Çalışmadan kpss kazanan var mı?

bayan gg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
675
755
103
Hanımlar merhaba. Aslında konu başlığı "çalışmadan" değil, "çalışamadan" kpss kazanan var mı olmalıydı. 9aylık bir kızım var elhamdülillah. Öğretmenim. Sınava 2012den itibaren ara verdim. Şuan sadece gygk oturumuna girmek istiyorum. Ama gelin görün ki ders çalışmam mümkün değil. Bebeğimin uyku problemi var, zamanım çok kısıtlı. İşlerimi çok zor yetiştiriyorum. Yetiştiremediğim de oluyor.. Öte yandan insanlar çılgınlar gibi çalışıp atanamamaktan yakınırken böyle bir konu başlığına olumlu yanıt beklemenin ne derecede komik olduğunun idrakindeyim ama maksat dertleşmek olsun. Hem Rabbim den umut kesilmez, belki mucize bir cvp geliverir..

Gecen sene hazirlanmis olsaydınız bu sene soyle bir ustunden gecmeniz yeterliydi ama 6 yil ara vermissiniz calismadan olacagini sanmiyorum.

Yüksek puan alabilirsiniz belki çalışmadan ama "ne kadar" yüksek, o önemli. Malum atanabilmek için zirveye oynamanız gerekiyor, atanacak kadar yüksek bir puan alabilir misiniz o meçhul. Emek olmadan yemek olmuyor maalesef, çalışmadan zor.

Valla deyim yerindeyse ben 3 ay kopek gibi calisip 82 aldim tabi cocuk yoktu ozaman.. ama sonuc ?
O yil devlet sinava girmeyen 40bin ese dosta tanidiga is verince ben ve benim gibiler acikta kaldik..
O gun yemin ettim birdaha da memurluk vs istemem hazirlanmam diye..
Ben Ögretmen degilim Maliyeci olacaktim ama kismet olmadi..
Sende bir de cocuk var daha zor yine de Allah kolaylik versin elinden geleni yap..

Ortalama bir puan gecmis zamanda yapmis oldugunuz hazirliklardan oturu alinabilir ancak atanmak icin ciddi anlamda siralamaya oynamaniz gerekiyor. Bu da sac agritmak ister. Keske hamilelik doneminde calisip, bu sene goz atsaydiniz, daha kolay olurdu.

Gorev icin evinizden nasil ayrilacaksiniz?

bence burda vakit geçireceğinize çalışın çalışmadan ya da çalışamadan olmuyor bu işler ben az çalışıp kazandım lakin bilgi birikimim çok fazlaydı ve de yeni mezundum o yüzden olmuyor öyle

Çok çok zor, kpss yorum değil bilgi agırlıklı bir sınav örnek olarak sen erzurum kongresinin maddelerini bilmiyorsan o soruyu nasıl yapacaksın?Yorum hiç yok yorum yapabilmen için bile bilgi sahibi olman gerek. Ayrıca kpss de hızda önemli insanlar sınav girene kadar yüzlerce deneme çözüp hızını arttırarak giriyor. Büyük ihtimal sınava öylesine girmiş olursun. Bi şekilde birinden yardım alıp çalışmaya başla sınavda ertelendi ki bu büyük şans , temmuza kadar günde düzenli 4 saat çalışsan yeter sana. benim arkadaşım gece 3 te kalkardı bir daha yatmazdı sabah işe gidiyordu ve kazandı sen yeter ki çalışmayı iste vakit illa ki bulursun.

Bu arada konu sahibi ogretmen ama genel kultur ve genel yetenege hazirlanacakmis sadece sanirim duz memurluk istiyor 6 yil ailesinden ayri kalma durumu degil yani.

Ben tecrubeli olarak size anlatayim.2015 yilinda hamile kaldim.hem ucretli ogretmenlik yaptim hem dersaneye gittim ustune ev isi falan.2016 nisan sonu bebegim dogu sinava cok az vardi ve bebegim kolikti ama bi sekilde halletim ve temmuzdaki sinavdan cok sukur iyi aldim.yani kendinizi korkutmayin isteyince hersey oluyor.ben cok zorlandim esim saolsun o cok yardimcim oldu.inanin 3 sene girdim bebekle oldugum sene daha yuksek yaptim.sizde inanin yeterki bebekle de kazaniliyor

İnşaallah

Bransiniz neydi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…