- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Çocuğum olursa yardımcı tutarım ama şuan zaten iki kişiyiz:).Yardımcım var. Yemek temizlik çamaşır vs yspmıyorum. Eve gelip kızımla ilgileniyorum,tesadüfen uyuyor oluyorsa ende yatıyorum biraz. Rahat yaşamak için çalışıyorum.hiç yoramam kendimi.
Bende sabah 7 de kalkıp akşam 7 de evde olan muhasebeciyim. Herkese kolay geliyor oturup çalışmak , eve gidince yemek yap bulaşık çamaşır ev topla , ben topladıkça dağılıyor gibi hissediyorum. İlk zamanlar kendimi parçalardım toplamak için , herşey dört dörtlük olsun isterdim , Şimdi bu soğukta o kadar zor geliyorki kalkıp gitmek , bide uykumu alamayınca daha berbat oluyor. Şimdi ise saldım çayıra olsada olur olmasa , vallahi dün yemek yedim sofrayı bırakıp mutfağa , doğru peteğin önüne geçtim boylu boyuna yattım tv seyrettım aldım elime çayı , napim her zaman temizlikmi yapcam az da böyle dursunEvi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Ben uykusuzluğa dayanamıyorum...Köy de çalışıyorum. 1 saat zaten köye gelmem sürüyor. Burda tüm sorunlarla ben uğraşıyorum beynim yoruluyor.hem öğretmen hem müdür yetkliyiim.hergun milli eğitime gidiyorum evrak için.bunun dışında düğünüm var 1 ay sonra onun kosusturmSi. Hafta sonum kendime kalmıyor....Çok tükendim artık.bende çalışıyorum evliyim 6 aylıkta bebeğim var canım artık bunyem alıştı eskiden cok narin yapım vardı uykusuzluktan hasta olurdum şimdi uyuyunca hsta oluyorum :)) ne iş yapıyosun yorucumu işin mesai saatlerin haftalık tatilin nasıl
canım eşin yardımm etmiyor mu ? biz eşimle birlikte haftada bir kez genel temizliği yapıyoruz. ben pazar günü genelde bir kaç kap yemek de yapıyorum ki diğer günler beni yormasın.günlük bulaşıklar o kadar olmuyor zaten eğer ki fazla geldiyse de makineye atıyorum hemen, sonra eşimle film zamanı işteEvi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Yakınında ailen falan yoksa yapıyorsun mecbur.meslek önemli tabi, ben bir satış danışmanıyım düşün saatlerce ayakta olmama onca insanla uğraşmama ragmen 9 veya 10 da çıkıyorum koştur koştur gel bişeyler hazırla yıka et derken çok geç oluyor saat bende kendimi artık çok tükenmiş hissediyorum havaların da etkisi var tabi ama çok zor gerçekten hem evli hem çalışan her işe koşturan olmak..Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
alışcaksın cnım hiç merak etme sen hayatındanda mutsuzsun o yüzden bukadar yoruluyosun mesela ben mutsuz olduğum günler yorgun olurum herşey gözümde büyür ama mutluysam yaptığım herşeyden zevk alırım içimde bi enerji olur =)Ben uykusuzluğa dayanamıyorum...Köy de çalışıyorum. 1 saat zaten köye gelmem sürüyor. Burda tüm sorunlarla ben uğraşıyorum beynim yoruluyor.hem öğretmen hem müdür yetkliyiim.hergun milli eğitime gidiyorum evrak için.bunun dışında düğünüm var 1 ay sonra onun kosusturmSi. Hafta sonum kendime kalmıyor....Çok tükendim artık.
Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Eşimin kendini gördüğü yok canım o benden yoğun çalışıyor. Polis. Birde doğuda yiz düşün...o yüzden onu yormak istemiyorum. Ama balkon yıkar evi süpürür dediğimdecanım eşin yardımm etmiyor mu ? biz eşimle birlikte haftada bir kez genel temizliği yapıyoruz. ben pazar günü genelde bir kaç kap yemek de yapıyorum ki diğer günler beni yormasın.günlük bulaşıklar o kadar olmuyor zaten eğer ki fazla geldiyse de makineye atıyorum hemen, sonra eşimle film zamanı işte
Kusura bakma ama bence tembelsin biraz. Ben sabah 7 de evden çıkıp 6 da eve dönyorum. Çok yoğun çalışıyorum. Masa başı ama sürekli stres sirekli sıkıntı, evden bile çalışıyorum bazen. Pazar gecesi saat 2 ye kadar çalıştım örneğin. Buna ek olarak evde 1,5 yaşında aşırı hareketli bir oğlum var. Ve tabi bir de rahatına düşkün eş.
Yine de eve gidip, yemek pişir, sofra kur topla, çocuğu yıka. Evi toparla, çy demle, vs vs bir sürü şeyle uğraşıyorum. Hafta sonu temizlik yapıyorum. Aşırı yorucu. Ayrıca gede 1 saat aralıksız uyuduğum nadir. (çocuktan dolayı)
Eşim de söyledikçe yapıyor ama o kadar.
Çocuk olmadan önce ki hayatım bunun yanında cennetti vall.
Sen de çocuk da yok. Bence tembellik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?