• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan kadınlar fuhuşa neden oluyor

deryadoaan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
12
3
3
31
malum ülkemizde herkesin kadınlarla sorunu var hatta yukarıdaki saçmalığı dile getiren kisinin çevresindeki kadınlar bile biz kadınlar kendimize bu kadar düşmanken galiba çocuğum için bu ülkede gelecek yok galiba

Bende duydum da kim soylemis hatirlamiyorum valla... kadinlara analik gibi kutsal bir gorev verilmis el ustunde tutulmus cennet analarin ayaklarnn altindadir diyilrek.. ama artk kadin hayatida ucuzlasti...

aslında burda şunu demek istemişler çalışan kadın kocasına pek verimli olamıyor kocasıda ihtiyaçlarını dışarda aramaya başlıyor bunada fuhuş deniyor

kadınlar okumasınlar çalışmasınlar çocuklarını eğitemesinler evde oturup kocanın getireceği iki ekmeğe muhtaç olsunlar bilinçsizce çoğalıp ortaya sapıklar katiller hırsızlar çıkarsınlar.. istenilenin bu olduğunu düşünüyorum başka ne için kadınları pasifleştirsinler?

kadınlar çalışma hayatına çok geç girdi Türkiye'de. oturmuş bir sistemimiz yok bu konuda. kadın kendi çalışma hayatını bile hazmedemiyor. çalışma hayatıyle beraber evdeki hayatını kordine edimiyor. erkekte keza öyle. kadın çalışıyorsa hazımsızlık başlıyor. fazla kananıyor diye kompleks, işyerindekilerle çok mu samimi gibi kıskançlıklarda beraberinde geliyor. yani sadece erkeklerin değil kadınların da sorunu. alışamadık çalışma hayatına. tabi ağızı boş olanlarda böyle saçma sapan şeyler söylüyorlar.

böyle alim geçinen soytarıları konuşturanlar ve arkasından gidenlere de yazıklar olsun.

bunları söyleyen kişilerden uzak durulmalı.

Afedersiniz damacanaya bile yükselen beyni belden asagida kalan yaratiklar neye sebep oluyormuş keşke onuda diyeydi de aydınlanaydi millet!şrfsz!

Bu ülkede kadın kadına destek vermediği sürece com şey olur öyle kadinlar varki hem cinslerinin kıyafet giyimlerinden bu yorumu yapıyo ister kapalı ister açık ister müslüman ister hıristiyan ne olursa olsun kadın kadindir ya bir anne ya bir evlat yada es her şekilde hayatlarından fedakarlık eden yegane insan bu saçmalıkları bırakın

Her durumda erkegi hakli cikarma cabasi. Öldürse kadin öldürttü.
Sor bakalim neden fuhusa gitmis. E karisi calisiyor, vay sen hadisize calismis bir de. Zavalli erkek.
Ya iki cocugunu öldüren bir baba var, adamin ailesinin konusmalari beni deli etti.
Kadinin yüzündemis. Anlatamiycam var internette. Canim gitti yavru onlar. Kimse iki evlat gitti demiyor da adami nasil aklasak diye yirtiniyor.

Back
X