çalışan küçük çocuklu bayanlar..

hahaha ben de onu çok düşünüyorum ölsem eşimi utandırırım. gelen giden tüüü ne pasaklı kadınmış der diye düşünüyorum.. işte hep derli toplu kadınlara denk gelince acaba sorun bende mi diye düşünüyordum ama normalmişim

Konu tam bana gore... 7aylik kizim suan. Bebegim 10aylik oldugunda ise baslasam sizce nasil olur??? Sirketin kresi de var yani gidebilirim bebegimin yanina surekli... sizce nasil olur?

bakıcı imkanınız varsa onu değerlendirin derim. benim oğluma 20 aya kadar annem baktı saoolsun. sonra kreşe verdik. kreşte bazı sorunlar yaşadık ama bu her kreşte olmaz zaten. yalnız sürekli hasta oluyordu çocuk. perişan oluyorduk. çocuk çok olunca ondan ona ondan ona hastalık hiç bitmiyordu. şimdi bakıcıda, çok şükür kalmadı o problemimiz. ben 4,5 aylık başlamıştım işe. şimdi 32 aylık çok şükür.

Canım bende senin gibiyim ev hep dağınık 3 küçük çocuk ikizlerden sonra anca yemek öle evi toplama makineyle haftada bir bile alamadığım oluyo evi

Tabikide yardımcı alacaksın ? Hem çalışıp,hem ev işi yapıp hemde çocuk ve eşle ilgilenirsen kendini unutursun. Haftada bir gün gelsin herşeyini toplar gider.
Çalışıp para kazanıyoruz,bir başkasınada iş imkanı sağlamış oluyoruz böylece. Hemde kafan rahat oluyor ev konusunda.

bazen öyle yapıyoruz. ama sıpa çok erken kalkınca mama mama diye beni mutfağa sürüklüyor bugün olduğu gibi
tıkıştır 1 kaşık pekmez ağzına. Bu reklamı, kahvaltı az sonra dersin.

Ben kadın alıyordum ama her geldiğinde bir şey kırıyordu, bş yeri temizlemeyi unutuyordu. Uyuz oldum. İki saatte temizliyorum evimi(camlar hariç).

Calismadigim halde evin durumuna göre bazen 15 gunde bazen ayda bir yardimci aliyorum yoksa mumkun degil yetişmem. Evime biri aniden gelse oturacak yer bulamaz geri kaçar

İstediğin gibisini bulmak zor kadın konusunda. Bulduğunda oh diyorsun gözüm kapalı emanet ediyorum evimi. Bana haftaiçi hergün geliyor,kendi evi gibi işte. Yemek,ütü,çamaşır,temizlik,ev toplama aklına ne geliyorsa yapıyor. Akşam ben gelince gidiyor evine. Ev ile ilgili yaptığım tek şey alışveriş. Eksik olanı listeye yazar kadın bende gider alırım. Biz böyle bulduk çözümü çok yoğun çalışıyordum çünkü. Çok şükür şanslıydım annem gibi bi kadın çalışanda.

Yardımcı şart. 2 haftada yarım gün bi abla geliyor. Ayda 100 tl veriyorum. Çalıştığımız için her boş vakti çocuklarımıza ayırmalıyız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…