Çalışan&Evli bayanlar nasıl yetişiyorsunuz herşeye :)

Canım yardımcı kadından kasıt sen işteyken gelip temizleyecek kadın bence. Haftasonu kadın gelse ben ona yardım etmeden duramam. O zaman ben ne anladım o işten. Çalışan bir kadının bütün haftasonunu temizliğe ve yemeğe ayırma fikri bana korkunç geliyor. O zaman ne zaman "yaşayacağız" 60 yaşında emekli olduktan sonra mı?

doğru söylüyosun canım, ben eşimle konuşayım bunu gerçi o eve başka birinin gelmesini pek hoş karşılamaz ama ikna etmeye çalışırım o zaman sen yap derim :9: hafta sonu aslında evde olmamam daha mı iyi ne en azından geziyorum :9:

tsekkur ederım ıyıyım amam bobreklerımden cok rahatsızlanmıstım :25:ısten gelıyorsun yemek yemeden oraya buraya saldır saat gece yarısı oluyor evde oturmak daha guzel :36:

valla bilemiyorum yıllardır çalışıyorum ben evde oturmak gerçekten güzel izindeyken bazen çok hoşuma gidiyor, eşimde çalışmamı çok isteyen biri değil bakarsın bende o kervana katılırım :1::1::1:

doğru söylüyosun canım, ben eşimle konuşayım bunu gerçi o eve başka birinin gelmesini pek hoş karşılamaz ama ikna etmeye çalışırım o zaman sen yap derim :9: hafta sonu aslında evde olmamam daha mı iyi ne en azından geziyorum :9:

valla bilemiyorum yıllardır çalışıyorum ben evde oturmak gerçekten güzel izindeyken bazen çok hoşuma gidiyor, eşimde çalışmamı çok isteyen biri değil bakarsın bende o kervana katılırım :1::1::1:
çalısşmak sosyallık acısından cokmu cok ıyı amam kafam ses kaldırmıyor benım tahammulum yok ,ilerde belkı dusunebılıırım calısmayı ekonomıık ozgurluk bır kadın ıcın su kadar ekmek kadar şart bence :45:

IHH acıdım sana :D Canım yav güne koy pazartesi eve geldiğinde hemen kirlileri at yıkansın, onlar yıkanırken sen temizliğini yap güzelce madem saat 11'lere kadar yapıyorsun o saate kadar temizliğini yap bitir, çamaşırlarını önce beyazları yıkadın ya diyelim onları bekletme hemen asıver sonra da rennklileri at sabahta işe gitmeden onları as akşama kadar kurusunlar salı akşamı da ütünü yap, bi kaç çeşit te yemek yap at dolaba bu şekilde çarşamba perşembe ve cuma günlerini rahat geçirirsin en azından hergün hergün bişeyle uğraşmazsın :)

zaten böyle yapıyorum ama bi akşamda yapamıyorum, çünkü yorgun oluyorum, işim beyin&göz yorucu bir iş başım ağrıyor çoğu zaman, pazartesi toparlıyorum evi mutfağı toparlayıp bulaşık varsa makineyi çalıştırıp yerleştirebiliyorum ancak, bi de ara ara yemeler içmeler olduğu için zaman çabuk geçiyor , ertesi gün yine eşim her sn dağıtma potansiyelinde olduğu için önce evi topla çamaşırları yerleştir, kirlileri yıka as, hadi bi süpür toz al derken yine geç oluyo :1: yani şöyle ağız tadıyla bi temizlik yapamıyorum :9: haftanın her günü mutlaka bi iş oluyor, bi kitabı iki günde bitiren ben şimdi öyle hasretle bakıyorum da 1 sayfa okuyamıyorum akşamları...

