günaydın herkese ..valla ben evden getirmeyi hiç aksatmıyorum ..aksatınca herşey aksıyor çünkü ..getirmesem bile markete gider iki domates salatalık azıcık peynir alıp yerim valla ....
gunaydın aydasu. sorma bende carsambadan ıtıbaren getırmeye baslarım . cunku bu aksam gıdergıtmez yatarım dıye dusunuyorum. yemek felan yapamam. yogurtbende dusundum ama bu uykusuzluklar yersem sankı masanın ustunde uyuyakalacagım gıbı gelıyo. eger markete gıdebılırsem ton balıgı alacagım gıdemessem corbadan baska carem yok benımde.
günaydın herkese ..valla ben evden getirmeyi hiç aksatmıyorum ..aksatınca herşey aksıyor çünkü ..getirmesem bile markete gider iki domates salatalık azıcık peynir alıp yerim valla ....
simit poğaça yiyenler var ama ben hamur işinden çok sebzeye yöneliyorum öğlenlerii...geçiştirecek de olsam öyle tost söylemem ya da simit almam ..giderim markete ya meyve alırım ya da işte domates peynir ...ekmeği azaltmak en önemlisi zaten ..ama tabi çok da kesmek doğru değil ..vucudun ona da ihtiyacı var sonuçta ...ben sabah bir dilim öğlen bir dilim akşam 1 dilim kepekli ekmek yiyorum ..kendimi iice mahrum bırakırsam bu sefer hamurişine iice dalarım gibi geliyor ..bu şekilde kendimi engelliyorum ...
Olsun kardes ne yapıcan yorgunmussun sonucta, koyarsın duzene carsambadan ıtıbaren.
Ton balıgının kalorısı dusuk mu ola kı CADIARZU
canım yaglarına banmasssan cok yuksek degıldır sanırsam.
listenizden yoğurdu eksik etmemenizi öneririm..
yağ yakıcı özelliğe sahipyerimseniben
selam ben taze fasulye yaptım akşam ondan getirdim öğeln için ...1 dilim de kepekli ekmek
merhaba.bende masa başında çalışıyorum ve hareketsizlikten çok kilo almış durumdayım.
spor yapmaya vaktim hiç yok.akşamları yürüyüş yapmaya çalışacağım bundan sonra.
evin önünden arabaya biniyorum,işyerinde iniyorum malesef.
sabah 8 den akşam 7ye kadar çalışıyorum.haliyle akşam yemeklerimi çok geç yiyiyorum.buda kilo aldırıyor.
işyerinde yemek çıkmıyor ve evden getiriyorum.1 haftadır dikkat ediyorum bende.
bugünde öğlen için zeytinyağlı bakla yemeği,yoğurt ve 2 dilim kepekli ekmek getirdim.
aralardada meyve bisküvi nohut çerez kurukayısı falan yiyiyorum.(hepsini aynı anda değil tabiki)
inşallah herkes istediği kiloya düşer.
Ellerine sağlık cokacimcoook
Menü cok güzel tatlım, yoğurtla desteklemeyi düşünüyormusun?
yoğurdu akşam yemeklerinde yiyorum ben ..hem tok tutuyor hem de az yememi sağlıyor ..zeytinyağlı fasulyeyi de düdüklüde yaptım akşam ...6 kişiye yetecek kadar vardı ..1 çorba kaşığı zeytinyağı kattım ..çok az da salça ..tuz koymuyorum yemeklere tuzunu sonradan koyuyrm ki fazla tuzlu olmasın diye ..eşimle beraber diyette olduğumuz için ona da uyuyor ...akşama yine zeytinyağlı yerim ama yanına da cacık yapmayı düşünüyorumm..
kısır deme yaaa ..bak valal diyeti boazsım geliyor hee...ama kısır olmaz ..çok kalorili yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?