- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu un haline getirdim dolu dolu bir tatlı kaşığı atıyorum daha fazlası kötü oluyor... başka ne şekilde yiyebilirim acaba?1 tatlı kaşığı yulaf doyurmaz ama zaten bir porsiyonu 3 yemek kaşığına denk geliyor yulafın.
Aksam 7 de eve gelenlerden olsaydiniz nolacakti acaba dusunemiyorum :))))Merhaba hanımlar4 aylık evliyim ve öğretmenim. Sabah 08.30, akşam 15.30 çalışıyorum. Hem okulumda hem evde yeniyim. Hiçbir şeye alışamadım. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yemeye, haftasonu ev temizliğine, kendime bakmaya kısacası hiçbir şeye yetemiyorum. Düğün öncesi 23 kilo verip fazlalıklarımdan kurtuldum ama şimdi sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum, okul için bir şeyler hazırlayamıyorum bu yüzden 7 kilo geri aldım
Ev temizliği desem haftasonunu iple çekiyorum temizlik yapınca kendimle ilgilenemiyorum ayy açıkçası 25 yaşımda hiçbir şeye yetemiyorum
Çalışan ve her şeye yeten hanımlar nasıl beceriyorsunuz? Bu kısır döngüden çok sıkıldımkendi sağlığıma da bakmadığımdan sürekli hastalanıyorum kilo almak da cabası
okula ne götürsem ne yapsam ev temizliği kendime vakit ayırma bunlara nasıl yemiyorsunuz yahuu
![]()
Ben onu un haline getirdim dolu dolu bir tatlı kaşığı atıyorum daha fazlası kötü oluyor... başka ne şekilde yiyebilirim acaba?
Merhaba hanımlar4 aylık evliyim ve öğretmenim. Sabah 08.30, akşam 15.30 çalışıyorum. Hem okulumda hem evde yeniyim. Hiçbir şeye alışamadım. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yemeye, haftasonu ev temizliğine, kendime bakmaya kısacası hiçbir şeye yetemiyorum. Düğün öncesi 23 kilo verip fazlalıklarımdan kurtuldum ama şimdi sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum, okul için bir şeyler hazırlayamıyorum bu yüzden 7 kilo geri aldım
Ev temizliği desem haftasonunu iple çekiyorum temizlik yapınca kendimle ilgilenemiyorum ayy açıkçası 25 yaşımda hiçbir şeye yetemiyorum
Çalışan ve her şeye yeten hanımlar nasıl beceriyorsunuz? Bu kısır döngüden çok sıkıldımkendi sağlığıma da bakmadığımdan sürekli hastalanıyorum kilo almak da cabası
okula ne götürsem ne yapsam ev temizliği kendime vakit ayırma bunlara nasıl yemiyorsunuz yahuu
![]()
Düzeltme: Tatil 3 ay değil 2 ay oluyor15:30 da ben cogu zaman iş yogunlugundan daha öğle yemeğini yeni yiyebilmiş oluyorum
18 de işten cıkıyorum günde 80 km yol yapıp trafik çilesi cekip en erken aksam 7 de evde ıluyorum
15:30 da işten cıksam
Senede 3 ay tatil yapsam
Sene arasında 15 gün tatil yapsam
Her ct pazarım tatil olsa
Heralde altın gününe katılır , eve gelir uyur , arkadaslarımla bulusur
15:30 dan snr taksiye bile çıkardım![]()
Sana birsey diyeyim miDüzeltme: Tatil 3 ay değil 2 ay oluyorhaklısınız ne diyeyim üniverste bitince 2 yıl sonra evlendim. O yüzden düzene alışamadım pek daha sanırım
Yanlış anlamazsanız maaşınızı merak ettim sakıncası yoksa tabiSana birsey diyeyim mi
7 senedir yıllık izin yapamadım
Kafa yorgunlugu demişssin ya
O bende 14 senedir var
Senede iki ayı birak 15 gün izin yapsam takla atarım
O öğretmen odasında dinlenilen 10 dakikam bile yok
Çayım hep sogur odamda
Kahvem soğur
Cep telefonum hiç susmaz
Araba kullanırken bile email yazarım
Yemek yerken öğle aramda telim kulagımda yemek yerim
Keske senin gbi erken cıkacagim bir işim olsa
Kıymetini bil
:) burada yaZmam doğru olmaz :)Yanlış anlamazsanız maaşınızı merak ettim sakıncası yoksa tabi
Neden tatlim.Odanda soğuyan çayından ,kahveden bahsetmissin ama? Etik mi degil:) burada yaZmam doğru olmaz :)
Benden 2 saat sonra işe gidip, 4 saat önce eve geliyorsunuz eder 6 saat. Neredeyse 1 iş gunü. Üstelik ben cumartesileri de çalışıyorum, hatta çoğu akşam evde de çalışıyorum. Ben öleyim o zaman :)
Biraz eliniz mi yavaş acaba? Sizin saatlerinizde çalışsam hobi niyetine çalışıyorum zannederim.