Hayat standardimzi yukseltmek icin calisiyoruz daha cok ezilip erkenden kronik hastaligimiz olsun diye degil. Ben calisan bayanin eger maddi sorunlari yoksa yardimcisi olmasi gerektigini dusunuyorum.bu bir luks degil ihtiyac. Disarida yemek istemeyen, evde pissin duzgun bir aile hayatimiz olsun, istedigimizde misafir cagirqbilelim, evimiz temiz olsun ayni zamanda dakimsenin tahammulu tukenmis surati asik olmasin diyenler bir yarfimci edinmeli bence. Benim calisma saatim az aslinda ama duzenli bir yardimcimiz var. Kizimiz tepeden tirnaga batirsa da kendini hicbir zaman soylenmem, cunku yikayan utuleyen ben degilim. Kisacasi biz evi cekip czvirmekten sorumluyuz supurup silmekten degil..

zaten böyle yapıyorum ama bi akşamda yapamıyorum, çünkü yorgun oluyorum, işim beyin&göz yorucu bir iş başım ağrıyor çoğu zaman, pazartesi toparlıyorum evi mutfağı toparlayıp bulaşık varsa makineyi çalıştırıp yerleştirebiliyorum ancak, bi de ara ara yemeler içmeler olduğu için zaman çabuk geçiyor , ertesi gün yine eşim her sn dağıtma potansiyelinde olduğu için önce evi topla çamaşırları yerleştir, kirlileri yıka as, hadi bi süpür toz al derken yine geç oluyo :1: yani şöyle ağız tadıyla bi temizlik yapamıyorum :9: haftanın her günü mutlaka bi iş oluyor, bi kitabı iki günde bitiren ben şimdi öyle hasretle bakıyorum da 1 sayfa okuyamıyorum akşamları...

Ya canım her gün ev süpürüp toz alma allah aşkına :) her gün çamaşırda yıkama biriktir tek bi gün hepsini yıka ertesi gün de ütüle sürekli sana ütü çıkmasın, bir gün evi süpür toz al 1 bilemedin 2 saatini alır, çamaşırları makineye atmak asmak toplasan 1 saat etmez, ütüyü de 1,5 saatte bitirirsin. bunların hepsini ayrı günler yap. ne biliyim üzüldüm senin için dinlenecek vaktin olmaz. O kadar yıpratma kendini haftasonu evde olsan inan çok rahatlarsın

Ya canım her gün ev süpürüp toz alma allah aşkına :) her gün çamaşırda yıkama biriktir tek bi gün hepsini yıka ertesi gün de ütüle sürekli sana ütü çıkmasın, bir gün evi süpür toz al 1 bilemedin 2 saatini alır, çamaşırları makineye atmak asmak toplasan 1 saat etmez, ütüyü de 1,5 saatte bitirirsin. bunların hepsini ayrı günler yap. ne biliyim üzüldüm senin için dinlenecek vaktin olmaz. O kadar yıpratma kendini haftasonu evde olsan inan çok rahatlarsın

takmıcam artık yaa , teşekkür ederim yorumların için :16: yapabilirsem y aparım yapamazsam napayım benden eşimden önemli mi :9:

Ben yeni evliyken çok panikliyodum
Sonra baktım ev hanımları bile benim kadar kasmıyo
Saldım gitti :1:

Ayrıca Ouslar mı çalışıyo yoruluyo bi tek
Bizde 9 aylığız ve olağanüstü güçlerimiz yok
O yüzden iş bölümü şart

Hafta içi yemek ve bulaşıktan başka bişeye pek el sürmem
Hafta sonu da beraber yaparız temizliği, Ous efendi yapmak istemezse bende yapmam yardımcı isterim bana ne :6:

Son düzenleme:
Yetiştirmiyorum.

3 haftadır katlanmayan çamaşırlar var, elim gitmedi bir türlü.
Lazım olunca ordan alıp giyiyoruz (:
Evi yerlerleştirirken portmantonun çekmecelerine elimize geçeni atmışız.
50 gündür çekmeceleri düzenleyeceğim.
Bir haftadır temizlik yapmadık.
Haftasonuna kadar da zor.

Bi tuvalet ve banyo temiz sanırım (:

Mutfağı da düzenli tutmaya çalışıyorum, bazen çok dağılıyor ama birkaç gün içinde kesin topluyorum (:

Yemek deseniz haftada iki defa falan yapabiliyorum.

Ve ben bu durumdan hiç rahatsız değilim, kafam rahat.
Illa ki toplanır, düzene girer, niye parçalayayım kendimi?
Oturduğumuz odada ve yatak odasında dağınıklık olmasın, banyo-tuvalet temiz olsun yeter, yorgun argın gelip işe girişmek çok gereksiz geliyor bana.

