Çalışan hanımlar bi el atın..

İkimiz de çalışıyoruz. Kardeşlerime hediye yollarım, kendime bi şeyler alırım haberi bile olmaz. Takibini yapmaz. Ben de onun. Ama kesemiz ortak. Benim senin yok. Kendimizce biriktirmeye çalıyoruz beraber

Klasik erkek işte. . En mantıklısı çalışma her şeyini karşılaşın. Erkek ya.

Tek kelimeyle iğrenç bir durum.
Pardon da neyin hesabı bu ya?
İnsan ne için çalışır? Bir 50 lira bile bana çok gören adama kuruş vermem.
Bak konu sahibi ben eski eşime maaş kartımı verirdim. Köpek gibi çalışırdım bana içinden 200 lira yeter derdi. 200 lira yı 1 saate harcıyor insan . Düşün ben 1 ay idare ederdim.
Sonra ne oldu ? beni 5 parasız bırakmak istedi.
Sakın ha sakın paranı ona teslim etme. Tamam ortak giderler oluyor ama bunu da sen kendi elinle ver.

Ben yaptım hiç bir kadın yapmasın LÜTFEN !

Derin ne güzel yazmışsınız.
Boşanmaya kalkarsa bu tip direkt para kaçırmaya kalkacak maalesef..
Yaşadım gördüm. Çok üzücü...

Onun maaşından evin tüm giderleri ödenir. Ben birikim yaparım.
Hesap sormam...oda bana sormaz.
Sadece gercekden pahali bir ürün alacaksam haber veririm. Pahali dediğim 1000Euro üstü.

Şimdi kadınlar kendilerine hesap sorulmasın istiyor bu olağan

Ama Adam arkadaşına kahve ısmarlasa eşim çoluğumun çocuğumun rızkını ona buna yedirdi oluyor bu da çifte standart

Ya da kadın anneme bir bluz aldım çok mu diyor ama erkek annesine 50 TL çıkarıp verse kıyamet kopuyor

Bizim çözümümüz her şey ortak senin paran benim param yok yani harcadığım kimin geliri belirli değil

Biz ay başında ödencekleri hesaplayıp birlikte ödüyoruz, bi miktar da birikime ayırıyoruz. Gerisine ikimizde karışmıyoruz. Öyle yapabilirsiniz belki

Eşim hesap sormaz Ben de hesap vermem büyük meblağlarda alacak bir şeyin varsa eşimi haber veririm Bankada kalan paramı Ya da harcayacağım ayırıp kalanını ortak hesabımıza atarım.

Sizin konunuz nasıl çözülür bilmiyorum. Evlilikte bütçe ya ortak olur. Herkes ihtiyacını alır, ya da herkes kendi parasını harcar.
Bir kişinin diğerini üzerinde hakimiyet kurması ya da sömürmesi doğru değil.haksizliktir.

Ben de koparmak istiyorum ama huzursuzluk tan bunaldım.. Şu an konuşmuyoruz zaten..
Diğer şekilde de mutlu değilsiniz insan kazandigi paranın kurusu kuruşuna hesabını verir mi. Sizde onu bunaltın o zaman harcadığı 1 liranın hesabını sorun bakalım nasıl oluyor ezdirmeyin ne güzel para kazanıyorsunuz.

Ama bu saçma bir durum.
Bence karşınıza alın konuşun.
Sonuçta siz birey olarak çalışıyorsunuz, eve tabii ki katkınız olacaktır, evlisiniz, birlikte bir hayat paylaşıyorsunuz.
Ancak senin kocana, kocanın da sana sağılacak inek (afedersiniz tabir için ama) muamelesi yapması çok yanlış.
(Siz yapıyorsunuz diye demiyorum, genel anlamda söylüyorum)

Bu durumu paylaşın eşiniz ile, size ne hissettirdiğini anlasın.
Ayrıca trip atmasının da manası yok.
Kadın çalışmak zorunda değil, erkek evin maddi giderini karşılamak zorunda.
Fakat çalışıyorsa da kadın, evine katkıda isterse bulunur, istemezse ona bile zorunlu değil.

Yerinizde olsam daha az katkı sağlar, kendime daha çok yatırım yapardım.
Atın paranızı kenara, gün gelir lazım olur, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Beni bu kadar sık boğaz etseler, isyan ederdim herhalde...

Böyle de dedim çalışma o zaman diyor.. Benim çocuğum bakıcı elindeyse karım evde yoksa bunun bi mükafatı olmalı tabi ki diyor..

Böyle de dedim çalışma o zaman diyor.. Benim çocuğum bakıcı elindeyse karım evde yoksa bunun bi mükafatı olmalı tabi ki diyor..

Yok artık.
Mükafatı? Kime mükafatı?

Çalışmaya devam edin tabii ki.
Ancak siz kocanıza mükafat sağlamak için değil, kendinizi faydalı bir birey olarak hem çocuğunuza örnek hem de kendi hayatınız için birşeyler yapmak üzere çalışıyorsunuz.
Ancak bunu anlayacak bir eş yok karşınızda.
Allah yardımcınız olsun.
Şok oldum bu lafının karşısında gerçekten.
Allah sabır versin.

Eşim sormaz
Ben kendim söylerim maaştan buna buna ödeme yaptım diye
Aylık 1000 tl de ayırsam kenara fark etmez peşine düşmez
Paramın hepsini eve katarım zaten
Kendime de harcarım her ay birikim için ayırdığım belli
Bir miktar var
Eşim bilmez
Evimize bir ihtiyac olursa cıkarırım ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…