- 2 Temmuz 2013
- 4.063
- 8.614
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Ya 7 8 kişi vardı, 2 dakika sürmüyor yemek almak.Öyle büyük yer olsa zaten ben de ona göre bozulmazdım.Tam iftar zamanı gittiniz galiba.
Çok yoğunluk ve sıra varsa oruclular beklemesin diye demiştir.
Bence 4-5 gibi gidince bişey demez.
Arkadaşım yurtta kalıyor.
Öğrenci oruçlu.
Çok fazla kuyruk varmış iftarı tam bir saat sonra yapmışlar.
Bende dedim keşke önce oruclular sırada olsaydı da beklemeseydiniz diye.
Böyle düşünün bence.
Hii bende yurttaki gibi saatler süren kuyruk zannettim.Ya 7 8 kişi vardı, 2 dakika sürmüyor yemek almak.Öyle büyük yer olsa zaten ben de ona göre bozulmazdım.
Sırf oruç tutmuyorum diye böyle yaptı bence, bir de yemekhanede tek kızım dikkatini çektim herhalde.Hii bende yurttaki gibi saatler süren kuyruk zannettim.
O zaman saçmalamış ne gereği var az kişi varsa alıp cekilirsin zaten.
Öyle yaptıysa cok ayıp etmişSırf oruç tutmuyorum diye böyle yaptı bence, bir de yemekhanede tek kızım dikkatini çektim herhalde.
O daha fenaymış, oruçlarını bitmesine daha üç hafta var, bu kadın başıma ekşiyecek kesin gene.Bana da oruç tuttugum için "eğitimine s.ciyim" demişti bir kadın. Sizin ki de hadsizmis ama daha terbiyeli. "Abla ben 4 5 gibi yersem gece acikirim" de istersen. Yada istedigin saatte in. Bir daha böyle bir yorum yaparsa. "Abla işine bak " de gec.
Hiç umursama. Kavga etme ne ve kısa cevap ver.O daha fenaymış, oruçlarını bitmesine daha üç hafta var, bu kadın başıma ekşiyecek kesin gene.
aynen ya kime ne sana ne.bugün hastane işlerim vardı tahlil falan oruç tutmadım avm de çatır çatır yemeğimi yedim.kim rahatsız olur diye de düşünmedim rahatsız bakışta olmadı.Burda verilecek tek cevap sana ne...bu da kibarca nasil denir hic bilmiyorum
Yok yurt, sabah işlerim bitince demek istemiştim.Akşam yemeği mi var normalde işyerinde? Belli saatleri var mı?
Ohaaaaa yaBana da oruç tuttugum için "eğitimine s.ciyim" demişti bir kadın. Sizin ki de hadsizmis ama daha terbiyeli. "Abla ben 4 5 gibi yersem gece acikirim" de istersen. Yada istedigin saatte in. Bir daha böyle bir yorum yaparsa. "Abla işine bak " de gec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?