canım mesele sadece maddi zorlukta değil.ben 2004 te üniversiteyi bitirdim.2005 te yüksek lisans yaparken çalışmaya başladım.Hala da çalışıyorum.Sevdiğimden mi çalışıyorum diycen.%80 hayır.Bir yandan verdiğim emek boşa gitmesin bir yandan da şartlarım daha iyileşsin istiyorum.Mesela evim yok.Daha doğrusu eşimin bir evi var,babasından kalma ben orda yaşamak istemiyorum.Herşeyin dört dörtlük olmasını isteyen ama yapamayan arada kalan biri oldum çıktım.
Kendim istifa etsem zaman gelipte çocuğum okula başladığında ben işsiz güçsüz sadece ev işi yaparken neden istifa ettim derim diye korkuyorum.Şirkette beni atmak istemiyor.Bana olabildiğince toleranslı davranıyorlar.Mesela ben yıllık izin olarak -10 dayım şuan.Ama izin istediğim zaman yine de veriyorlar.
Yani böyle 2 arada 1 derede 1 yıl geçti Elhamdülillah darısı artık diğer senelere.Ama son kararım evimi alayım Allah ın izniyle 2.çocuğumu yapıcam o zaman işten ayrılmak bana dokunmaz.gönlümce onu büyütücem.Hayırlısıyla kızımı okuluna götürüp getiricem okuluyla ilgilenicem,sosyal faaliyetlerinde gösterilerinde yanında olucam.Bebekliğinde yaşadığı anne mahrumiyeti çocukluk ve genç kızlığında yaşamayacak benim minik kuzum inşallah:lepi: