- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi yagmur0007
Çalışmıyorum, rahatım ve çok mutluyum.
Ye iç yat ohhh missss
Ye iç yat ohhh missss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kişiden kişiye değişir, hiç çalışmadım, ev kadınıyım.10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Çocuğuma yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşünüp üzülüyorm.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
Sizler ne düşünüyorsunuz. Çalışan kadınlar mı yoksa ev hanımları mı daha mutlu?
Mutluluk yaşam koşullarımızda değil. Çalışan bi insan calışmayanlarin mutlu olduğunu düşünüyor. Çalışmayanlar ise mutluluğu çalışmakta zannediyor. Durum bundan ibaret. .10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
İkisi de degil
Kocasi zengin olan mutlu![]()
Çalışmak demek kendinizi iş uğruna heba etmek değil ki. Çalışıyorum ama çocuğumu da ıhmal etmiyorum, eşimi de... arkadaşlarımla da buluşuyorum kendimi de şımartiyorum. Eve asla iş getirmem mesela kesin çizgilerim var. Ve çalışmayan kadınlara da hep çok şaşırıyorum. Çalışmak bana güven veriyor.10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.