Çalışıp çalışmamak arasında kaldim

Ha çocuk gün içinde kreşe mi gidiyor… ben de annesinin çalıştığı yerde takılıyor sanmıştım. 3000 sadece elinde kalansa bence fena değil. Asgari ücrete vardiyalı işe girmekten evladır bence
Kreşe gitmiyor çalıştığım yer kreş ama sınıfa girmiyor dolaşıp duruyor ortalıkta elimde kalan 2 bin

Evine iyi para giren insanlarin iş yerini sosyalleşmek olarak gormesi hep garip geliyor. 😁 Cok sevdigin, her sabah mutlulukla gittigin bir iş olur anlarim ama onun disinda azicik paraya sabahin korunde kalkacagina kafana göre istedigin saatte yatip kalkacagin bir planla baska hobiler edinir, spor yapar sosyalleşirsin yani. 🤷
İşsiz olmaniz sizi zora sokmayacagina gore cikin keyfinize gore baska iş bakin illa calisayim diyorsaniz
Benim böyle çok akrabam var sadece hobi olsun diye çalışan.benimde maddi durumum var yani 20 yıl çalışmasam aynı seviyede geçinirim ama annem sürekli sadece para için çalışılmaz falan diyordu gerçektende çalışmaya başlayınca kendimi çok daha mutlu hissetmeye başladım🧿ondan önce bende sizin gibi düşünüyordum.

3 bin çok az babamdan aldığım emekli maaşı bile ondan çoktu düşünün.en azından eşinizin durumu iyi acele etmeden asgari ücretli bir iş bakın.çalışmak iyidir kesinlikle evde oturun demem ama düzgün bir iş olmazsa çalışmayın.

Benim böyle çok akrabam var sadece hobi olsun diye çalışan.benimde maddi durumum var yani 20 yıl çalışmasam aynı seviyede geçinirim ama annem sürekli sadece para için çalışılmaz falan diyordu gerçektende çalışmaya başlayınca kendimi çok daha mutlu hissetmeye başladım🧿ondan önce bende sizin gibi düşünüyordum.

Benim çalişma geçmişim var biliyorum nasil bir şey olduğunu. 😬 Kendini öyle mutlu hisseden tabi ki çalişsin. Herkes sevdiği işi iyi şartlarda yapacak kadar şansli olmuyor sadece. Şartlara, kişiye gore değisir.

Back
X