Çalışan Kadınlar Sizde de bu var mı?

Bence de yaşın çook geçmiş,30 yaşından sonra seni kim ne yapsın!

Sen ne yapıyorsan yapta seninle alakası olmayan başka bir kadına çamur atma, şimdiden belli eski eşe bilebip duracağın, yazık
Gerçekten kötü biri inan, görsen sen de dersin, yoksa ben savunurdum. Ben bi başkasının kötülüğünü asla istemem.adam ağzını açmadı, ben araştırdım

Sen gelip burada, sevgilinin eski karısı hakkinda atıp tutmasaydin bananeydi tâbi.

Neyse mutluluklar diliyorum sana zor bir ihtimal de olsa.
Mutlu oluruz ya, o kadar karamsar olmayın. Adama da yazık onunda mutlu olmaya hakkı var. Bekar biriyle evlenmesi daha iyi zaten tek maaş, bir de çocuklu biriyle evlense kaç kişi olurlar. Suriye gibi olurlar kızzzzzz

Olum ne kıskançsın ya , sanane :) ben dürüst bir karıyım. Evlenecem de çatla patla :)

bu kişiyi aradım çok hanım hanımcık bir bayan....

neden aradığımı söylediğimde gülmekten konuşamadı ama bayan eminiz, tarzı farklı işte

Evet benim de evim her zaman düzenli ama o çocuğumun hastayken kreş de etkinlik sırasında uyumalarini uyanınca anne diye aglamalarini unutamıyorum.Deger miydi bence hayır .ama işte bazen kader diyorum .Allah sizi de yardimciniz olsun inşallah .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın .

Öyle tabi ki daha güçlü çocuklar oluyorlar ama zor bir süreç oluyor

Çalişan kadinlar kizmasin hiç, ben anneme kizmiyorum ama benim annem de hep calisti. 27 yaşimdayim annem de cok pisman yanimda olup beni buyutemedigi için.
Hani kaliteli vakit geciriyoruz cocuklarla diyorlar ya ne kadar da kaliteli vakit gecirilse evdeki anne gibi olmuyor calisan anne eger işi coook esnek degilse.

Yasitlarimin anneleri okuldan alir, okula birakirdi, sabah saçlarini anneleri örerdi. Eve gelirler anneleri kapiyi acardi, yemeklerini verirdi gibi gibi şeyler.

Ben okula servisle giderdim, sacimi kendim yapar eve anahtarla girerdim. Bunlara içten içe uzulurdum o zamanlar.

İmkani olan herkes otursun cocugunu buyutsun bana göre ama herkesin hayatini, şartlarini bilemeyiz işte.

Biz annemle sürekli konserler, etkinlikler, tiyatrolar, gösteriler giderdik hafta sonları gezerdik vs ama yetmiyordu. Sonra annemin yaşı da ilerledikçe ev ve iş arasında çok hırpalanıyordu işi de ağırdı anne gel tv izleyelim diyordum annemin işi oluyordu gelemiyordu ve hep üzülüyordum. Tabi ki üretimde olmalı kadın bende her zaman öyle derdim ama anne olunca bu yaşadıklarım hep gözümün önüne geldi ve benzerlerini ben çocuğuma yaşatmaya başladım. Ee özel sektörde nankör ne kadar verirsen ver hem fazlası istenir, hem hakkını alamazsın ve yaşadığın stres çabası. Bir de işten gelirdim bazen iş stresi kötü geçmiştir günüm eve de yansımaya başlamıştı mutsuzluğum. O zamanlar karar verdim 2. Çocuğumda evde olmalıyım artık diye he bi sorun yaşasam yine girerim işe çalışırım o da ayrı. Ama telafisi olmayacak zamanları kaçırmak istemedim. O kadar üzülüyordum ki ilk kelimesini duyamayacağım, ilk adımını göremeyeceğim, ya bana uzak olursa akşamdan akşama görecek sonuçta hep bu kaygılarla gittim işe.!

Şok oldum ya, saolun kazen bey. Derdimi anlatıyorum linç yiyorum ben de anlamadım
Neye şok oldun peki?
Kendini doğru düzgün ifade edebilsen, "oğlum, karı" gibi ifadeler kullanmasan erkek olduğun düşünülüp aranmayacaktin muhtemelen.

Bunu anlamıyorsun daha, kime laf anlatmaya çalışıyorsam bende.

Öyle tabi ki daha güçlü çocuklar oluyorlar ama zor bir süreç oluyor

Biz annemle sürekli konserler, etkinlikler, tiyatrolar, gösteriler giderdik hafta sonları gezerdik vs ama yetmiyordu. Sonra annemin yaşı da ilerledikçe ev ve iş arasında çok hırpalanıyordu işi de ağırdı anne gel tv izleyelim diyordum annemin işi oluyordu gelemiyordu ve hep üzülüyordum. Tabi ki üretimde olmalı kadın bende her zaman öyle derdim ama anne olunca bu yaşadıklarım hep gözümün önüne geldi ve benzerlerini ben çocuğuma yaşatmaya başladım. Ee özel sektörde nankör ne kadar verirsen ver hem fazlası istenir, hem hakkını alamazsın ve yaşadığın stres çabası. Bir de işten gelirdim bazen iş stresi kötü geçmiştir günüm eve de yansımaya başlamıştı mutsuzluğum. O zamanlar karar verdim 2. Çocuğumda evde olmalıyım artık diye he bi sorun yaşasam yine girerim işe çalışırım o da ayrı. Ama telafisi olmayacak zamanları kaçırmak istemedim. O kadar üzülüyordum ki ilk kelimesini duyamayacağım, ilk adımını göremeyeceğim, ya bana uzak olursa akşamdan akşama görecek sonuçta hep bu kaygılarla gittim işe.!

Evet bazi haftasonlari biz de birlikte etkinlikler yapardik ama dedigim gibi hafta icleri neredeyse yoktu, veli toplantima pek katilamadilar onu geçtim 23 nisan tarzi okul etkinliklerimde gösterilerimde dahi cogu zaman yoktular.

Anneme ihtiyacim varmis demek ki beni etkilemişti bunlar. Yani hayat sartlari uygun olan, imkani, güvencesi olan kadinlar cocugunu buyutmeli diye dusunuyorum.

Evet bazi haftasonlari biz de birlikte etkinlikler yapardik ama dedigim gibi hafta icleri neredeyse yoktu, veli toplantima pek katilamadilar onu geçtim 23 nisan tarzi okul etkinliklerimde gösterilerimde dahi cogu zaman yoktular.

Anneme ihtiyacim varmis demek ki beni etkilemişti bunlar. Yani hayat sartlari uygun olan, imkani, güvencesi olan kadinlar cocugunu buyutmeli diye dusunuyorum.

Öyle gerçekten benim halen o anne özlemim geçmedi mesela halen bazı konularda çocuk gibi davranabiliyorum. Çok basit ve anlamsız görünen şeyler isteyebiliyorum :)

Neye şok oldun peki?
Kendini doğru düzgün ifade edebilsen, "oğlum, karı" gibi ifadeler kullanmasan erkek olduğun düşünülüp aranmayacaktin muhtemelen.

Bunu anlamıyorsun daha, kime laf anlatmaya çalışıyorsam bende.
Ya beni şikayet etmişsiniz,Allah bildiği gibi yapsın sizi

Bende seni şikayet etsem hoşuna gider mi
Şikayet edecek birşey yazarsam et tabi.
Kafana göre şikayet edemezsin ama etsen bile havada kalır şikayetin.

Sen doğru düzgün cevap yazmayı öğren bundan sonra, şok olma boşuna.

Back
X