Pazar günü temizliğe niyetlenmiştim, eşim son anda gitmedi ve 2 haftadır denk gelememiştik, pis evimizi bıraktık dışarı çıktık.
Bir damla takılmıyor aklıma (:

Ben çalışmamama rağmen sizden beter haldeyim :1:
Haftaiçi iki gün dersanem var kpss için gidiyorum :6: Bir günde fotoğraf kursum var.
Ders çalış, arada çekime git falan filan derken bırak evi, hiçbişeye vakit ayıramıyorum. Çok anormalim galiba :27:
Çalışsam ev ne halde olur kimbilir :18:
Ben de vaktim kalmazsa gece yapıyorum bazen temizliği. Ama henüz hiç pratik bi ev hanımı olduğumu düşünmüyorum :14:

Son düzenleme:
Merhaba
hem çalışan hem de 2 yaşında bir kızı olan kişi olarak hemen yorumumu yazayım, ilk evlendiğimde ben de yetişemiyordum, temizliğe hiç elimi sürmeyip 15 günde 1 temizlikçi alarak sorunu çözdüm, ütüyü de ona yaptırıyorum. Ama evi toplama işi bana aitti, onu da biriktirmeden her gün yapınca çok sıkıntı olmuyordu, çamaşır yıkayıp kurutmaya atıyordum. Çocuk olunca bakıcı olarak ev işlerine de yardımcı olabilecek birini seçtim, o konuda şanslıyım, yemek, günlük ev işlerini ve çocuğun çamaşır olayını da o hallediyor, bana aslında pek iş kalmamaya başladı, çamaşır bile yıkıyorum, ona bırakıyorum, o asıyor. Eğer o bu kadar yardımcı olmasa yemek yapmak ve de ev işi yapmak bence imkansız, çünkü 6 da eve geldiğimde yemek yiyoruz, sonra kızımı yıkıyorum, sonra biraz oyun ve onu uyutma derken zaten gün bitiyor, sabah da erken kalktığım için geç de yatamıyorum, kısaca outsource ettim herşeyi, eşim de elini asla sürmez bu arada.

Su an hayran kaldim bu dururma :)) Allah bozmasin daha da rahat ettirsin :)
Ins bende Turkiye ye donup bu rahata kavusmayi arzuluyorum. Su an Yurt disinda ogrenciyim, evli 7 aylik bir kiz bebis annesiyim. Simdilik annem bebise bakiyor ama son 3 hafta :(( ondan sonra gelsin isler gucler, yetisememeler. zaten simdi bile zaman yetmiyor. Burada bakici yada temizlik icin birisini bulmak da pek kolay degil. maddi manevi sorun biraz.
Turk Esleri calisanida ogrenciside pek bir ise el surmezler malum. Allah bize kolaylik versin.
Guc kuvvet sabir, ruh sagligi versin...

Herkese merhaba,
Evli ve çalışan arkadaşlar, kardeşcağızlar, ablalar...
Nasıl yetiştiriyorsunuz işlerinizi? Ben eve gidince bi akşamda hepsini yapamıyorum, mutlaka bir şeyler kalıyor ertesi güne ve içim hiç rahat etmeden yatıp uyuyorum, eşim her akşam 11.00 gibi "acıktıııımmm" diyor :)) ben tam gaz temizlik yaparken bırakıp yemek hazırlıyorum bu kez özenle temizlediğim mutfakta batıyor. Birde buzdolabımda hazır yemekler olsun istiyorum ama ne yapsam bozulmaz ertesi günde ısıtabilirim bilmiyorum :26:
Çamaşır & ütü sorunsalı ayrı dert, bi gün makineye atıyorum, ertesi akşam asıyorum, sonraki akşam topla-yerleştir, ütü de artık ne lazımsa o an ütüleyip kullanıyorum, evimde kullanmadığım bi oda var ki evlere şenlik ne ararsan var, bazen gözüm görmesin diye oraya tıkıştırıyorum ne kadar doğru tartışılır, ama sonuç olarak bir baktım ki ne kadar değişmişim :ssz: ben elimi bişeye sürmezdim bekarken işten çıkar gider yemek yer oturur tv izler, annemin hazırladığı meyveyi yer yatar uyurdum. Şimdi de sanki elim hiçbi işe yakışmıyor, eşim acaba hakkımda ne düşünüyor gerçekten diye çok merak ediyorum, sizler ne yapıyorsunuz, nasıl yetiştiriyorsunuz işleri ? Hayranlıkla bakıyorum evli-çocuklu ve çalışan bayanlara hay maşallah :1: yorumlarınızı bekliyorum canlar :16:

