- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Tembellik diye adlnadirabilrsiniz. Malum yeni evlendim. Herşeyimi annem yaparken bir anda kendimi kendi evimde buldum. Düğünüm de yakın.onun da stresi var üzerimde. Bekar biriyken bu kadar yük ağır gelmiş olamaz mıKusura bakma ama bence tembelsin biraz. Ben sabah 7 de evden çıkıp 6 da eve dönyorum. Çok yoğun çalışıyorum. Masa başı ama sürekli stres sirekli sıkıntı, evden bile çalışıyorum bazen. Pazar gecesi saat 2 ye kadar çalıştım örneğin. Buna ek olarak evde 1,5 yaşında aşırı hareketli bir oğlum var. Ve tabi bir de rahatına düşkün eş.
Yine de eve gidip, yemek pişir, sofra kur topla, çocuğu yıka. Evi toparla, çy demle, vs vs bir sürü şeyle uğraşıyorum. Hafta sonu temizlik yapıyorum. Aşırı yorucu. Ayrıca gede 1 saat aralıksız uyuduğum nadir. (çocuktan dolayı)
Eşim de söyledikçe yapıyor ama o kadar.
Çocuk olmadan önce ki hayatım bunun yanında cennetti vall.
Sen de çocuk da yok. Bence tembellik :)
Kayinvaldenizin olması büyük şans.yemekle ugrasmiyorsunuz ne güzel...Yemeği kayınvalidem yapıyor. Sadece hafta sonu temizlik yapıyorum. Akşam gelince yemek yiyip evime çıkıyorum. Erkenden uykum geliyor zaten, tv karşısında uyukluyorum. Böyle...
Sizin gerçekten yükunuz çok ağır...madem hamile ve ilaç kullanıyorsunuz bence çalışmaya bir süre ara verin.sagliginuz için.Beni işyerine kocam bırakıyo kocam alıyo mecburen erken gdip geç çıkıyorum sabah 7, aksam 7 bazen 8. Üstüne hamile olduğum gibi bi de progestan kullanıyorum, ev işlerine kocam yardım etse de yemekleri, ütüyü vs ben yapıyorum bence kendini fazla şımartıyosun.
Aynen öyle. Mutlu olduğum zamanlar herşeye koşturuyorum .ama şu aralar sürekli uyumak işitiyorum. Sanırım tükenmişlik sendromu yaşıyorum :) düğünü atlatinca rahatlarım diye düşünüyorum sizcealışcaksın cnım hiç merak etme sen hayatındanda mutsuzsun o yüzden bukadar yoruluyosun mesela ben mutsuz olduğum günler yorgun olurum herşey gözümde büyür ama mutluysam yaptığım herşeyden zevk alırım içimde bi enerji olur =)
Aynı bensin ya :) bende akşamdan hallederim bulaşığı. Evi silmesem bile günde yarım saat süpürürm. Çamaşır makinesini gece çalıştırdım.kapagini açtım.eve gidince sererimzor . gerçekten haklısın. çarşamba misafirim gelecek strese girdim resmen. haftasonu ev temizledim. ptesinden başladım yemek hazırlığına. işten geldikçe yapıp buzdolabına atıyorum.
benim de birde yaramaz kuzucuğum var. o doğmadan önce haftada bir gün temizlik yapardım yeterdi. yemeklerimi hep yaparım.
ben şöyle yapıyorum şimdi. oğlanın oyuncaklarından birkaç parça bıraktım gerisini sakladım. dağıttığında toplaması kolay. bazen hergün topluyorum bazen 1 hafta karışmıyorum. tuvalet-banyo temizliğini de hergün yapamıyorum. ama her girdikçe üstün körü yıkıyorum.
yemek ve bulaşık işini mutlaka akşam hallederim. velev ki yemekten sonra halledemedim. gece kalkıp bulaşıkları mutlaka hallediyorum. çamaşır makinesini bazen geceden çalıştırırım diğer gün akşam asarım. kapağını açınca makinenin kokmuyor. ütüyü de gerektikçe yaparım.
her zaman evim derli toplu değil ama.
sabah 8 de evden cıkıp aksam 8 de evde oluyorumEvi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Çok geç donuyormussunuz. Siz böyle anlatınca mesleğimin kıymetini anlıyorum. Allah yardım etsin gerçekten.sabah 8 de evden cıkıp aksam 8 de evde oluyorum
bunun ıcınde gunde 3 saate yakın trafıkte gecıyor
her aksam yemegımı ılla yaparım. yıyecek bırseyler ılla bulunur evde.
buzluga domates kuru soğan koyarım tpolu halde bunlar benım için cok kolaylık.
hafta içi iş yapmam. sadece yemek mutfak işi olur.
yemek hazırlarken ve toplanırken eşim illa yardım eder.
haftasonları da temızlıgı ıkı gunumuzden bırını ayırarak bırlıkte yaparız.
ben de ınanılmaz yoruluyorum.
her sabah işe gelırken bu aksam eve gıdeyım direkt uyuyacagım dıyorum ama kafayı vurup yatmıyorum
eşimle oturmak ıstıyorum.
yoruluyorum ama sorumluluklarımın da bilincindeyım.
yapacak bırsey yok.
eşimi yormak ıstemıyorum demıssın yaEşimin kendini gördüğü yok canım o benden yoğun çalışıyor. Polis. Birde doğuda yiz düşün...o yüzden onu yormak istemiyorum. Ama balkon yıkar evi süpürür dediğimdebalkonu ben demeden yıkar...
evet ben de hep öğretmenlerın calısma saatlerını ımrenırım ama burda ondan bahsetmek ıstemedımÇok geç donuyormussunuz. Siz böyle anlatınca mesleğimin kıymetini anlıyorum. Allah yardım etsin gerçekten.
Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
İki kişiykende yardımcım vardı,çocuğum için bakıcım var. Yardımcı başka bişey.. para kazanıp bir başkasının para kazanmasına sebep oluyorum,ne güzel döngü.. hayat kısa,paralayamam kendimi..Çocuğum olursa yardımcı tutarım ama şuan zaten iki kişiyiz:).
Laviiiin nerelerdesin? Kızın nasıl :)Yeni evliyken ben de bocaladım zamanla oturuyor o düzen.
Yavaş yavaş alışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?