• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇALIŞAN KADIN OLMAK..

sagol tsk ederim rabbim tum isteyenlere salih evlat verir insallah..
ben 1 bucuk kilo aldim karnimda cok tuhaf olmaya basladi sivri oldu.. sanirsam su tutuyor vucudum cunku yuzugum arada dar geliyor sonra geri duzeliyor.. ayh ne guzel daha yeniymis evliligniz rabbim bir omur boyu 1 yastikta kocatir insallah..
aminn canım amin inşAllahhhhhhhhhhhh

sivri olunca erkek derler ama senin için daha erken herhalde tahmin yapmak için :)

aminn canım amin inşAllahhhhhhhhhhhh

sivri olunca erkek derler ama senin için daha erken herhalde tahmin yapmak için :)
hhehe evet 20 haftalikken soyluyorlar burda kiz yada erkek oldugnu.. rabbim hayirli salih anna baba sozu dinleyen evlat versin saglikli versin ben baska birsey istemiyorum..

ben işimi çok seviyorum..
çalışmadığım zamanlar işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum..
mutluyum.

Bazi yorumlarda caliscan suna buna muhtac olmaktan iyidir yazilmis da azicik üzerime alindim arkadaslar. Ben calismiyorum cocuk büyüyünce insallah. Esime muhtac bir insanmiyim. Bu bakis acisini sevmiyorum. Insan evliyken esit olmaz mi? Yani kendimi kralice gibi hissediyorum, bu koca parasi yemenin tatliligi mi oluyor?
Acikcasi eve giren parayi harcayayim kendime sunu bunu alayim derdim de yok o para zaten benim, ilerisi icin biriktirmeye de calisiyoruz kendimi kismadan.
Egitimim var sükür ama ev hanimligi yapiyorum. Benim icin tek basina cocuk bakmasi inanin zaten cok zor. Para alsam bu istem esimin maasinin iki katini hak ederim.
Calismamam kendime mi hakaret. Yorumlarda calismayi tabiki de iyi birsey olarak görelim de, bunu yaparken calismayanlarin da al asagi etmeyelim :KK66:

Bence kadınlar erkeklere göre iş yerinden daha erken çıksa ve her kadına özellikle çalışan kadına cumartesi pazar tatil olsa ortada sorun kalmaz :)

Evde dursam çıldırırım ben o_O ayrıca para tatlı geliyor :21: ama bazen evde yatanlara özenmiyo degilm. Yoruluyorum da ama ilk söylediklerim ağır basıyor Hoppa o kadar okudum ettim bide bosa gitmesin :KK33:

keşke tahsilim olsa da çalışan kadın olsam...çalışan kadın hep dimdik oluyor.ben çok özeniyorum iyi bir işi olan kadınlara..değerini bilin.

canım hayat bu , nerede değilsen orada olmak istiyorsun , ne yapmıyorsan onu yapmak istiyorsun ama inan tüm gün evde olsan vakit geçmez. Kendine güvenini yitirir, potansiyelini tüketirsin. İleride kimseye muhtaç olmamak kendi ayakların üzerinde güçlü durabilmek için devam et çalışmaya.

Insan çalışınca hem kendi için hemde çevresi için yararlı birsey yaptığını hissediyor hergün yeni seyler öğrenme fırsatı buluyorsun. Bende bazen ev hanımı olma fikrini getiriyorum aklıma ama işimi seviyorum üstelik bu fırsatı bulamayan bir sürü hemcinsimiz var bunu hatırına getirince daha bir sarılıyorum isime

ben mutluyum. önce zorla çalışmak manasız imkanın varsa çık yok ise kendini mecbur hissetme zevk almaya çalış yoksa ayakların geri geri gider işe...

Back
X