Çalışma hayatında ki insanların çıkar arkadaşlığı

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Bakıyorum da biç bir işinin düşmeyecegi insanların yanın da kımsecıkler yok ama arabası olan iş arkadasının ,evrak işlerını hazırlatabılecegın iş arkadasının ,ev de kalıyorsa evınde yatabılecegın kısacası her anlamda kullanabılecegın insanların yanında bir yıgın ınsan .Gercek dost musunuz değil sizlerden nefret edıyorum .Özellıkle o arabası olanlara nasıl yalakalık yapıyorsunuz sevmedıgınız halde bunlar yakısmıyor.

Aynen...Kim populerse ona yanaşmalar falan...Kendi halinde insanı görmezden gelmeler slm vermemeler .Diğerlerine canım bebeğim...İğrençlik..Bunlarla nasıl samimi olayım nasıl bir masaya oturayım..Sonra da k.çlarında dolanmadın diye adamdan saymamalar..

e sonuçta kimse kimseyi kara kaşı kara gözü için sevmiyor değil mi?
insan ilişkileri karşılıklı çıkar üzerine yürür genelde.
birinin arabası vardır öteki onunla sohbet etmeye muhtaçtır mesela
alan memnun veren memnun bu durumda.

Aynısını yapıyorlar ya bır de duyura duyura bızı suçlayıcı laflar söyluyorlar.İnsan yerıne koyup derdını paylasıyorsun sılah gıbı arkandan vuruyorlar.

İlişkiler her türlü çıkar üzerine kurulu değil mi?
Ya maddi olur ya manevi olur.
Biri sana iyi hissettirdiği, güzel dert dinlediği için dostundur mesela.
Al sana manevi çıkar.

Bu işler böyle yürür bu gerçek..

Her yerde çıkar ilişkisi var malesef. Üniversite hayatındada not almak için canım cicim yapan daha sonra sınavlar bittikten sonra yüzüne bakmayan
İş hayatında kimin etinden kimin sütünden yararlanabilirim düşüncesindeki akbabalar...

Böyle bır duzen olmamalı .Bugun cok ıyı gözlemlefım baktım kadının arabadı var cevresın de dolu kullanıcı asalak zavallım oda sevılıyo sanıyor dıyecegım ama ona da mustahak o da cok çıkarcı sacma sacma cıvık cıvık bır bırlerıne hareketler .

Ben böyle olamadıgım için tek basıma surunuyorum iyi mi yapıyorum bılemedım.Zaten onların da ısıne gelıyor benden bı fayda yok cunku:)

Bu kadının arabası dışında hiç sevilecek bir özelliğinin olmadığından nasıl bu kadar eminiz?

Ben böyle olamadıgım için tek basıma surunuyorum iyi mi yapıyorum bılemedım.Zaten onların da ısıne gelıyor benden bı fayda yok cunku:)
Canım sen ağırlıgını koy. Senden yararlanamıycaklarını anlasınlar.. bırak onlar yalan dünyalarında çıkar ilişkisi kursunlar arkadaslıkları 1 ay anca sürer

Benım yaptıgım mı onların yaptıgı mı dogru .Ben tek kaldım dıgerlerı çıkar ilişkisi var ama yalnız degıller yanı.Benden faydalanacakları bırseyde yok ne yapsam yaranamıyorum ,

işte o kadın da çevresinden kabul gördüğüne dair düşüncelere sahip oluyor böylece
yani o da ihtiyacı olan bir güdüsünü tatmin ediyor

Benım yaptıgım mı onların yaptıgı mı dogru .Ben tek kaldım dıgerlerı çıkar ilişkisi var ama yalnız degıller yanı.Benden faydalanacakları bırseyde yok ne yapsam yaranamıyorum ,

sadece çıkar bekledikleri için değildir
siz nasıl mesajlar gönderiyorsunuz karşınızdakilere?
mesela güler yüz? tatlı dil?

Canım sen ağırlıgını koy. Senden yararlanamıycaklarını anlasınlar.. bırak onlar yalan dünyalarında çıkar ilişkisi kursunlar arkadaslıkları 1 ay anca sürer
Çok alaycı bır grup herseye kahkaga atıp guluyorlar kusurları örteceklerıne.Dedıkodu gırla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…