Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

ooo hemşeri çıktık desene ..ben de trabzonluyum ama dehşet horon teperim artı kolbastıyı da bilirim ...diyorumya 6 yaşından beri oynuyorum düşün artık şuan 28 yaşındayım kaydirigubbakcemile3
peki ya ben nerden gelmeyim acep ...

sorma asena ki ne asena ...ama ben asenanın dansını beğenmiyorum ..çok sert ..oryantali en güzel mısırlılar yapıyor ... tanyeli kilolu ama onun tarzı daha güzel aslında ...yavaş ve iç gıcıklayıcı :icecream: asena hart hurt ..kafamçokkarıştı

:roflol: bizimki alışkın değil ya ondan

:roflol:

öğlen ne yediniz bu arada ..ben 3 minik domates 3 orta boy salatalık 3 tane zeytin yedim ..biraz sonra arada elma yiyeceğim ...

yaa ne güzel keşke yakın olsak karşılıklı oynardık öğretirdin bana ehiehii :roflol:

bu arada araplarda çok güzel oryantal yapıyorlar :lepi:

ben öğlen tavuk ve cacık yedim ve kep ekmeği 1 parça daha ara öğün yapmadım birazdan 1 galeta ve şekersiz cay iççem

aklımda birşey var diyordum aklıma geldi şimdi :) bugün şu hazır çorbalardan alıp denesem diyordum :)

bana hazır çorbalar kötü geliyorrr hepsinin tadı aynıymış gibi bende bu ayran aşı corbası yapayım diyorum 2 haftadır dilimde hala yapamadım hem yağsız oluyo hemde çok doyurucu

ay dun eskı bıkınılerımı denedım megersem onlar kucuk gelıyomus ondan cirkın duruyomus nası sevındım nası sevındım

noterre kadar gıdecegım kuslar

kızlar bugun tekrardan esımı askere yolcu ettım . bu gun yemek getıremedım gece hıc uyumadık uykusuzluktan bayıulca eve gıdınce heemn yatmayı dusunuyorum. yarından sonra artık evden getırme gunelr baslıyo.
bugunku menumu ton balısıı olarak dusunuyorum ama bakalım gunun ılerleyen saatlerınde neler olacak

Allah kavuştursun canım

Benım de bugun hıştım çıktı, dun pıknıge gıttık, sabah yataktan kazıdım resmen kendımı. Ben de evden getıremedım bugun, corba ıcıcem 2 dılım ekmek dorerım ıcene 1 kasık da yoğurt, napam bugun bole olsun

gunaydın aydasu. sorma bende carsambadan ıtıbaren getırmeye baslarım . cunku bu aksam gıdergıtmez yatarım dıye dusunuyorum. yemek felan yapamam. yogurtbende dusundum ama bu uykusuzluklar yersem sankı masanın ustunde uyuyakalacagım gıbı gelıyo. eger markete gıdebılırsem ton balıgı alacagım gıdemessem corbadan baska carem yok benımde.

günaydın herkese ..valla ben evden getirmeyi hiç aksatmıyorum ..aksatınca herşey aksıyor çünkü ..getirmesem bile markete gider iki domates salatalık azıcık peynir alıp yerim valla ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…