- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Şuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir
bende universite mezunu ev hanimiyim.bebek bakiyorum...kafayi yedigim cok gunlerim oldu..calisirsan bebek birsekilde baktirilir.kendi ruhsal durumunu dusun.evde kapali kalirsin is bebek. misafir .daha zorŞuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir
Şuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir
Uc bes on sekiz ☺iki haneli
Bakalım evlenebilecek misin? Ya da çocuğun olacak mı? "Gelin ata binmiş ya nasip demiş" diye bi laf var ya hah işte ondanŞuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir
Çalışmak yerine tüm ev işi yükünün sana yıkılmasından korksan ???
Çalışan bir çok kadının bile, eve temizlik için yardımcı çağıracak özgürlüğü olmadığı bir toplumda yaşadığımızı varsayarsak, bazı kadınların evliliği kocaya ve ailesine hizmet diye tanımlamasına çok da şaşırmamak lazım..
Ilerde kocanin parasini yiyip evde sisirmekten iyidir!!! Bu kadari da fazla tembel üsengeclik olmazŞuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir
bazi kızlarimiz kocayi birsey saniyor.yasamadan ogrenemezler.napcaksin artikIlerde kocanin parasini yiyip evde sisirmekten iyidir!!! Bu kadari da fazla tembel üsengeclik olmazönce mezun ol ondan sonra düsünürsün ne bu ya daha ayaklari yere basamadan evlenmeyi düsünmek nerdeb biliyosun ilerdeki kocan seni aldatmayacagi seni dövmeyecegi veya seni payvona vermeyecegi veya seni satmacagi veya anlasamadiysaniz ayrildiniz o zaman nakafa mi almak istiyosun seyma subasi gibi? vallah calis bu hayatta en güzel sey calismak ama ben seni anladigim kadariyla senin sosyal fobisi mi var öyle anladim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?