- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
ama cnm şu sıralar bende öyle hissediyorum hava buz gibi sıcacık evimde otrayım tv karşısında pinekliyim kitap okuyup kahve içmek istiyorum. ama malesef çalışıyoruz olsun çok şükür bi işimiz var çalışıyoruzAynen öyle. Mutlu olduğum zamanlar herşeye koşturuyorum .ama şu aralar sürekli uyumak işitiyorum. Sanırım tükenmişlik sendromu yaşıyorum :) düğünü atlatinca rahatlarım diye düşünüyorum sizce
İki kişiykende yardımcım vardı,çocuğum için bakıcım var. Yardımcı başka bişey.. para kazanıp bir başkasının para kazanmasına sebep oluyorum,ne güzel döngü.. hayat kısa,paralayamam kendimi..
Sağlığımla birlikte kızımın geleceğini de düşünüyorum yasal iznime 2 hafta kaldı bekliyorum. Sonuçta ne yaparsam hepsi kızımın daha rahat bi geleceği için.Sizin gerçekten yükunuz çok ağır...madem hamile ve ilaç kullanıyorsunuz bence çalışmaya bir süre ara verin.sagliginuz için.
Şartlar uygun değilse diyecek bişey yok tabi aMa vaRsa imkaN geRek yok yorulmaya. Her hafta çağırırsan düzeni kadın oturtur zaten sana pis demez:) ilk çağırdığında biraz temizlersin :))valla mantığınıza bayıldım biride ekmek parasını sizden kazanıyor güzelde arkadaşım kredi borcu varsa mecbur günlük 150 tl geliyolar 1 haftalık market param diyorsun bide ben utanırım ya abla gelcek diye evi temizlerim heralde çok pis demesin diye çünkü çevremde çok duydum böle işe gidip kadın nekadr pisdiye konuşan ablaları :)
Ben de çalışıyorum. Ve inan ki çok yoğunum, benim planım şöyle; cumartesi günleri eşimin eline veriyorum viledayı ben de süpürgeyi alıyorum sil süpür toz al banyo yıka mutfağı şöyle bi elden geçir yapıyorum. Hiç çamaşır işine girmiyorum. Yemeğe gidiyorum kayınvalideme. Pazar günleri de çamaşırlarımı yıkıyorum, asıp kurutuyorum ütülenceklerimi ayırıyorum. 2-3 çeşit yemek yapıyorum ki bikaç gün bizi idare etsin .
Çarşamba günü benim ütü günüm çünkü o gün eşimin dizisi var asla bir yere çıkmayız. O gün de işten geldikten sonra bi süpürge açarım şöyle bi vileda yaparım. Tv izlerken ütümü yaparım.
Her gece yatmaya hazırlık yaparken lavabolara çamaşır suyu dökerim sabaha kadar bekler abah elimi yüzümü yıkadıktan sonra lavaboları da fırçalarım.
Bulaşık makinesini iki günde bir çalıştırır gece yatmadan evvel muhakkak boşaltırım.
Yemek işine gelince de ben salatalık sebzelerimi yıkarı kurutur doğrar tupparverlere koyarım ayrı ayrı salata yaparken kolaylık olur. Karnıbahar brokoli gibi sebzelerimi buğular yine tuppervarlara koyarım. Yemek yaparken büyük kolaylık.
Aslında böyle anlatınca çok karışık ve uğraştırıcı giibi görünüyor ama Cumartesi temizliğim hariç hepsi bi saatimi alıyor toplamda hadi bilemedin iki. En büyük rahatlık planlı çalışma aldığını yerine koyma prensibi.
Tebrikler.. süpermiş düzeniniz..Ben de çalışıyorum. Ve inan ki çok yoğunum, benim planım şöyle; cumartesi günleri eşimin eline veriyorum viledayı ben de süpürgeyi alıyorum sil süpür toz al banyo yıka mutfağı şöyle bi elden geçir yapıyorum. Hiç çamaşır işine girmiyorum. Yemeğe gidiyorum kayınvalideme. Pazar günleri de çamaşırlarımı yıkıyorum, asıp kurutuyorum ütülenceklerimi ayırıyorum. 2-3 çeşit yemek yapıyorum ki bikaç gün bizi idare etsin .
Çarşamba günü benim ütü günüm çünkü o gün eşimin dizisi var asla bir yere çıkmayız. O gün de işten geldikten sonra bi süpürge açarım şöyle bi vileda yaparım. Tv izlerken ütümü yaparım.
Her gece yatmaya hazırlık yaparken lavabolara çamaşır suyu dökerim sabaha kadar bekler abah elimi yüzümü yıkadıktan sonra lavaboları da fırçalarım.
Bulaşık makinesini iki günde bir çalıştırır gece yatmadan evvel muhakkak boşaltırım.
Yemek işine gelince de ben salatalık sebzelerimi yıkarı kurutur doğrar tupparverlere koyarım ayrı ayrı salata yaparken kolaylık olur. Karnıbahar brokoli gibi sebzelerimi buğular yine tuppervarlara koyarım. Yemek yaparken büyük kolaylık.
Aslında böyle anlatınca çok karışık ve uğraştırıcı giibi görünüyor ama Cumartesi temizliğim hariç hepsi bi saatimi alıyor toplamda hadi bilemedin iki. En büyük rahatlık planlı çalışma aldığını yerine koyma prensibi.
Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Tebrikler.. süpermiş düzeniniz..
Arkadaşlarımızdan biride bu sisteme yakın,eşim onlara kızıyor cumartesiyi temizlikle geçiriyorsunuz diye. Eşin tutumuyla alakalı birazda bu işler..eşim haftasonu ne temizlik ne ütü hiçbişey istemez evde. Zaten yorgunuz haftasonu keyif günü onun için..
şu çamaşır sulu olanı yapmayın,hele geceden sabaha bekletme işini asla yapmayın.farkında değilsiniz ama kendinizi zehirliyorsunuz.
Tüm gün yarım gün hiç farketmez. 5 dk bile olsa hoşuna gitmiyor eşimin.. kızımdan dolayı illa bi iş oluyor evde,of gene neyle uğraşıyorsun diyor:)Yani dediğim gibi tüm günümüzü bunlarla geçirmiyoruz. Hafta içi rahat ediyorum böyle olunca, ama doğru eşle alakalı birçok şey.
Çok haklısınız. Eşimle en büyük tartışma sebebimiz çamaşır suyudur. Gizli gizli alırım eve. Diğer tüm temizlik ürünlerim bitkisel içerikli olanlar ama sankı banyo tuvalet ve lavabo çamaşır suyu olmayınca temizlenmiyormuş gibi geliyor. Bir nevi takıntı ama uyarınıza sonuna kadar katılıyorm. Sorun benim buna engel olamamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?