Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

günaydın herkese ..valla ben evden getirmeyi hiç aksatmıyorum ..aksatınca herşey aksıyor çünkü ..getirmesem bile markete gider iki domates salatalık azıcık peynir alıp yerim valla ....

gunaydın. haklısın canım bende oglen gıbı gıdecegım markete. ne bulursam alacagım artık

simit poğaça yiyenler var ama ben hamur işinden çok sebzeye yöneliyorum öğlenlerii...geçiştirecek de olsam öyle tost söylemem ya da simit almam ..giderim markete ya meyve alırım ya da işte domates peynir ...ekmeği azaltmak en önemlisi zaten ..ama tabi çok da kesmek doğru değil ..vucudun ona da ihtiyacı var sonuçta ...ben sabah bir dilim öğlen bir dilim akşam 1 dilim kepekli ekmek yiyorum ..kendimi iice mahrum bırakırsam bu sefer hamurişine iice dalarım gibi geliyor ..bu şekilde kendimi engelliyorum ...

Olsun kardes ne yapıcan yorgunmussun sonucta, koyarsın duzene carsambadan ıtıbaren.
Ton balıgının kalorısı dusuk mu ola kı CADIARZU

günaydın herkese ..valla ben evden getirmeyi hiç aksatmıyorum ..aksatınca herşey aksıyor çünkü ..getirmesem bile markete gider iki domates salatalık azıcık peynir alıp yerim valla ....

bugun ne getırdın mesela canım

valla bugün domates salatalık zeytin getirdim 1 dilim de kepekli ekmek ... ben domates salatalık peynir zeytin o tarz şeyleri normalde de çok severim .. meyve de getirdim tabi ..elma ...arada yemek için ...

cok sanslısın sen ya. aksamları yemıyorum ben oglen meyve ıle gecıstırmem o yuzden aksam sadece yesıl elma yıyorum. oglen besın almam lazım

Olsun kardes ne yapıcan yorgunmussun sonucta, koyarsın duzene carsambadan ıtıbaren.
Ton balıgının kalorısı dusuk mu ola kı CADIARZU

canım yaglarına banmasssan cok yuksek degıldır sanırsam.

ton balıklarının arkasında kalori değerleri yazıyor ..öğlen yenebilir bence ....çok fazla kalorsi olduğunu sanmam ..ya da salata yap içine kat ..daha hafi olur ozaman ..

akşamları ben zaten mutlaka yoğurtlu bir şey yapıyorum ..eşimle beraber dyete başladık biz ...havuçlu mısrlı yoğurtlu meze ya da közlenmiş biberli yoğurtlu meze ya da cacık ya da yoğurtlu semizotu salatası yapıyorum yiyoruz ..bir de yoğurt göbek eritmek için birebir ..

Öğlen yemeğimi yedim geldim zemuszemus

ışyerindekı menude erişte, köfteli patates, yoğrt, ezogelın corba vardı

Ben 2 kepçe çorbanın içine 1 dılım ekmek doğradım, yanında da 1 kaşık yoğurt yedim, dolayısla 3 dılım ekmek yemıs gıbı oldum napam dıgerlerını yemektense

Ama zaten saat 1430 da kocaman bır elma saat bes gıbı de 1 bardak sütümü içecem

Kızlar bende kilo almışım geçen yaz başında 51 falandım ama herkes çok zayıfsın derdi, kocam saolsun abur cubur çok sever çerez, akşam çayın yanında pasta börek ister kendisinin boyu 1,90 kilo zor alıyor tabi olan bana oluyor, geçen tartıldım 55 çıktım, 4 kilo almışım dışardan normal görünüyorumda pantolonlarım falan dar gelmeye başladı, akşam hafif yediğimde gün içinde ne yersem yiyim zayıflıyorum ben, hamur işlerini çok seviyorum ama hareketliyim o yüzden fazla almıyorum sanırım birde çok su içiyorum ve meyvede çok severim.Yaz geliyor şöyle 2-3 kilo versem fena olmaz:))

kızlar nerdesınız gunaydınlar

ben şukur bugun evden getırdım

100 gr haslanmıs yagsız makarna ıle makarna salatası yaptım bol yesıllık marul domates ıle, içine bır de 100 gr tavuk ızgara doğradım kucuk kucuk
kalorı degerı olarak da yaklasık olarak 220 kalorı ancadır belkı yoktur bıle

selam ben taze fasulye yaptım akşam ondan getirdim öğeln için ...1 dilim de kepekli ekmek

merhaba.bende masa başında çalışıyorum ve hareketsizlikten çok kilo almış durumdayım.
spor yapmaya vaktim hiç yok.akşamları yürüyüş yapmaya çalışacağım bundan sonra.
evin önünden arabaya biniyorum,işyerinde iniyorum malesef.
sabah 8 den akşam 7ye kadar çalışıyorum.haliyle akşam yemeklerimi çok geç yiyiyorum.buda kilo aldırıyor.
işyerinde yemek çıkmıyor ve evden getiriyorum.1 haftadır dikkat ediyorum bende.
bugünde öğlen için zeytinyağlı bakla yemeği,yoğurt ve 2 dilim kepekli ekmek getirdim.
aralardada meyve bisküvi nohut çerez kurukayısı falan yiyiyorum.(hepsini aynı anda değil tabiki)
inşallah herkes istediği kiloya düşer.

selam ben taze fasulye yaptım akşam ondan getirdim öğeln için ...1 dilim de kepekli ekmek

Ellerine sağlık cokacimcoook

Menü cok güzel tatlım, yoğurtla desteklemeyi düşünüyormusun?

Merhabalar, hoşgeldiniz :1hug:

Sizin de menu cok hos, afiyetler olsun

İnşallah dedıgınız gıbı herkes ıstedıgı kıloya duser :Saruboceq:

hoşbulduk.
2 dilim ekmek getirmiştim sadece 1 dilimini yiyebildim.
ekmeği artık azaltmayı başarıyorum galiba.:dance:

Ellerine sağlık cokacimcoook

Menü cok güzel tatlım, yoğurtla desteklemeyi düşünüyormusun?

yoğurdu akşam yemeklerinde yiyorum ben ..hem tok tutuyor hem de az yememi sağlıyor ..zeytinyağlı fasulyeyi de düdüklüde yaptım akşam ...6 kişiye yetecek kadar vardı ..1 çorba kaşığı zeytinyağı kattım ..çok az da salça ..tuz koymuyorum yemeklere tuzunu sonradan koyuyrm ki fazla tuzlu olmasın diye ..eşimle beraber diyette olduğumuz için ona da uyuyor ...akşama yine zeytinyağlı yerim ama yanına da cacık yapmayı düşünüyorumm..

zeytinyağlı taze fasulyeyi cok severim bende bu yemeği diyet yaptıgımda sıkca yaparım ama canım bu sıralar ya kısır ya da mercimek köfte istiyor kaç aydır yemedim:sinifsinif:

kısır deme yaaa ..bak valal diyeti boazsım geliyor hee...ama kısır olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…