6yıl?Ben de atanamayan bir ogretmenim.cocugunuz varmis.6 yil esinizden,cocugunuzdan ayri kalmayi goze alabiliyor musunuz ?
Sozlesmeli atama oluyor artik bulundugunuz yerde zorunli 4 + 2 yil alismak durumundasiniz ve es durumu tercihi olmuyor esiniz size tabii oluyor
İnşaallahValla deyim yerindeyse ben 3 ay kopek gibi calisip 82 aldim tabi cocuk yoktu ozaman.. ama sonuc ?
O yil devlet sinava girmeyen 40bin ese dosta tanidiga is verince ben ve benim gibiler acikta kaldik..
O gun yemin ettim birdaha da memurluk vs istemem hazirlanmam diye..
Ben Ögretmen degilim Maliyeci olacaktim ama kismet olmadi..
Sende bir de cocuk var daha zor yine de Allah kolaylik versin elinden geleni yap..
Bransiniz neydi sizinBen tecrubeli olarak size anlatayim.2015 yilinda hamile kaldim.hem ucretli ogretmenlik yaptim hem dersaneye gittim ustune ev isi falan.2016 nisan sonu bebegim dogu sinava cok az vardi ve bebegim kolikti ama bi sekilde halletim ve temmuzdaki sinavdan cok sukur iyi aldim.yani kendinizi korkutmayin isteyince hersey oluyor.ben cok zorlandim esim saolsun o cok yardimcim oldu.inanin 3 sene girdim bebekle oldugum sene daha yuksek yaptim.sizde inanin yeterki bebekle de kazaniliyor
Ama öğretmenlik değil, memurluk istiyorum. O da mı öyleSozlesmeli atama oluyor artik bulundugunuz yerde zorunli 4 + 2 yil alismak durumundasiniz ve es durumu tercihi olmuyor esiniz size tabii oluyor
Din kulturu sizinBransiniz neydi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?