ooo hemşeri çıktık desene ..ben de trabzonluyum ama dehşet horon teperim artı kolbastıyı da bilirim ...diyorumya 6 yaşından beri oynuyorum düşün artık şuan 28 yaşındayım kaydirigubbakcemile3bende evde öle spor yapamıyorum eşim tepemde dikiliyor bilmem ne rahat etmiyorum
izin verse çıkıp yarım saat 1 saat yürüyüş yapsam yeter bana :kedi:
:roflol: bizde anne tarafından trabzonluyuz ama horonu da kolbastıyı da bilmem :kedi:
inan şu kol bastıyı sırf kilo vermek için öğrenmek istedim yetenek yok ki beceremedim :mymeka:
şemmamme oynasam olma mı :roflol:
oryantal bilinmez mi kıı, biliyorum tabi kapı gıcırtısına oynayan cinstenim ben aklinialirimsmile
iyi fikir bu ben akşamları arka odaya kaçiim iki kurtlarımı döktürüveriim gari
hep derim içimde sulukulelilik var diye hastanede karışmış olmalıyım ben sempatiksalakcinni
bu gıdişle hepımız asena olcaz cıkcaz :lepi:
zayıflamak ıcın hangı sporu yaparsan yap verırısın onemlı degıl ozellıkle ıp atlamak mutus kılo verdırır. ama sen sıkılasmak ve durusum sole dımdık olsun ıstıyorsan aynı zamanda kas kalısmak gerekıyo yada plates yapcan baska care yok.
:roflol: bizimki alışkın değil ya ondan
bende karadenizli değilim ama keyifli bi oyun ben youtubede acıp nasıl yaptıklarına bakıyorum komik oldugum kesinde olsun amaç tepinmek hareket etmek :teytey:
ooo hemşeri çıktık desene ..ben de trabzonluyum ama dehşet horon teperim artı kolbastıyı da bilirim ...diyorumya 6 yaşından beri oynuyorum düşün artık şuan 28 yaşındayım kaydirigubbakcemile3
peki ya ben nerden gelmeyim acep ...
sorma asena ki ne asena ...ama ben asenanın dansını beğenmiyorum ..çok sert ..oryantali en güzel mısırlılar yapıyor ... tanyeli kilolu ama onun tarzı daha güzel aslında ...yavaş ve iç gıcıklayıcı :icecream: asena hart hurt ..kafamçokkarıştı
:roflol:
yaa ne güzel keşke yakın olsak karşılıklı oynardık öğretirdin bana ehiehii :roflol:
bu arada araplarda çok güzel oryantal yapıyorlar :lepi:
öğlen ne yediniz bu arada ..ben 3 minik domates 3 orta boy salatalık 3 tane zeytin yedim ..biraz sonra arada elma yiyeceğim ...
düşünsene bi ben sana attıra attıra geliyormuşum sen de bana :roflol::roflol::roflol:
karşılaştığımız yerde de omuzları çakarız karşılıklı çaprazdan :roflol:
:roflol: aaay karnım ağrıdı be :roflol:
aklımda birşey var diyordum aklıma geldi şimdi :) bugün şu hazır çorbalardan alıp denesem diyordum :)
dnen dene güzel öldürmüyo ben içiyorum
dnen dene güzel öldürmüyo ben içiyorum
kızlar bugun tekrardan esımı askere yolcu ettım . bu gun yemek getıremedım gece hıc uyumadık uykusuzluktan bayıulca eve gıdınce heemn yatmayı dusunuyorum. yarından sonra artık evden getırme gunelr baslıyo.
bugunku menumu ton balısıı olarak dusunuyorum ama bakalım gunun ılerleyen saatlerınde neler olacak
Allah kavuştursun canım
Benım de bugun hıştım çıktı, dun pıknıge gıttık, sabah yataktan kazıdım resmen kendımı. Ben de evden getıremedım bugun, corba ıcıcem 2 dılım ekmek dorerım ıcene 1 kasık da yoğurt, napam bugun bole olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?