çalışıpta bebeği olunca işi bırakan anneler sizesorum var

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kızlar su an çalışıyorum bebeğim olunca zorluklarından dolayı bırakmayı düşünüyorum maddi durumumuz orta derecede sizler bebeğiniz olduktan sonra işi bırakıp pişman oldunuzmu yani nebilim maddi açıdanda eşinizin eline bakıcaksınız sonuçta ama bi yandan bebeğiniz neler yaşadınız o dönemde tecrübelerinizden bassedermisiniz teşekkürler

şu an hamile bile değilim daha , planımız ben bebek doğduktan sonra 2 yıl kendim bakmayı planlıyorum sonrasında annem ve kv idare edicek 2 yıl kadar

sonrasında çalışmayı istiyorum , biz de orta gelirdeyiz ben çalışmayı tamamen bırakırsam hiç birşeye sahip olamayız

tabi bunlar sadece plan gelecek ne getiri bilinmez ,

sorunun cevabı değildi aslında ama yazasım geldi işte

sorunun cevabı bendemidir bilmiorum 6 hafta sonra doğumum var çalışıyorum şu an kendi dükkanımızda benden başka beklicek insan yok eşimde başka işde çalışıo çocuk olucak ve kayınvalidem bakıcak mecbur.çok borç var ama emnm o da çok güsel bakıcakdır.taabi bebğimden ayrı kalmak güzel olmıcak bunu biliorum düşünsenize bana göre en güzel zamanı ilk doğduğu anlar en çaresiz olduğu zman bana en çok ihtiyaç duyduğu zaman da ben olmucam
:S hayat ne garip şey değilmi su gibi geçio zmn.ben az kaldı duygusala bağlıcam

Son düzenleme:

bir bayanın elinde mesleği olması kadar güzel bir durum yok bence 2 yıl kadar evde durduktan sonra tekrar iş bulabilirim diyorsan bırakabilirsin ama çevremde gördüğüm kadarıyla eşlerde o rahatlığa alıştıktan sonra daha sonra çalıştırmak istemiyorlar hayatın ne getireceği belli olmuyor bebeğiniz bir seneye el avuca gelicek ama çalışma hayatı koca bir hayatı etkiliyor bence bırakmamalısınız gayri ihtiyari düşüncem

Ben de aynı konuyu düşünüyorum
ağır çalışma şartları uykusuz geceler eve donunce beni gördüğünde ağlayan oğlum mesailer baş ağrıları. Daha iki gün oldu ama psikolojim çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…