Çalışıp çalışmamak arasında kaldim

3 binlira benim yoluma özel zevklerime harcamalarına gidiyor eve bir katkısı olmuyor yani .
Bu şartlarda çalıştıktan sonra hayatın kalmıyor ki, hangi özel zevklerine para harcıyorsun? Maddi olarak ihtiyaç yoksa bence asla çalışma böyle bir yerde. Çocuğa da yazık.

Geçim derdim de olsa bu paraya çalışmam evin yakınında en basit zincir marketlere girerim. Sizin geçim derdiniz de yokmuş zaten ben çalışmazdım sosyallik diye kendimi yoramam :işsiz:

Ise maddı durum ıcın gıdılır calısılır asgarı ucret alsan neyse cocuga yazık sabahın erken saatinde kaldır yol tekrar donus yazık cocuga

başka bir iş baksanız 3000 tl ile sizi güzel kullanıyorlar lütfen kendinize saygınız olsun kullandırtmayın.

Kızlar slm özel bir sektörde çalışıyorum.
3000 artı sigorta ve sabah 8aksam 6 evrim uzak sabah 7de çıkmam gerekiyor aksam 7 de evde oluyorum.Ve kızımda 5 yaş benimle gidip geliyo dolayısıyla iki katı zor oluyor git gel özellikle yol.

Bende çok yoruluyorum.eve geliyorum pert oluyorum siz..sizce bu sarar da devam etmeli mi yoksa gitmemelimi .iş ortamı çok basit kafa dengi bir insan bile yok ve çok yorucu bir iş çok kararsızım
3 binlira benim yoluma özel zevklerime harcamalarına gidiyor eve bir katkısı olmuyor yani .
Eee zaten yol parası 1000 lira tutar.orada bir iki birşey yesen 2000 lira.kolay kolay bir kadına çalışmayın bence demem ama astarı yüzünü karşılamıyor valla.şu vicdansızlara da pirim vermemiş olursunuz hem.asgafi ücretin bile çok altında maaş vermek nedir ya ?sırf sigorta için değmez bence.

Eşinizin kazancı iyiymiş , bence kendinize daha uygun bir iş bulmaya çalışın . Zaten seneye Anaokuluna başlar , sizin de onun da rutini olur . Hiç olmadı zincir marketlerde çalışın . Sosyalleşmem lazım diyorsanız da günlere katılın , beni komşularım çağırıyor dersim yoksa katılıyorum , acayip eğlenceli bence .
Hergün hergün de ne yapılabilir ki.benim de bir gün bile evde kalsam psikolojim bozuluyor.gün falan kurtarmaz.

Piraye
Kreş masrafı+3000+ sigorta ise bana mantıklı geldi...yol da odenirse fena değil bence. Ben memurum, yol yemek kreş masrafını çıkardığında elime kalan o kadar bile olmuyor. (Toplu ulaşım yok , servis yok,yemek yok,kreş yok)
Pirayeciğim sen de benim gibi memur muydun 😄

Aslında eşimin maaşı gayet iyi ek iş de yapıyor ordan da güzel bir getiri var sosyallik olsun dedim ama çok yoruluyorum
Afedersin ama böyle sosyallik yerin dibine batsın.
Çocugunuzla tüm gün oraya gidip akşam vakti eve pertiniz düşüyorsa ve aldıgınız maaş 3 k ise bunun neresi sosyalleşme ?

Yemek dahil yol da servis var çözülecek diyor kışın ama güven vermiyor
Ayrılın ve şikayet edin,muhtemelen sizi part time çalışan olarak gösterip o şekilde sigorta yaptılar.Asgari ücretin altında tam zamanlı çalıştırmak yasalara aykırı diye biliyorum.Emek hırsızlığı bu,başka birşey değil.

Sirf sosyallik olsun diye kizimi pesimde suruklemezdim.maddi yonden ihtiyaciniz varsa gidin ama sosyallik icin bu eziyet cekilmez

Sosyallik olsun diye girmissiniz. Ortamda zevkli değildi çıkın bence. Ben olsam ccalismazdim

Konu sahibi zaten kreş tarzı bir yerde çalışıyormuş, çocuk için de çalıştığı yere kreş ücreti ödemiyor.
Ha çocuk gün içinde kreşe mi gidiyor… ben de annesinin çalıştığı yerde takılıyor sanmıştım. 3000 sadece elinde kalansa bence fena değil. Asgari ücrete vardiyalı işe girmekten evladır bence

Back
X