cnım benim ya sana uzun uzun cevap vericem:)
öncelikle eşim benim hakkımda n düşünür mantığından bi kurtul bu şekilde bu iş yürümez:) kendimden biliyorum:)
ve bnen eşimi bırak teyzemin annemin komşumun arkadaşımın hem ev hem iş hem bebek mükemmel olamazsan hakkımda ne düşünürler mükemmel olmalıyım mantıgındaydım :) am bitti
yeni mantığım şu eşim evi dağıtıp bana yardım etmezse asıl ben o zman onun hakkında çok kötü şeyler düşünürüm!!!!!!!! nokta!!!!!

eski ben:sabah 8 de işe giderdim akşam 5 de gelirdim hemen yemekleri ocağa koyardım,süpürge açardım evi süpürüdüm bir gün siler bir gün silmezdim,sonra doğru tuvalet banyo ya yıkardım ovalardım hemen toz alırdım ve bi odanın camını silerdim çamaşırım varsa makinaya atardım ama genelde perşembe günü yıkar cuma günü ütü yapıp kaldırrıdım bu hergün hemen hemen aynıydı değişmezdi
akşam 7 de eşim gelirdi sofrayı hazırlardım yemek yenirdi kaldırırdım yediğimiz yeri hızlıca siler yada süpürürdüm , balkonu şipşak yıakr bulaşıkları makinaya atar bua rada ocağa çay suyu koyardım sonra hemen fırını mutfak dolaplarının yüzeyini siler bide mutfak camını siler çayımıda alıp içeri geçerdim:) bebek olduktan sonra saat 14.00 de geliyodum önce bebeğimle ilgilenip uyutup bu işleri yapıodum eğer keyfimö yerindeyse kek falanda yapardım çayın yanına:) peki ben hem çalışıyorum para kazanıyorum hem yemek yapıyorum hem çocuğumla ilgileniyorum eşim olcak şahsiyet napıyo ''hayatım yardıme dilcek bişey varmı? diye soruyodu biliyoki yok!!!!!! yapmıyoduda ,,,e ben hem bunları yapıcam hemde benim hakkımda ne düşündüğünü düşünüp beynimimi yorcam ohoooooooooooo geçti o günler
bunların karşılığı annanemin ellerine benzeyen eller
eskiden yılda 50 tane okuduğum kitap sayısı 8 e düştü
yorgunluktan sabahları erken kalkamıyodum
kendime vakit ayıramıyodum

yeni ben:saat 14.00 de eve geliyorum ben işteyken çocuğa sabahları eşim bakıyo geldiğimöde ben alıyorum yavruyu:) yemek olayı eğer nohut ısladıysam eşime pişirmesini rica ediyorum bende gelince pilav salata yapıyorum:) bulaşıkları gene ben makinaya koyyorum ama temizlerini dizmek,biten sıvı sabunları doldurmak,tuvalet kâğıdını yenilemek,yağdanlığa sıvıyağ doldurmak,pantolonları ütülemke eşimin asli vazifesi,arada bi süpürge açmasınıda rica ediyorum
eğer kek falan yapcaksam çocuğa bakacak mamasını yedirecek bu şartla yapıyorum
temizlik konusunada gelince ayda bir bi abla gelip köşe bucak cam kapı temziliyo artık ilk 2 haftada bir aldım ama şimdi ayda bir alıyorum geri kaşlan zmandada ben 3 günde bir süpürge çaıyorum tuvalete girdikçe hemen çaşaır suyu döküp yıkıyorum lavaboyu flan
eskisi kadar temizmiyim hayır!!! pismiyim hayaır orta halliyim
artık gezebiliyorum ayda en kötü 3 kitap bitirebiliyorum
artı bide össye tekrar hazırlanıyorum
film izliyorum
SABAHLARIDA ERKEN KALKABİLİYORUM ÇÜNKÜ YPRULMUYORUM
oğluma vakit ayırıyorum

kimin hakkımda ne düşündüğüde beni zerre kladarda ilgilendirmiyor
aile içi ve çok sevdiğim özel arkadşlaırm hariç misafirde kabul etmiyorum artık!!!!!!!!!

