDİMİSEVİYORUM:) canımın kıymetini biliyorum
not:mutfakta az zman harcamk istiyosan bu topiğin ilk sayfasını oku orda bilgiler paylaştım:) işini kolaylaştırır.
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...si-dertte-olan-hanimlar-buyurun-topigime.html