çalışma hayatınız da ki yaşadığınız sıkıntılar neler?

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
ben yeni başladım işe bi de çok sessiz biriyim yırtık öyle lafını söyleyen biri değilimdir. o kadar kötü insanlar var ki ben iyi niyetli oldukça azarlayıp ezmeye çalışıyorlar egolarını tatmin ediyor bazı insanlar çok canımı sıkıyor bu durum :KK43:siz de yaşıyor musunuz böyle durumlar yada benzer sıkıntılar çalışma hayatınız da ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? işimde çok mutluyum diyen var mı aranızda:110:

ben yeni başladım işe bi de çok sessiz biriyim yırtık öyle lafını söyleyen biri değilimdir. o kadar kötü insanlar var ki ben iyi niyetli oldukça azarlayıp ezmeye çalışıyorlar egolarını tatmin ediyor bazı insanlar çok canımı sıkıyor bu durum :KK43:siz de yaşıyor musunuz böyle durumlar yada benzer sıkıntılar çalışma hayatınız da ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? işimde çok mutluyum diyen var mı aranızda:110:
sorun insanlar insanlarla uğraşmasan aslında çalışma hayatı güzel

Valla is etiginin, is yasaminda profesyonelligin olmamasi Turkiye'nin kanayan yarasi. Is etigi yasalarinin gelistirilmesi ve isverenlerin bilinclendirilmesi gerek.:)

insanlar kötü olmasa bu kadar bir şeyleri zorlaştırmasalar her şey daha anlamlı olacak ta bazı insanları anlayamıyorum
zaten öyle ki ne kadar çalışırsan çalış örneğin ben aynı gecede 10 tane slayt hazırlasam yorulmama ama sorunlu insanlarla yarım saat uğraşınca kendimi bitkin üzgün hissediyorum
çalışma hayatında malesef gerekirse tırnaklarını çıkarmak gerekmiş bende bunu malesef çok sonra öğrendim :110:

''pislik'' olcan iş hayatında,politik olcan...Başka yolu yok. Ben de sakin bir insanım,bir önceki işimde resmen insanlar yüzünden psikolojim bozuldu. şu anda bir işim yok,olursa öttürcem boruyu.

ya ben bugun kurumun aşçısından azar işittim ya , adam tabağımdaki yemeği niye yemiyorumda döküyorum diye vıdı vıdı konuştu bana , büyüğüm olduğu için gülerek olsun köpekler yesin ne olcak dedim ama daha büyük tepki vermek geldi içimden , baya yüz bulmuşlar müdürden falan hademeler bile küçük gösteriyorum diye beni azarlamaya çalışıyo, tekrar kpss ye girip başka yeri tercih edicem , iyisini bulana kadar artık.

Öyle..Sıkıntı yaşayanlar hangi meslek onu söylerse bir istatistik olurdu..Beninki sağlık...Şu sıralar herkese he he diyorum..Yaranmaya çalışıyorum...Öyle iyi gibi bakalım..

Öyle..Sıkıntı yaşayanlar hangi meslek onu söylerse bir istatistik olurdu..Beninki sağlık...Şu sıralar herkese he he diyorum..Yaranmaya çalışıyorum...Öyle iyi gibi bakalım..
benim de sağlık sektörü hiç kimse iş yapmak sorumluluk almak istemiyorlar malesef

Dediğine katılıyorum boncukgümüş,her işyerınde yalaka ıkıyuzluler yırtıklar galıp gelıyor..Patrona yaranmaya calısıp gerısıne de hukumdar gıbı davranıyorlar..Çaycıların bekcılerın şöforlerın özguvenı bende de olsaymıs keske hepsı sankı kral sasırarak ızlıyorum..allah cahıl cesaretı versın herkes böyle olsun harbıden ben de şoklardayım bı aydır bı yerde calısıyorum aynı anda basladıgım ıkı eleman da cıktılar sıra bende..cunkı eskıler yenıyı hıc benımsemıyorlar ve patronumuz dunyanın en melek ınsanı mudur de oyle fakat gerısı zırvaların hepsı patronculuk oynuyor..Madem ortam kötu baska ıse geçç...

Bende küçükken çok sessizdim. Ama daha sonra okul hayatı şu bu derken kamçılandım cadolozun teki oldum çıktım. Haa kimseye durduk yere sataşmam bulaşmam ama damarıma basılınca da şarlarım ama napam :KK76: Sende zamanla alışırsın merak etme. Kendini ezdirmemeye çalış. :KK11:

Dediğine katılıyorum boncukgümüş,her işyerınde yalaka ıkıyuzluler yırtıklar galıp gelıyor..Patrona yaranmaya calısıp gerısıne de hukumdar gıbı davranıyorlar..Çaycıların bekcılerın şöforlerın özguvenı bende de olsaymıs keske hepsı sankı kral sasırarak ızlıyorum..allah cahıl cesaretı versın herkes böyle olsun harbıden ben de şoklardayım bı aydır bı yerde calısıyorum aynı anda basladıgım ıkı eleman da cıktılar sıra bende..cunkı eskıler yenıyı hıc benımsemıyorlar ve patronumuz dunyanın en melek ınsanı mudur de oyle fakat gerısı zırvaların hepsı patronculuk oynuyor..Madem ortam kötu baska ıse geçç...
cevap için teşekkür ederim bu işim yeni daha yeni başladım yeniyim diye bazı kişiler sorumluluk almak istemiyor verilen işi yapmak istemiyor emir vermeye çalışıp egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar halbuki ben daha önceden deneyimliyim iş konusunda her yer aynı ya çalışma hayatı zor bakalım bu işimde nereye kadar gider bilmiyorum bi girdin mi de kolay kolay çıkamıyor ki insan evde dursan bi türlü çalışsan bi türlü insan hayatındaki sıkıntılar bitmiyor ki yine de şükür diyorum:110: mazlumları ezmeye çalışanları Allaha havale ediyorum:KK34:

Back
X