Çalışmadan kpss kazanan var mı?

Çalışmadan 88 aldım atanmadım yani tercih yapmadım. Şimdiye kadar özelde çalıştım hep. İkinci çocuğum doğdu. Bu aralar düşünüyorum. Acaba şöyle bi hazırlanıp denesem mi. Özelde iki çocukla zor olacak.
Bu arada sayısalcıyım ben matematiği full yapmıştım. Türkçemde iyiydi. Galiba ondan iyi geldi.

alt yapısı sağlam olanlar özellikle sayısalcılar yapabilirler belki. İyi liselerden mezun olup çalışmadan iyi puan alanları bende biliyorum. Ama şahsen 2012 yılındaki sınava gecemi gündüzüme katarak 1 yıl çalıştım çok şükür o sene iyi bir puanla atandım bende

böyle bir şey mümkün mü. kpss ezber sınavı. fotoğraf gibi hafızanız yoksa zehir gibi matematik zekanız yoksa çalışmadan olmaz.. hele de şimdi devlet kapısı herkesin girmek istediği bir yer ve rekabet bu kadar yüksekken. insanlar 2-3 sene dersaneye gidip atanıyor anca.

Maalesef ki kpss ezber isteyen bir sınav. Bende ezber hiç sevmem ama mecbur yapmak zorundasınız. Bir de sınav yaklaştıkça dersanelerin seminerleri oluyor youtube da bulabilirsiniz, mesela 2018 vatandaşlık semineri yazarak. Tüm konuları hızlı hızlı tekrar ediyorlar bir kaç saate yayarak. Ezber derslerde çok etkili oluyor.

Calisipda kazanamayani atanamayani duydumda...

Calismadan kazananı hic duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…