ya ben bir de bana sor ..aynı durum bende de var ..3 haftadır ağzıma adam gibi tatlı girmedi ..hep light şeyler ..adam gibi oturup bi künefe yiyesim var yaaaaaaaa ....şöööyle bi adana yesem şapur şupur ..of anam of..şimdi benim kilo vermem yavaşladı gibi ..o yüzden haftaya yeni bir diyete başlayacağım ..sürekli aynı şeyleri yiyince vucut alışıyr. kilo verme duruyor ..o yüzden diyetleri ara ara değiştirmek lazım ...verimli sonuç almak için...eşimin doğum günü var ..o gün dışarda yeriz ..haftasonu da normal yeriz...haftabaşı yeni diyete başlarım diyorum ....2 kilom kaldı zaten ..inş. oda bir gitse tamamdır
haftasonu daha ii dayanıyoruz aslında .... çıkıp yürüyoruz filan o yüzden hani yürümüşken abartmayayım böylece iice kilo gitsin diyorum ama dediğim gibi haftaya yeni diyete başlayacağım ..en azından haftasonu az yağlı az salçalı bir kısır yapıp da yiyeym yaa...yağ salça az olursa kalorisi çok olmaz sanırım ..
kızlar ben 2 kilo daha vermişim bu aralar pek iştahım da yok. şaşılacak bi durum benim için
hadi hayırlı olsun ..amonra deyince aklıma hep şu mısır tanrısı geliyor ..bulmacalarda çok çıkarya :))))
benim bir de gaz sorunum var ne olacak bilmiyorum ..diyete ilk başladığımdan beri 3,2 kilo verdim ama çok farketti ...içimdeki gaz indi şişlik indi ...eskiden düğmesini kapatamadığım hatta düğmeleri ile kapanma noktası arasında bir karış olan pantolona giriyorum artık .... çok inceldim .birden eridim yani ..ama hala gazım var ..karnımda gezinip duruyor şerefsiz ... o yüzden de galiba kilo değişikliğim yok gibi geliyor bana ..belki de verdim ama gazdan dolayı belli olmuyor ..çünkü gazım olmadığı zamanlarda tartılmayı denedim ..yarım kilo farkediyor gazlı dönemime göre ..o yüzden bekliyorum biraz daha ..gazım geçsin de ölçüleyim diyorum ama geçmedi 2 gündür ..geçiyor tekrar oluyor ..
masallah aydasucum.
ay ne sanslısın kenke benımde evde annem yemeklerı yapsada getırsem ama nerdeeee.
bu gunlerın kıymetını bılın kuzum. su yemek yapma ısıne tav oluyoırum
selam millet..ben de bugün şu hazır çorbaları deneyeceğim ...
1 tane mı içecen yanında ekmek neyım olacak mı canım
evet bir tane içeceğim ..yanında bir tane de salata ....ekmek getirmemişim...kepekli bisküvi var ekmek yerine ondan yerim artık ...ben sabah ve öğleden sonraki aralarımda hep meyve yediğim için tok tutuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?