Çalışıp çalışmamak arasında kaldim

Eşinizin kazancı iyiymiş , bence kendinize daha uygun bir iş bulmaya çalışın . Zaten seneye Anaokuluna başlar , sizin de onun da rutini olur . Hiç olmadı zincir marketlerde çalışın . Sosyalleşmem lazım diyorsanız da günlere katılın , beni komşularım çağırıyor dersim yoksa katılıyorum , acayip eğlenceli bence .

Aslında eşimin maaşı gayet iyi ek iş de yapıyor ordan da güzel bir getiri var sosyallik olsun dedim ama çok yoruluyorum

Evine iyi para giren insanlarin iş yerini sosyalleşmek olarak gormesi hep garip geliyor. 😁 Cok sevdigin, her sabah mutlulukla gittigin bir iş olur anlarim ama onun disinda azicik paraya sabahin korunde kalkacagina kafana göre istedigin saatte yatip kalkacagin bir planla baska hobiler edinir, spor yapar sosyalleşirsin yani. 🤷
İşsiz olmaniz sizi zora sokmayacagina gore cikin keyfinize gore baska iş bakin illa calisayim diyorsaniz

Aslında eşimin maaşı gayet iyi ek iş de yapıyor ordan da güzel bir getiri var sosyallik olsun dedim ama çok yoruluyorum
Sosyallikte yokmuşki işyerinde?
3bin lira için ne kendimi ne çocuğumu perişan etmezdim
Sosyallikse maksat spora yazılın; kadın derneklerine üye olun, günlere girin

Kızlar slm özel bir sektörde çalışıyorum.
3000 artı sigorta ve sabah 8aksam 6 evrim uzak sabah 7de çıkmam gerekiyor aksam 7 de evde oluyorum.Ve kızımda 5 yaş benimle gidip geliyo dolayısıyla iki katı zor oluyor git gel özellikle yol.

Bende çok yoruluyorum.eve geliyorum pert oluyorum siz..sizce bu sarar da devam etmeli mi yoksa gitmemelimi .iş ortamı çok basit kafa dengi bir insan bile yok ve çok yorucu bir iş çok kararsızım
3 binlira benim yoluma özel zevklerime harcamalarına gidiyor eve bir katkısı olmuyor yani .
Çalışan biri olarak size diyeceğim şu. İş bulun ve çıkın. Asgari ücretin 5500 olduğu bir dönemdeyiz. Ve siz 10 saat çalışıyorsunuz. 3 bin tl aliyorsunuz. Kesinlikle değmez. 3 kuruş para için yorulmanıza değmez. Size yazık çocuğunuza yazık. Şartları daha insani olan bir yeri tercih edin. Daha iyi olacak sizin için. Tereddüt yaşamanıza bile gerek yok

Yemek dahil yol da servis var çözülecek diyor kışın ama güven vermiyor
Bunlar olsa bile çok düşük maaş. Emin olun benim iş yerimde operatörler günde 12 saat çalışıyor. Servis+yemek de var.Ve oturuyorlar sadece. Beden yorulmuyor. Aldıkları maaş 7000 ve üstü. Siz hesap edin. Size yazık değil mi?

Ozman boşver bacım 3000 TL ye ne sosyalliği
Açlık sınırı 6bin yoksulluk sınırı 19 bin olmuş zaten çocuğunuzla yorulduğunuza değmez.
o işveren kimse aç kalsın inşallah böyle maaş mı olur 🤷‍♀️
Asgari ücret 5.500 oldu şimdi en azından asgari ücrete çalışabileceğiniz bir iş bakın derim ☺️

Evet o tarz bir yer ama yoo kesinti olmuyor yani kızım olmasada o para
Bildiğiniz emeklerinizi sömürüyorlar. Günde 9 saat mesai olmaz ki resmiyette. 1 saati fazla mesaiye girer. Verdiği para da asgarinin altında. Yol paranız da vardır 500den fazla. 2200 2500 için o kadar eziyeti çeker miydim bilmiyorum. Çok muhtaç değilse işi bırakır bir de SGK'ya şikayet ederdim.

Evet o tarz bir yer ama yoo kesinti olmuyor yani kızım olmasada o para
Kreş masrafı+3000+ sigorta ise bana mantıklı geldi...yol da odenirse fena değil bence. Ben memurum, yol yemek kreş masrafını çıkardığında elime kalan o kadar bile olmuyor. (Toplu ulaşım yok , servis yok,yemek yok,kreş yok)

Sırf sosyal olacağım diye çocuğu yollarda telef etmezdim. Ha ihtiyaç varsa tabi durum değişir. İnsana lazım olursa 1000 lira için bile gider gelir.

Bu iş sizin için tecrübe ve çok daha iyi bir iş için basamak olsaydı çalışın derdim ama bu şartlar altında ben olsam başka iş bakardım.

Para çok az. Ve her gün mutsuz olduğun, stres olsuğun bir ortama gitmek zorunda olmak insani psikolojikmen çok yıpratıyor. Bence orada çalışmayın. Çalıştığınıza değmiyor

Back
X