- 7 Mayıs 2012
- 7.261
- 8.318
- 398
- Konu Sahibi yagmur0007
İksinide denedim ikisindede mutsuzum,calismayi da sevmiyorum boş da canım sıkılıyor. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilginçÇalışmasam eşim geçimimizi sağlayabilir. Güzel bi mesleği var. Evimizi arabamızı da aldık. Ama işi bırakma düşüncesini bile söyleyemem eşime hatta aileme de. Resmen annem beni çalışsın diye doğurmuş.
Belki kendinize uygun degildir calistiginiz is.İksinide denedim ikisindede mutsuzum,calismayi da sevmiyorum boş da canım sıkılıyor. :)
Yani neden tek başına ilgilensin ki kadın evle? Bence kocalara çok fazla yüz veriliyor ve çok simartiliyorlar. Bizde herşey eşit. Öyle de olmak zorunda. Kadınların daha en baştan kendilerini bu konuda ezdirmemeleri gerekiyor. Ama bize daha bebekken kodlaniyor ya hani bütün angaryalar kadınındır diye.Aslında ikiside zor...çalışan kadın akşam eve gelip çocukla ilgilenecek yemek temizlik olayida var beden olarak yorgun düşer ama evin dışına çıktığı icin psikolojik olarak daha iyi durumdadır daha keyiflidir...
Çalışmayan kadın bütün gün evle uğraşır çocukla uğraşır ki çocuk insanı çok fazla yoruyor hem gece hem gündüz 7/24 sürekli çocuk ve çevresindeki yoksa al sana depresyon ruhu bir süre sonra çok yara alır onu takar bunu takar kendini hasta eder...
Bu durumda ne kadar zor olsada çalışan kadın daha mutludur...
Keşke bizim ülkemizdede yurtdışında olduğu gibi yarım günlük yada 2 3 saatlik calisilabilse evin dışına çıkıp kafa dağıtmak terapi gibi olur
Şu kadın kadının kurdudur tespitinizde çok katılıyorum size ama üniversite konusunda hak veremedim. Bizde üniversite demek meslek eğitimi demektir. Başka ülkelerle karıştırmayın. Kaldı ki milyonlarca genç üniversiteye girmek için yarışırken ben keyfi okudum demek gerçekten gereksiz bir lüks. Kültür denilen şey de zaten üniversiteyle olacak iş değil .dertlerımızı sıkıntılarımızı mutluluklarımızı yarıstırır olduk...kadın kadına enbuyuk baskıyı yapar olduk....mesela meslek sahibi birine aaaa bosunamı okudun okadar nasıl calışmazssın diyorlar...sadece calışmak ıcınmı okunuyor...kımse kendini geliştirmek kultur edınmek derdinde degil...okumustur calışmak ıstemez oyle mutludur...ev hanımlıgı desenız sankı kimine gire vasıfsız bir durum...neden ...evhanımı olanlarda sosyal hayata cok sey katan kulturlu okuyan biri olabilir...cocuklu olanlar cocuksuz olanlara baskı yapar..nedir budurum anlamadım...bırakalım hekrs nasıl mutluysa oyle olsun...ınanın avrupada bırcok ıyı birmeslegi olan kişiler taksıcılık yapıyormus...adam onu seviyor...bizim ulkede olsa guler gecerler...birde kınarlar....hersey para olmus...evt para onemlı ama ınsanı mutlu etmeye yetıyormu...klasık bir soz ama ozaman hep zenginler cok mutlu olurdu....sımdı bakıyorumda nice para sıkıntısı olmayan bir cok gozounundeki ınsanlar malesef hayatlarına son vermıs..ben 30 yasından sonra calışmaya basladım...ev hanımlıgıda cok guzeldı...calışma hayatıda guzel...tekrar eve donsem gene mutlu olurum..yanlız su var calışmayan hanımlar calışanların maasları elınde para cebinde herıstedıgını alıyor sanıyor...benım bazı calışan arkadaslarım maasını bile bilmiyor...kartları eslerinde:))))calışmayan hanımlar kadar valla para harcıyamıyorlar...gelde mutlu ol:)))herkes elındekı hayatı guzelleştirmeye baksın...Allah herkesın gonlune gore versin.