Çalışıyorken mülakat için izin almak

amelie poulain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
922
1.916
113
30
Merhabalar,

Ben şu anda çalışıyorum yeni başladım sayılır ancak şimdi karşıma şehir dışında benim için daha iyi bir iş çıktı, mülakata çağırdılar. Bu durumda ben nasıl bir yol izlemeliyim? Ne diyip izin almalıyım? Şu anda çalıştığım kurumda herhangi bir iş sözleşmesi imzalamadım.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Merhabalar,

Ben şu anda çalışıyorum yeni başladım sayılır ancak şimdi karşıma şehir dışında benim için daha iyi bir iş çıktı, mülakata çağırdılar. Bu durumda ben nasıl bir yol izlemeliyim? Ne diyip izin almalıyım? Şu anda çalıştığım kurumda herhangi bir iş sözleşmesi imzalamadım.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Yalan bana göre bişey değil...

ama elbette iş mülakatı diye izin alamazsınız. Siz ne düşündünüz ki?

Şu an çalıştığınız yerde SGK başlattılar mı ?

O gün için annen ameliyat olacak 1 günlük izin istiyorum de.

Ya da aile hekimine Git basım ağrıyor de bir günlük rapor Al.

Şu anda 2 aylık deneme suresince stajyer olarak çalışıyorum. Stajyerlerin kişisel izin hakkı yok ancak çok hasta olup 2 gün gelemeyen stajyer var. SGK başlattılar. Başvurduğum iş şehir dışında olduğu için rapor olayı olmaz.

Şu anda 2 aylık deneme suresince stajyer olarak çalışıyorum. Stajyerlerin kişisel izin hakkı yok ancak çok hasta olup 2 gün gelemeyen stajyer var. SGK başlattılar. Başvurduğum iş şehir dışında olduğu için rapor olayı olmaz.
Neden olmasin rapor? Ne alakası var şehir dışıyla?

Bunu düşünmemiştim teşekkür ederim. Devlette heralde vermezler, özelde zorluk çıkarırlar mı?
Devlette de verirler, özelde de...3 günden fazla olmayacaksa sıkıntı edilmez...il disina çıkacağını söyleme...başka bir iş için mülakatım var ama iş yerim izin vermez de.... anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum..

Back
X