ÖZELİM,DEĞERLİYİM,KENDİMİSEVİYORUM:) canımın kıymetini biliyorum

not:mutfakta az zman harcamk istiyosan bu topiğin ilk sayfasını oku orda bilgiler paylaştım:) işini kolaylaştırır.
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...si-dertte-olan-hanimlar-buyurun-topigime.html

Eşinizin alışkanlığı çok güzelmiş, benimkine de bulaştırmak lazım :))) doğru söylüyosunuz onlar yaşamak için araç ama ben yinede tv ünitesinde toz gördüğüm zaman mutsuz oluyorum silmek içinde o kadar şeyi indirip (biraz fazla kalabalık eşim saolsun) silip yerleştirmek abartmıyorum 1 saat. ve o kadar toz toplayan bi eşya daha görmedim gıcık şey :1:

ah canıımm,yeni evliyken öyle oluyor insan:1:
kendi yeni evli hallerimi hatırladıkça üzülüyorum harcadığım zamana,
boş vaktim varmış ve ben onları halı , koltuk silerek, toz alarak harcamışım.
şimdi bir kızım var, tek derdim evi yaşanır halde tutabilmek ,karnımızı doyurup üstümüze giyecek bir şeyler bulabilmek:27:
halıdaki leke günler,haftalarca bekleyebilir hiç umrumda değil, üstünden alıyorum , çıkmasa hiç sorun olmuyor artık:33:
enerjini bu işlere harcama, boş günlerinin tadını çıkar.
ilerde inşallah çocuğun olduğunda göreceksin ki öncesi resmen tatil hayatı gibiymiş:52:

Neden kadınlar çalıştıkları halde ev işi yapmak çocuklara bakmak zorunda görüyor ki kendini. ev işinizi de yapmayın çocuğunuza da bakmayın ta ki birileri tarafından bu işleri sizin kadar onun da yapması gerektiği farkedilene kadar. Daha sonra ortaklaşa yaparsınız. Kastettiğim kocam sofrayı toplasın tarzı değil . Kocanız tüm evin temizliğini yapsın mesela sizde yemek ve çocukla ilgilenin sadece.

cnım benim ya sana uzun uzun cevap vericem:)
öncelikle eşim benim hakkımda n düşünür mantığından bi kurtul bu şekilde bu iş yürümez:) kendimden biliyorum:)
ve bnen eşimi bırak teyzemin annemin komşumun arkadaşımın hem ev hem iş hem bebek mükemmel olamazsan hakkımda ne düşünürler mükemmel olmalıyım mantıgındaydım :) am bitti
yeni mantığım şu eşim evi dağıtıp bana yardım etmezse asıl ben o zman onun hakkında çok kötü şeyler düşünürüm!!!!!!!! nokta!!!!!

eski ben:sabah 8 de işe giderdim akşam 5 de gelirdim hemen yemekleri ocağa koyardım,süpürge açardım evi süpürüdüm bir gün siler bir gün silmezdim,sonra doğru tuvalet banyo ya yıkardım ovalardım hemen toz alırdım ve bi odanın camını silerdim çamaşırım varsa makinaya atardım ama genelde perşembe günü yıkar cuma günü ütü yapıp kaldırrıdım bu hergün hemen hemen aynıydı değişmezdi
akşam 7 de eşim gelirdi sofrayı hazırlardım yemek yenirdi kaldırırdım yediğimiz yeri hızlıca siler yada süpürürdüm , balkonu şipşak yıakr bulaşıkları makinaya atar bua rada ocağa çay suyu koyardım sonra hemen fırını mutfak dolaplarının yüzeyini siler bide mutfak camını siler çayımıda alıp içeri geçerdim:) bebek olduktan sonra saat 14.00 de geliyodum önce bebeğimle ilgilenip uyutup bu işleri yapıodum eğer keyfimö yerindeyse kek falanda yapardım çayın yanına:) peki ben hem çalışıyorum para kazanıyorum hem yemek yapıyorum hem çocuğumla ilgileniyorum eşim olcak şahsiyet napıyo ''hayatım yardıme dilcek bişey varmı? diye soruyodu biliyoki yok!!!!!! yapmıyoduda ,,,e ben hem bunları yapıcam hemde benim hakkımda ne düşündüğünü düşünüp beynimimi yorcam ohoooooooooooo geçti o günler
bunların karşılığı annanemin ellerine benzeyen eller
eskiden yılda 50 tane okuduğum kitap sayısı 8 e düştü
yorgunluktan sabahları erken kalkamıyodum
kendime vakit ayıramıyodum

