- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi sonundaoldu
oda olur cnm fiyatta anlaşırsanız gayet güzel olurapartmanı temizleyen bir abla vardı. ona teklif edicem bakalım. en azından yönetici falan tanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda olur cnm fiyatta anlaşırsanız gayet güzel olurapartmanı temizleyen bir abla vardı. ona teklif edicem bakalım. en azından yönetici falan tanıyor.
ben cumartesi günleri yarım gün yardımcı alıyorum.benim parça parça uğraştığım işleri yarım günde hallediyor,h.sonu da bana kalıyor.zaman yetmiyor çünkü.evle mi ilgileneyim,oğlumla mı,eşimle mi kendime mi vakit ayırayım..
ben çözümü böyle buldum.tabi h.içi çamaşır,ütü ,wc temizliği illla oluyor.ama büyük yük kalkıyor.
tavsiye ederim.
Bizler de insanız ve hepsi birarada olmuyor maalesef.
Bunun için kendinizi kötü hissetmeyin derim.
Ham çalışıp hem çocukla ilgilenip hem evi pırıl pırıl olanlara bende hayranım tabi ama olmuyorsa da zorlamaya gerek yok.
Zaten çalışan bi bayansın haftalık ya da 15 günde bir gündelikçi al evine, üstünden çamaşır bulaşık vs yine sen yaparsın zaten.
ewt tek çıkar yolu bu. zaten ortak düşüncede bu oldu. ben kesin bir yardımcıyla anlaşmalıyım. cidden vücut yorgunluğunu geçtim psikolojim bozulmaya başladı.
Doğrudur canımıniçi.Lalecim sana sürekli geldiği için öyledir..
Daha uzun aralarla alanlara daha fazla olabilir..
ewt hanımlar tam da başlıkta ki kişilerden biri benim.
sabah 6.30 da kalkıp çocuğu hazırlayıp, kahvaltısını ettirip yola çıkıyoruz. çocuğu bakıcıya bırakıp saat 8 gibi işte oluyorum.
akşam 17 de işten çıkıyorum. eşim saat 18.30 geceye gidiyor misal bugün. sabah geliyor. eve gidince koştur koştur yemek yapıyorum. sofrayı kaldırmadım eşim çıkıyor ki oğlan yerken gizli kaçıyor. fark edince 1 saat onu sakinleştirmeye çalışıyorum. tabi sofra ortada. sonra zar zor toparlıyorum. azıcık oğlanla oyalanıp uykuya hazırlıyorum onu. saat 9 gibi uyutmaya gidiyorum. onu uyuturken bazen uyuyakalıyorum bazen uyanıp dinleniyorum. kendimi iyi hissedersem de evi toparlıyorum falan.
gelgelelim evi pırıl pırıl olanlardan hiç olamadım. moralim bozuluyor o zamanlar. bazı evler resmen parlıyor. ben kapılarımı en son ne zaman sildim hatırlamıyorum bile. duvarlarda öyle tabi. sabit yaptığım şeyler: yemek, bulaşık, çamaşır, ütü, etrafı toparlamaca, wc temizliği , (banyoyu bile sık sık temizleyemiyorum), oğlanla ilgilenme ve işe gitme.
temizlik işine nasıl düzene oturtabilirim. hiç dinlenmesem mi mesela, tv hiç mi izlemesem ya da illa yardımcı çağırmak mı gerekli?? eşim çok çok yoğun tempoda çalışıyor. sadece uyuyabiliyor. bazen o bile zor geçiyor eline. cevapları geç verebilirim
valla ne yalan soyliyim 5 yillik evliyim hic kapi silmek aklima gelmedi.
kv glediginde bi kere silip ogluna hava atmisti kapilarinizi bile sildim diye, hic gerek yok bence. ne oluyki kapilara. arada tozunu al yeter.
duvarlarida arada siliyorum oda kizim artik yazip cizmeye basladi diye. kendi odasina hic dokunmuyorum duvarlar cok hos resilmlerle dolu.
benim esim cok yogun degil o yuzden temizligi o yapiyor.
bence yardimci cagir onca calsiiyorsun rahat edemeyeceksen ne geregi var onca yorulmanin. kendi hayat kaliteni arttirmak icin calis yoksa hic zorlanmaya degmez.
valla ne yalan soyliyim 5 yillik evliyim hic kapi silmek aklima gelmedi.
kv glediginde bi kere silip ogluna hava atmisti kapilarinizi bile sildim diye, hic gerek yok bence. ne oluyki kapilara. arada tozunu al yeter.
duvarlarida arada siliyorum oda kizim artik yazip cizmeye basladi diye. kendi odasina hic dokunmuyorum duvarlar cok hos resilmlerle dolu.
benim esim cok yogun degil o yuzden temizligi o yapiyor.
bence yardimci cagir onca calsiiyorsun rahat edemeyeceksen ne geregi var onca yorulmanin. kendi hayat kaliteni arttirmak icin calis yoksa hic zorlanmaya degmez.
Pırıl pırıl bir ev boşa harcanmış bir ömürdür. Ni yerde okumuştum bunu. Kapıları orayı burayı silmek yılda birkaç kere yapılacak bir şey bence. Boşverin haftalık normal temizliğinizi yapın yeterli ne dert edeceksiniz bunu? Sıkmayın bu kadar kendinizi. Ayrıca eşiniz de bi zahmet yardım etsin siz de çalışıyormuşsunuz neticede.
Camlara duvarlara kapılara ekmek banıp yemeyeceksiniz
Bence çok bile yapıyorsunuz o kadar erken neden kalkıp kahvaltı yapıyorsunuz mesela
Çocuğa bakıcısı yedirsin siz de kısa sürede atıştırın o uykusuzluk bile sizi mahveder ki
Ütü yapmayın mesela yıllardır yapmıyorum yaptırmıyorum hala hayattayız jilet gibi giyinmiyorum ama mutlu ve huzurluyum
Haftada yarın gün yardımcı çok işe yarar bir pantolon az giy yardımcı ayarla
yazılanları okuyunca rahatıma düşkünlüğümü birkez daha farkettim evdeyim çalışmıyorum rutin işleri bıle ancak yapıyorum ıkı yıldır hiç kapı silmedim çocukta yok tekim ama evet ya ben e iş yapmayı sevmiyorumçocuk olunca pislik götürecek evi belli ki
![]()
Bir bayan için zaten çalışmak yeterince zor... Hele bir de çocuk olduktan sonra... Bırak ev pis kalsın canım benim.
Hiç olmazsa 15te bir gelsin kadın. Dip bucak yapsın. Mümkünse hep aynı kişi gelsin, evin düzenini daha iyi bilir o zaman.
Ne gerek var kendini hırpalamaya? Ev işi nankör zaten. Ben ev kadınıyım yine de yetişemiyorum daha bebeğim olmadı. Bebek gelince evde olmama rağmen birini çağırmayı düşünüyorum. Ki temizlik takıntım var, kimsenin yaptığını beğenmem. Ama büyük iş yapmak istemiyorum bebek gelince...
benim çocuğum yok temizlik filan yapmıyorum hamileyim çocuğum olunca da yapmam sanırım açıkçası.. yemek olayı zor ama yetişemiyosun gerçekten..