arklar öncelikle herkese mrblar...ben ilk defa burda bi konu açıyorum.genç kız arkalrımın ve evli bayan arklarımn fikirlerine çok ihtiyacım var.ben 21 yaşında açıköğretim kamu ynt mezunu biriyim.kpss yede girdim 75 puan aldım ama bi umudum yok 2012ye kaldı artık.ben bu yaşıma kdar kimseyle çıkmadım.evden okula okuldan eve derslerimi ön palnda tutttum.bu yaz okul bitti sınavlar bitti.ve benim hayatıma biri girdi.arkş ortamaında tanıştım kendisyle .biz 10 aya yakındır görüşüyorz ve bimle evlenmek istiğini söyedi.bende çalışmadan evlenemiceğimi buna aileminde müsade etmiceğini söyedim.ki annem bu konuda çok tuttarlı.babam bana bırakır ama annem asla müsede etmez çünkü süreki oku kzım benim gibi olma kocanın eline bakama gibi şeyler söyleyerk resmen beynimi yıkadı.bende de artık beynime yerşeti.evleirsek ondan harçlık isitiyicem falan düşündükçe böyle bi geri duruyorum.ama seviyorumda kendisini.o da 25 yaşında doğuya gidicek bu sene onun içinde evlenelim birlkte gidelim diyo.yani napıcam bilmiyorum.bizimkilre daha bişi söylemedim.öyle ark çevremdende kimse bilmiyo.onun için sizin fikirlerinize gerçkten ihyacım var.şimdiden cevap veren arklara çok tşk ediyorum
Annem babamla tanıştığında daha üniversitede öğrenciymiş ve annemin okulu biter bitmez evlenmişler. Önce düzenlerini kurmuşlar bir süre sonra da annem çalışmaya başlamış. Bence eminsen ve seviyorsan evliliği erteleme. Ne saçma şey canım yani evlenirsen çalışamayacak mısın? Evliyken çalışmak için illa evlenmeden önce de mi çalışmış olmak lazım? Bence kur yuvanı çünkü okullar sınavlar bitti diyorsun. Herkes okul bitsin bir an önce diye bekler bak sen ne güzel bitirmişsin. Eşine şart koş evlendikten sonra çalışmak istersem karışmayacaksın diye, bu konuda anlaşırsanız neden bekleyesin ki? Neyi bekleyeceksin? Eğer seviyorsan, eminsen ve sevgilinle de her konuda anlaşıyorsan babana söylersin annen müdahale ettiği zaman ağırlığını koyar.
bekleyip beklemiceğini henüz tam olarak bilmiyorum.ona çalışmadan evlenemiceğimi söyledğimde güldü sadece komik geldi ona .düşün sen biraz dedi zman verdi.evlendikten sonrada çalışabilirsin yine hazırlanırsın ben engel olmam.çalış yada çalışma sana kalmış tamamen dedi.ama evlendikten sonra rahat ders çalışabilirmiyim.yeni bi hayat sorumluklar vs vs.yani çalışmamdaki ısrarımda şu kendimi güvende hissetmek .onun aldığı maaşla çok rahat geçiniriz.bende memur çocuğum aza kaanat getirmeyi bilirim.dünyanın binbirtürlü hali var .herşey aklıma geliyo.ya bigün beni terkederse ya aldatırsa ozman ne yaparım diyede aklımdan geöiyo.yani kafam çok karışık çokk
ben evlenmeden önce çalışıyordum.eşimle tanıştım tayini çıktı falan nişan dönemindeydik.çok küçük bir yerdi..bende çok bunalmıştım çok yoğun bir iş hayatım vardı birden girdim içine
işi bıraktım evlendim taşındık..ilk yıl kafam rahattı kendime zaman ayırdım yıllardır ilk defa sonra çocuğum oldu..şimdi 2. ye hamileyim araları az olsun istedim.ama hiçbir zamaneşimin eline bakıyormuşum gibi hissetmedimçharçlık istemedim zaten çeker parayı bana verir.hesabımıda bilirim kendinden çok bana güvenir.maddi durmumuzda çok şükür iyi..bana çalışmamamın eksikliğini asla hissettirmdi.bende 2. doğsun 2 yaşına falan gelsin sonra çalışmaya başlamak istiyorum
neden bu kadar kendini yormak istiyorsun ki çalışmasanda olur sen çocuklarına vakit ayır yeterki diyor..çalışsamda arkamda çalışmasamda
sadece çalışmadığım için ezilmemi istemiyor o yüzden böyle konuşuyor biliyorum
nişanlıyken bir aile dostumuz hepmizin yanında dediki evlenince çalış adamın elinemi bakacaksın elin ekmek tutsun dedi.eşim o kadar sinirlendiki bu lafa..ne demek o neden karışıyor,çalışmasa ben karıma bakamayacakmıyım dedi..bu tarz yönlendirmelere çok kızıyor.aslında yaşın çok küçükmüş daha 2012 yide bekleyebilirsin.
bekleyip beklemiceğini henüz tam olarak bilmiyorum.ona çalışmadan evlenemiceğimi söyledğimde güldü sadece komik geldi ona .düşün sen biraz dedi zman verdi.evlendikten sonrada çalışabilirsin yine hazırlanırsın ben engel olmam.çalış yada çalışma sana kalmış tamamen dedi.ama evlendikten sonra rahat ders çalışabilirmiyim.yeni bi hayat sorumluklar vs vs.yani çalışmamdaki ısrarımda şu kendimi güvende hissetmek .onun aldığı maaşla çok rahat geçiniriz.bende memur çocuğum aza kaanat getirmeyi bilirim.dünyanın binbirtürlü hali var .herşey aklıma geliyo.ya bigün beni terkederse ya aldatırsa ozman ne yaparım diyede aklımdan geöiyo.yani kafam çok karışık çokk
canım kusura bakma da elini sallasan açık öğretim kamuya çarpıyor.atanman çok çok zor.seneye kesin atanırsın gibi yazmışsın da onun için yazdım.benim atanmayı bekleye bekleye evde kalan arkadaşım çok oldu.bence yuvanı kur yoksa hem evlilikten hem işten olursun.evliyken 1-2 yıl çocuk yapmaz şansını denersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?