yeni ben:saat 14.00 de eve geliyorum ben işteyken çocuğa sabahları eşim bakıyo geldiğimöde ben alıyorum yavruyu:) yemek olayı eğer nohut ısladıysam eşime pişirmesini rica ediyorum bende gelince pilav salata yapıyorum:) bulaşıkları gene ben makinaya koyyorum ama temizlerini dizmek,biten sıvı sabunları doldurmak,tuvalet kâğıdını yenilemek,yağdanlığa sıvıyağ doldurmak,pantolonları ütülemke eşimin asli vazifesi,arada bi süpürge açmasınıda rica ediyorum
eğer kek falan yapcaksam çocuğa bakacak mamasını yedirecek bu şartla yapıyorum
temizlik konusunada gelince ayda bir bi abla gelip köşe bucak cam kapı temziliyo artık ilk 2 haftada bir aldım ama şimdi ayda bir alıyorum geri kaşlan zmandada ben 3 günde bir süpürge çaıyorum tuvalete girdikçe hemen çaşaır suyu döküp yıkıyorum lavaboyu flan
eskisi kadar temizmiyim hayır!!! pismiyim hayaır orta halliyim
artık gezebiliyorum ayda en kötü 3 kitap bitirebiliyorum
artı bide össye tekrar hazırlanıyorum
film izliyorum
SABAHLARIDA ERKEN KALKABİLİYORUM ÇÜNKÜ YPRULMUYORUM
oğluma vakit ayırıyorum

kimin hakkımda ne düşündüğüde beni zerre kladarda ilgilendirmiyor
aile içi ve çok sevdiğim özel arkadşlaırm hariç misafirde kabul etmiyorum artık!!!!!!!!!

ÖZELİM,DEĞERLİYİM,KENDİMİSEVİYORUM:) canımın kıymetini biliyorum

not:mutfakta az zman harcamk istiyosan bu topiğin ilk sayfasını oku orda bilgiler paylaştım:) işini kolaylaştırır.
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...si-dertte-olan-hanimlar-buyurun-topigime.html
çok teşekkür ederim güzel yorumun için :16:
sana hayran kaldım o nasıl bi koşturmacadır, nasıl yetişiyodun o kadar şeye :26: ama şimdi çok şükür ki doğru yolu bulmuşsun umarım bende bulabilirim :9::9::9:
O kadar çok önemsemiyorum ben cam siliyim falan yapmıyorum eşim sağolsun kıskançtır balkonu bile süpüremiyorum kendi yapıyo o tür şeyleri :9::9::9: yeter ki ev düzenli olsun, çekmeceler, mutfak, diğer odalar ve oturma odası düzenli tertipli olsun pis olmasın yeter bir de toza dayanamıyorum işte geçen tam yatacaktım saat 12 de bi baktım gıcık tv ünitesi tozlanmış, silmeden uyuyamazdım hemen sildim içim rahat uyudum, eşimin hakkında ne düşündüğünü de umursuyorum haklısın en mantıklısı nasıl rahat edeceksem öyle yapmak...:15:

ah canıımm,yeni evliyken öyle oluyor insan:1:
kendi yeni evli hallerimi hatırladıkça üzülüyorum harcadığım zamana,
boş vaktim varmış ve ben onları halı , koltuk silerek, toz alarak harcamışım.
şimdi bir kızım var, tek derdim evi yaşanır halde tutabilmek ,karnımızı doyurup üstümüze giyecek bir şeyler bulabilmek:27:
halıdaki leke günler,haftalarca bekleyebilir hiç umrumda değil, üstünden alıyorum , çıkmasa hiç sorun olmuyor artık:33:
enerjini bu işlere harcama, boş günlerinin tadını çıkar.
ilerde inşallah çocuğun olduğunda göreceksin ki öncesi resmen tatil hayatı gibiymiş:52:

ovvv korktummmm :9::9::9:

