• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma şartlarım çok ağır

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar ben suan meslek ögreniyorum 1 bucuk senem kaldi ama dayanamiyorum artik normalde benim haftada 40 saat calisip haftada birgünde iznim olmasi gerekirken ben haftada 60 saat calisiyorum ve hiic bos günüm yok sirf bir pazar var oda zaten mecburi kapali bizim burda yani mecbur olmasa ondada caliscaz neyse gikimiz cikmadan calisiyorduk günde 1 saatlik molamizi önce patron bey yarim saate düsürdü neymis efendim isci yokmusda dükkan bos kaliyormus neyse tamam dedik bugunde gelmis kapanis saatini deyistiriyor bu adam bizi iyice enayi yerine koymaya basladi bakdiki sesini cikaran yok zaten kullandikca kullaniyor dayanamiyorum artik disimi sika sika dis kalmadi agzimda seytan diyor cek kapiyi cik sana ismi yok diye ama bir yöndende biraz dahami sabretmeliyim acaba diye celiskideyim :47:gebertesim geliyor su patronu vallah ölse hicbirimiz üzülmeyiz

arkadaşım sen şeytana uy çek kapıyı çık böyleleri insanların emeklerini sömürür sen emeğini sömürmesine izin verme.belki işsiz kalacaksın ama hayatta en önemli şey sağlıktır.senin sağlığın gidince o senin yanında olmayacak.fikrimizi sormuşsun bu benim nacizane fikrim.umarım fazla ileri gitmemişimdir.

arkadaşım sen şeytana uy çek kapıyı çık böyleleri insanların emeklerini sömürür sen emeğini sömürmesine izin verme.belki işsiz kalacaksın ama hayatta en önemli şey sağlıktır.senin sağlığın gidince o senin yanında olmayacak.fikrimizi sormuşsun bu benim nacizane fikrim.umarım fazla ileri gitmemişimdir.

estafrullah ileri gitmedin gercekleri söyledin bugunde beyefendi kapanma saati geldi dükkana bekleyin ben namazimi kilim gideriz ya tamam allah kabul etsinde bizi niye bekletiyosun 10dak önce gelip kil demi yada evde kil yada kil ama deki siz gidin ama nerde düsüncesiz manyak sinir ediyolar beni iyice ama yok karar verdim konuscam dicem ya bana haftada birgün izin versinler yada ben cikiyorum

arkadaslar gelismeyi sizinle paylasmak istedim vee büyük gün bugündü sonunda hallettim sorunumu yani simdilik öle görünüyor vee haftada birgün izin aldim hehe konusdum patronla önce ciddiye almadi sonra ben tavrimi koyunca mecbur kaldi ve verdi iznimi:D

Back
X