- Konu Sahibi yagmur0007
Aynen öyle:)Her şarta uyum sağlayabilenler. :)
Zenginlik de bitebilir sonuçta. İş insanın kendinde bitiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle:)Her şarta uyum sağlayabilenler. :)
Zenginlik de bitebilir sonuçta. İş insanın kendinde bitiyor.
Devlette olsanız ne derdiniz çalışma konusunda yani istifa eder miydinizÇalışmıyoryn ama boş insan değilim. Normalde matematik öğretmeniyim ama çocuklarım okula başlayana kadar çalışmama kararı aldım. ZAten durumumuz iyi çok şükür. Ama evde boş durmuyorum birincisi çok sosyal çevrem var haftada 2-3 dışafı arkadaş görüşmem oluyor. Kendi evim ve etrafımdan gelen temiz kıyafet oyuncakları sevgi evlerine yoksul ailelere hazırlıyorum. Kızımın kreşine hikaye anlatıcılığına gidiyorum. Daha fırsat bulunca tegv de gönüllü öğretmenlik yapacağım.
Efenim sizi burda gormek ne mutlu :)kadını erkeği yok bu sorunun,
bizimki gibi ülkelerde özellikle de özel sektördeki çalışma koşulları tamamen insan onuruna aykırı,
dolayısıyla cinsiyetten bağımsız, çalışmak zorunda olmasam asla çalışmazdım.
üretmek, sosyalleşmek falan hep hikaye,
vizyonu olan, üretken ve sosyal bir insan aktif iş hayatında olsa da olmasa da bu niteliklerini ortaya çıkarır, hatta çalışmıyorsa daha çok vakti olacağı için daha faydalı işlerle uğraşabilir.
Efenim sizi burda gormek ne mutlu :)
Haha aklima geliosun buraya girdikce.. diom kizin basini yaktik ellaam yeni ise gir dedik.. kizcaaz buralara ugramaz oldu :)))bir cuma akşamı orta sınıf beyaz yakalı için tuzak başlık
yakalanmamam imkansızdı![]()
10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Çocuğuma yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşünüp üzülüyorm.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
Sizler ne düşünüyorsunuz. Çalışan kadınlar mı yoksa ev hanımları mı daha mutlu?
Bence isini de esini de seven ve herseye gerektigi kadar zaman ayirmayi bilen calisan kadin daha mutludur.10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Çocuğuma yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşünüp üzülüyorm.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
Sizler ne düşünüyorsunuz. Çalışan kadınlar mı yoksa ev hanımları mı daha mutlu?