Çalışanının Sorusu

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.063
8.614
358
Kaldığım yerin yemekhanesine işim bitince yemek yemeye gittim, orada çalışan kadın 7 8 kişinin içinde sen oruç tutuyor musun dedi yok dedim, sen 4 5 arası gel dedi. Çok fena bozuldum, ben o kadının keyfine göre bir saatte mi geleceğim? Bir dahaki sefere o saatlerde indiğimde yine böyle davranırsa nasıl cevap vereyim?

Tam iftar zamanı gittiniz galiba.
Çok yoğunluk ve sıra varsa oruclular beklemesin diye demiştir.
Bence 4-5 gibi gidince bişey demez.

Arkadaşım yurtta kalıyor.
Öğrenci oruçlu.
Çok fazla kuyruk varmış iftarı tam bir saat sonra yapmışlar.
Bende dedim keşke önce oruclular sırada olsaydı da beklemeseydiniz diye.
Böyle düşünün bence.

Ya 7 8 kişi vardı, 2 dakika sürmüyor yemek almak.Öyle büyük yer olsa zaten ben de ona göre bozulmazdım.

Sırf oruç tutmuyorum diye böyle yaptı bence, bir de yemekhanede tek kızım dikkatini çektim herhalde.
Öyle yaptıysa cok ayıp etmiş
Ben 4-5 de yemek yesem gece mutlaka bı daha yerim acıkır insan erken saatte yerse.
Sende cevap ver bı daha bisey derse.

O daha fenaymış, oruçlarını bitmesine daha üç hafta var, bu kadın başıma ekşiyecek kesin gene.

İftarı bekleme istersen erken gel gibi demiş olmasın yahu ne alakasız 4-5 demesi.
İftardan önce gel derd yoğunluk vs konusu olsa.

Ayrıca ona ne ya sen ne zaman istersen o zaman git birşey derse canım böyle istiyor de tepkini koy

Burda verilecek tek cevap sana ne...bu da kibarca nasil denir hic bilmiyorum
aynen ya kime ne sana ne.bugün hastane işlerim vardı tahlil falan oruç tutmadım avm de çatır çatır yemeğimi yedim.kim rahatsız olur diye de düşünmedim rahatsız bakışta olmadı.

Neden diye sor bence bir daha derse. Belki yönetimle ilgili bir şeydir.

İftara ayrıca hazırlık yaptıkları için mi öyle dedi acaba. Zaman kalması için kendilerine yani. Akşam yemeği saat kaç aralığında oluyordu normalde?

"herkese benden çay, Şakir'e çay yok " der gibi olmuş.
cok ayıp etmiş haddini de aşmış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…