- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Kaynağa bakın, Akit. Aksi bir açıklama beklemek hata olur, şaşırmadım.
"Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor " Oh ne güzel yapmışız
Bu gazeteden bunları duymak hiçte şaşırtıcı değil 10 kasım rezaletinden sonra,
alçalmaya devam.
Devamı gelecek nasılsa bunların,alçalsa ne olacak kafa yapıları örümcek bunların
yazıklar olsun tek kelime.
o örümcek ağları çok sağlam asla temizlemez.
Neye dayanarak böyle demişler ben onu merak ettim. Acaba kaç aile üzerinde araştırma yapmışlar? Çalışan kadınlar ve çalışmayan kadınların sex hayatını nerden biliyorlarBu akit de az değil
Neye dayanarak böyle demişler ben onu merak ettim. Acaba kaç aile üzerinde araştırma yapmışlar? Çalışan kadınlar ve çalışmayan kadınların sex hayatını nerden biliyorlarBu akit de az değil
Akit'se sallayın, hiç takmayın kafanıza hanımlar..
Araştırma filan yoktur,kendi kafalarınca atıp tutuyorlar işte
Kaba etlerine dayanarak yaptıklarını düşünüyorum.Neye dayanarak böyle demişler ben onu merak ettim. Acaba kaç aile üzerinde araştırma yapmışlar? Çalışan kadınlar ve çalışmayan kadınların sex hayatını nerden biliyorlarBu akit de az değil
En çok ilgi çeken konulardan değil mi sex? Onlar da kendilerinin fıtratına uygun bir şekilde servis ediyorlar bu ilgi çekici konuyuErotik gazeteler bile Akit kadar içeriği seks olan haber yapmıyor gerçekten. Farklı cümlelerle aynı içeriği anlatıyorlar.
Kaba etlerine dayanarak yaptıklarını düşünüyorum.
Bi alo da su akit'e denilse diyecegim de fitratlarina ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?