Hesap sorar gibi olması hoş değil biz eşimle harcamaları aynı hesaptan yapıyoruz eşim her ay harcama listesini kontrol eder ne yapmisiz falan diye ama bunu normal buluyorum çünkü kredi kartından haberimiz olmadan yapılan işlemler vs olabilir bunu engelleyebilmeliyiz bunun için de hesapbimizi kontrol ediyoruz . Biz internetten çok alışveriş yapıyoruz bu yüzden kontrol şart . Ayrıca ikimizde bir şey alacaksak birbirimize söyleriz fikrimizi alırız . Hesap sorar gibi olması kendimi sürekli denetleniyormuşum gibi hissettirmesi bana kendimi kötü hissettirirdi amacının öyle olmadığını bildiğim için bu sorun değilİyi geceler kızlar... Eşim her ay maaşın yattı mı der sonra eser kuruş kuruş hesaplar neyi nereye harcamışım, sinir oluyorum ya tepki gösterince de trio atar madem öyle sormuyorum bundan sonra farklı davranırım bilmem ne der yani habersiz elli lira bile harcayamayacak mıyım, yeğenlerime harçlık verdim belki söylemek istemiyorum.. Zaten yediğim içtiğim görünüyor ne bu şimdi.. O da ev dışında bi şeye harcamaz bilirim ama ben ona kuruş kuruş hesaplatmıyorum.. Tamam illa hesapla diye ısrar etmez ama trio atar.. Ben erkeğim her şeyi bilmem lazım havaları var, gelen giden benden sorulur, habersiz harcamamalısın falan, tepki gösterdiğimde de tiriplerini çekiyorum dediğim gibi.. Siz de durumlar nasıl bırakayım kendi tribinde boğulsun en azından bir daha sormaz mı ya da başka şekil mi davranmam lazım.. Bilemedim..
İyi geceler kızlar... Eşim her ay maaşın yattı mı der sonra eser kuruş kuruş hesaplar neyi nereye harcamışım, sinir oluyorum ya tepki gösterince de trio atar madem öyle sormuyorum bundan sonra farklı davranırım bilmem ne der yani habersiz elli lira bile harcayamayacak mıyım, yeğenlerime harçlık verdim belki söylemek istemiyorum.. Zaten yediğim içtiğim görünüyor ne bu şimdi.. O da ev dışında bi şeye harcamaz bilirim ama ben ona kuruş kuruş hesaplatmıyorum.. Tamam illa hesapla diye ısrar etmez ama trio atar.. Ben erkeğim her şeyi bilmem lazım havaları var, gelen giden benden sorulur, habersiz harcamamalısın falan, tepki gösterdiğimde de tiriplerini çekiyorum dediğim gibi.. Siz de durumlar nasıl bırakayım kendi tribinde boğulsun en azından bir daha sormaz mı ya da başka şekil mi davranmam lazım.. Bilemedim..
O zaman ben hesap sormasını umursamazdim.Ben belli miktar harçlık belirledim ,maaşın geri kalanını onun hesabına yolluyorum.Onun kredi kartıni da eve yönelik masraflar olduğunda kullanıyorum.Kendi harçlığımı da giysiden ,arkadaşlarımla bulustugumda yaptığım masrafa,lensime kadar her türlü kişisel harcamamda kullanıyorum.(su an ücretsiz izindeyim ve bunları da onun kartıyla yapıyorum) Bunu oturtmak icin esini ikna etmene gerek yok.Soyle ve yap.Eger daha çok para istiyorsa senden daha çok maaşı olan bir kadınla evlenebilir esin ...önünde bir engel yokHayır.. Ben ondan çok kazanıyorum.. Mutfak masrafı onda..kira aidat faturalar arabanın vergisi her şey ben de ve bunları aksatmıyorum..
Çok haklısınız.. Maaş benim ya benim tasarrufumda..hiç bir fuzuli harcamam yok.. Kuaförüm dahi yok bu kadarını hak etmiyorum..Bu insanoğluna elini uzatsan kolunu kapmaya kalkıyor..Maddi durum kötüdür. Cepten çıkan ekstra 10 tl çok büyük rakamdır o zaman hesabı yapılır ama tavır böyle olmamalı.
İnsan çocuğuna harçlık verip çocuğun tasarrufuna bırakırken maaşı olan insana bunu nasıl söyler anlamıyorum. Bence kabul edilebilir değil.
Çok haklısınız.. Maaş benim ya benim tasarrufumda..hiç bir fuzuli harcamam yok.. Kuaförüm dahi yok bu kadarını hak etmiyorum..Bu insanoğluna elini uzatsan kolunu kapmaya kalkıyor..
7İyi geceler kızlar... Eşim her ay maaşın yattı mı der sonra eser kuruş kuruş hesaplar neyi nereye harcamışım, sinir oluyorum ya tepki gösterince de trio atar madem öyle sormuyorum bundan sonra farklı davranırım bilmem ne der yani habersiz elli lira bile harcayamayacak mıyım, yeğenlerime harçlık verdim belki söylemek istemiyorum.. Zaten yediğim içtiğim görünüyor ne bu şimdi.. O da ev dışında bi şeye harcamaz bilirim ama ben ona kuruş kuruş hesaplatmıyorum.. Tamam illa hesapla diye ısrar etmez ama trio atar.. Ben erkeğim her şeyi bilmem lazım havaları var, gelen giden benden sorulur, habersiz harcamamalısın falan, tepki gösterdiğimde de tiriplerini çekiyorum dediğim gibi.. Siz de durumlar nasıl bırakayım kendi tribinde boğulsun en azından bir daha sormaz mı ya da başka şekil mi davranmam lazım.. Bilemedim..
Bizim evde bunu ben yapardim. Esim rahatsiz oldugunu soyledi. Sadece kira fatura vs hesapliyorum. Kalan paraya harclik dedik. Ister harca ister kenara koy, kisinin kendisine kalmis. Artik ben sormuygorum, o keendisi suraya buraya harcama yaptim diye soyluyor:))) Acikca rahatsiz olfugunuzu soyleyin.İyi geceler kızlar... Eşim her ay maaşın yattı mı der sonra eser kuruş kuruş hesaplar neyi nereye harcamışım, sinir oluyorum ya tepki gösterince de trio atar madem öyle sormuyorum bundan sonra farklı davranırım bilmem ne der yani habersiz elli lira bile harcayamayacak mıyım, yeğenlerime harçlık verdim belki söylemek istemiyorum.. Zaten yediğim içtiğim görünüyor ne bu şimdi.. O da ev dışında bi şeye harcamaz bilirim ama ben ona kuruş kuruş hesaplatmıyorum.. Tamam illa hesapla diye ısrar etmez ama trio atar.. Ben erkeğim her şeyi bilmem lazım havaları var, gelen giden benden sorulur, habersiz harcamamalısın falan, tepki gösterdiğimde de tiriplerini çekiyorum dediğim gibi.. Siz de durumlar nasıl bırakayım kendi tribinde boğulsun en azından bir daha sormaz mı ya da başka şekil mi davranmam lazım.. Bilemedim..
Ha harcayıp söylesem asla karışmaz.. Ama bu kadar sorması beni sinir ediyor belki 100 lira yeğenime verdim.. Her şeyi de bilme.. Yarın öbür gün verdin diye başıma kakacak..Bilsin istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?