ewt hanımlar tam da başlıkta ki kişilerden biri benim.
sabah 6.30 da kalkıp çocuğu hazırlayıp, kahvaltısını ettirip yola çıkıyoruz. çocuğu bakıcıya bırakıp saat 8 gibi işte oluyorum.
akşam 17 de işten çıkıyorum. eşim saat 18.30 geceye gidiyor misal bugün. sabah geliyor. eve gidince koştur koştur yemek yapıyorum. sofrayı kaldırmadım eşim çıkıyor ki oğlan yerken gizli kaçıyor. fark edince 1 saat onu sakinleştirmeye çalışıyorum. tabi sofra ortada. sonra zar zor toparlıyorum. azıcık oğlanla oyalanıp uykuya hazırlıyorum onu. saat 9 gibi uyutmaya gidiyorum. onu uyuturken bazen uyuyakalıyorum bazen uyanıp dinleniyorum. kendimi iyi hissedersem de evi toparlıyorum falan.
gelgelelim evi pırıl pırıl olanlardan hiç olamadım. moralim bozuluyor o zamanlar. bazı evler resmen parlıyor. ben kapılarımı en son ne zaman sildim hatırlamıyorum bile. duvarlarda öyle tabi. sabit yaptığım şeyler: yemek, bulaşık, çamaşır, ütü, etrafı toparlamaca, wc temizliği , (banyoyu bile sık sık temizleyemiyorum), oğlanla ilgilenme ve işe gitme.
temizlik işine nasıl düzene oturtabilirim. hiç dinlenmesem mi mesela, tv hiç mi izlemesem ya da illa yardımcı çağırmak mı gerekli?? eşim çok çok yoğun tempoda çalışıyor. sadece uyuyabiliyor. bazen o bile zor geçiyor eline. cevapları geç verebilirim