Neden kadınlar çalıştıkları halde ev işi yapmak çocuklara bakmak zorunda görüyor ki kendini. ev işinizi de yapmayın çocuğunuza da bakmayın ta ki birileri tarafından bu işleri sizin kadar onun da yapması gerektiği farkedilene kadar. Daha sonra ortaklaşa yaparsınız. Kastettiğim kocam sofrayı toplasın tarzı değil . Kocanız tüm evin temizliğini yapsın mesela sizde yemek ve çocukla ilgilenin sadece.

bende bekarken söylerdim böyle tatlım ama bırakamıyosun ben 2 gün bıraktım ev çığırından çıktı , erkek bi yere kadar yapabiliyor, bir de yönlendirilmek istiyolar, mesela ona tarif edeceksen örnek göstereceksin bi işin nasıl yapıldığını e o kadar uğraşınca ben kendim de yaparım, bir de eli yavaş bnm eşimin daralıyorum alıyorum elinden hemen süpürgeyi :9::9::9:

günaydınlarr millett :3: :3: ben de önce önemsiyodum,eşim iş arama aşamasındaydı,ama herşeyi yin de ben yapmaya çalışıyodum,yapıyodum da,ama bebiş ortaya çıkınca,kuruyan çamaşırları bile bekletip sonra katlıyorum,saldım yani nasıl ama :52: :52: :52:

günaydınlarr millett :3: :3: ben de önce önemsiyodum,eşim iş arama aşamasındaydı,ama herşeyi yin de ben yapmaya çalışıyodum,yapıyodum da,ama bebiş ortaya çıkınca,kuruyan çamaşırları bile bekletip sonra katlıyorum,saldım yani nasıl ama :52: :52: :52:

en güzeli canım :1:

günaydın bende çalışan ve 2.5 yaşında oğluşu olan bir bayanın eve gelip hem yemek yapıp hem evi toparlamak hemde oğlumla hasret gidermek için caba sarfediyorum bence cogu arkadaşın dediği gibi azcık rahat olmak lazım :):)

ayyy :( bende sırf bunlar yüzünden evlenmesem mi acaba diye bile düşünüyorum.
bende aynı senin gibiyim,
çalışıyorum eve geliyorum yemek hazır ve sıcak, sadece tabağıma yemek koyma zahmetende bulunuyorum, yemek yiyip hoop tv karşısına.. sonra da hoopp yatağa.. ertesi gün yine aynı.. haftasonları evi süpürürüm sadece :) o kadarda olsun derim :)
yemek yapmayı bilmem işten gelince temizlik yapmayı bilmem. neyi bilirim bilmiyorum :) başıma geldiğinde anlayacağım ve kendi kedime zorunlu çözüm yolları bulacağım diğer ablalar gibi :) bekarlık bu konuda kesinlikle sultanlık :(
ne kadar zor bi durum olduğu açık ve net, bi de eşimin bakış açısını düşünemem hayatta, iyi bi eş olmamı iztiyorsa hayatın müşterek olduğunu bilmeli.. allah herkesin eşine merhamet, vicdan duygusunu yoğun versin inş :)

Son düzenleme:
ayyy :( bende sırf bunlar yüzünden evlenmesem mi acaba diye bile düşünüyorum.
bende aynı senin gibiyim,
çalışıyorum eve geliyorum yemek hazır ve sıcak, sadece tabağıma yemek koyma zahmetende bulunuyorum, yemek yiyip hoop tv karşısına.. sonra da hoopp yatağa.. ertesi gün yine aynı.. haftasonları evi süpürürüm sadece :) o kadarda olsun derim :)
yemek yapmayı bilmem işten gelince temizlik yapmayı bilmem. neyi bilirim bilmiyorum :) başıma geldiğinde anlayacağım ve kendi kedime zorunlu çözüm yolları bulacağım diğer ablalar gibi :) bekarlık bu konuda kesinlikle sultanlık :(
ne kadar zor bi durum olduğu açık ve net, bi de eşimin bakış açısını düşünemem hayatta, iyi bi eş olmamı iztiyorsa hayatın müşterek olduğunu bilmeli.. allah herkesin eşine merhamet, vicdan duygusunu yoğun versin inş :)

çok ciddi söylüyorum ki bekarlık gerçekten sultanlıkmış :9:
sen yine tabağa koyuyomuşsun, ben üstümü değiştirirken annem yemeğimi masaya koyardı. Bizi öyle pohpohluyolar sonra zorluk çekiyoruz ah bu annelerimiz :16:

Back
X