Çalışmadan kpss kazanan var mı?

Bir taktik de benden tüm sınava girecek sözel temelli kişilere

Sınava Türkçe matematik ile başlamayın

Sözeli yapın Türkçeyi yapın kalan süreyi matematiğe ayırın

Mat başlatınca moral motivasyon ve süre sıkıntısı olabiliyor diğerleri bitip süre artarsa seçenek denenerek bile mat yapılır

:) çok teşekkür ederim. Kendime bir düzen kurmam gerek gerçekten. Hayırlısı artık
Gün içinde saatlerce çalışmak belki size zor olur. Ben o zamanlar bekardım. Kolaydı benim için. Ama sizin en azından her gün ama mutlaka aynı saatlerde çalışmanız emin olun öğrenmenizi kolaylaştırır. Ve daha iyi anlamanızı sağlar. Başarılar diliyorum. :KK19:

Gün içinde saatlerce çalışmak belki size zor olur. Ben o zamanlar bekardım. Kolaydı benim için. Ama sizin en azından her gün ama mutlaka aynı saatlerde çalışmanız emin olun öğrenmenizi kolaylaştırır. Ve daha iyi anlamanızı sağlar. Başarılar diliyorum. :KK19:
Çok sağolun:)

Geçen sene hiç çalışamadan 67 almıştım çalışsam kaç alırmışım lise mezunuyum bebeğim 4 aylıktı o yüzden çalışamadım eşimin aldığı kitaplar hala öyle duruyo:D

Ogretmenlik icin durumu bilmiyorum ben beslenme ve diyetetik mezunuyum.
Yurt disinda dogdum buyudum universiteyi de orada okudum burda denklik icin 3 ders aldim sadece. Turkcem cok iyi olmadigi icin ilk yil cok kotu sonuc aldim. Ozelde baska bir ise basladim. Turkcem iyice duzeldi bir sonrakine yine girdim hic calismadan. Atanabilecek puan aldim ama ozeldeki imkanlar cok daha cazip geldigi icin tercih yapmadim.
Sanirim ogretmenlik bu kadar rahat olmuyor ama. Allah yardimciniz olsun

Aslında bu sene mülakatla çalışmadan kazananlar oldu evet. 60 alanlar mülakattan 90, 95 puan alıp atandılar çalışmadan hak yiyerek atandılar hayrını göremezler dilerim.

İşte o benim :) ücretli öğretmenlik yapıyordum kolejlere başvurup görüşmelere gidiyordum ve biriyle anlaşma imzalamıştım sınava girmeyi düşünmüyordum bile.. ücretli yaptığım okulda hocalardan birinin ösymde işi olmuştu şifremi vermiştim -tabi bu komploymuş sonradan öğrendim- kendisi sağolsun sınav başvurumu yapmış ücretimi ödemiş ve sınav yerleri belli olunca Lothbrok sınava şurda giriyorsun dedi tabi ben şok ne sınavı??? Derken girdim sınava öylesine ve atandım hem de 3 sene çok çalıştığım halde atanamamışken... bu işler şans ve kısmet nasibinizde varsa birşey bahane olur ve atanırsınız belki de bebeğinizin kısmetine kim bilir..

Çalışıp ilk 50'ye girip atananayan var:işsiz:
Aslında bölümünüzde alım çoksa ve geçmiş bilgilerinize fazlaca güveniyorsanız mucize değil. Yalnız konulara bir bakın derim sürekli değişiklik oluyor malum.

Aslında bu sene mülakatla çalışmadan kazananlar oldu evet. 60 alanlar mülakattan 90, 95 puan alıp atandılar çalışmadan hak yiyerek atandılar hayrını göremezler dilerim.
Benim var öyle bi tanıdıgım 60 puanını 90 yapmışlar bir de kocası diyor ki içimiz hiç rahat değil e bi zahmet rahat olmasın :) ben çıkacağını düşünüyorum o hakkın çunku yuksek puan alıp atanamayann herkes felaket beddua edıyo memurlar nete girdim ovvv yani.. beddualar havada uçucuyo. hak yıyenın vay haline diyorum.

Benim var öyle bi tanıdıgım 60 puanını 90 yapmışlar bir de kocası diyor ki içimiz hiç rahat değil e bi zahmet rahat olmasın :) ben çıkacağını düşünüyorum o hakkın çunku yuksek puan alıp atanan herkes felaket beddua edıyo memurlar nete girdim ovvv yani.. beddualar havada uçucuyo. hak yıyenın vay haline diyorum.
Rahat etmesin bir zahmet çıksın da umarım. Canını dişine takıp kontenjana girip böyle hak yiyiciler yüzünden atanamayıp inşaatlarda çalışan arkadaşlarımı biliyorum.

Ogretmenlik icin durumu bilmiyorum ben beslenme ve diyetetik mezunuyum.
Yurt disinda dogdum buyudum universiteyi de orada okudum burda denklik icin 3 ders aldim sadece. Turkcem cok iyi olmadigi icin ilk yil cok kotu sonuc aldim. Ozelde baska bir ise basladim. Turkcem iyice duzeldi bir sonrakine yine girdim hic calismadan. Atanabilecek puan aldim ama ozeldeki imkanlar cok daha cazip geldigi icin tercih yapmadim.
Sanirim ogretmenlik bu kadar rahat olmuyor ama. Allah yardimciniz olsun
Sağolun Allah razı olsun

İşte o benim :) ücretli öğretmenlik yapıyordum kolejlere başvurup görüşmelere gidiyordum ve biriyle anlaşma imzalamıştım sınava girmeyi düşünmüyordum bile.. ücretli yaptığım okulda hocalardan birinin ösymde işi olmuştu şifremi vermiştim -tabi bu komploymuş sonradan öğrendim- kendisi sağolsun sınav başvurumu yapmış ücretimi ödemiş ve sınav yerleri belli olunca Lothbrok sınava şurda giriyorsun dedi tabi ben şok ne sınavı??? Derken girdim sınava öylesine ve atandım hem de 3 sene çok çalıştığım halde atanamamışken... bu işler şans ve kısmet nasibinizde varsa birşey bahane olur ve atanırsınız belki de bebeğinizin kısmetine kim bilir..
Belki de neden olmasın.. Çok sağolun

Bahsettiğiniz performansa göre puan iyi maşaallah. Hangi branş
Ingilizce öğretmeliği.
Turkce mantık problemler altyapım iyiydi. Vatandaşlık hocamız çok iyiydi herseyi ezberletti kafamiza vura vura öğretti. :) guncel olaylari gazeteleri falan da takip ediyordum .
vatandaşlık güncel bilgiler gibi sadece kpss de karşımıza çıkan dersler herkes yapamadığı için fark açarken etkili oluyor. Tarih Coğrafya çok emek istediği için orada pek birsey yapamadım :/

Ingilizce öğretmeliği.
Turkce mantık problemler altyapım iyiydi. Vatandaşlık hocamız çok iyiydi herseyi ezberletti kafamiza vura vura öğretti. :) guncel olaylari gazeteleri falan da takip ediyordum .
vatandaşlık güncel bilgiler gibi sadece kpss de karşımıza çıkan dersler herkes yapamadığı için fark açarken etkili oluyor. Tarih Coğrafya çok emek istediği için orada pek birsey yapamadım :/
Ben de güncel bilgilerde çok çuvallıyordum. Benim skntımın en büyüğü belki de ezber yapmayı sevmemek. Konuyu okuyup soru çözüyordum. Ama yetmedi. En son yine tek oturuma girmiştim 74 aldım. Olmadı tabi, nasip..

Back
X